Mamici de mai-iunie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Salutari fetelor.

Mi-am bagat si eu nasul pe-aici, ca la lucru e mare plictis.
Bebele meu face plimbari prin burtica. Mai ales seara loveste cand in stanga, cand in dreapta, mai nimereste si pe col (astea nu-mi prea plac )
chinabulina succes la intalnirea cu bebe.
Deabia astept si eu intalnirea de marti

Noi cred ca vom cumpara patut din lemn. Mi se pare mult mai stabil, si noi cand am fost mici dinala am avut, si n-am patit nimic.
Astazi am intrat pe site-ul LaRedoute si mi-am umplut cosul cu hainute pt bebe...baietel Inca nu am lansat comanda (astept pana dupa eco de marti), dar daca nu e baiat, cred ca o sa-mi ia ceva vreme sa ma obisnuiesc cu ideea. Noi speram ca e baiat, toti din jur ne zic ca e baiat, numai la ecograf nu s-a vazut...inca.

Lilly 19+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Is tare zapacita si uituca.
Deeapui La multi ani!, sarcina usoara in continuare si-un bebe sanatos.

Lilly 19+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Onxyg, cred ca ceea ce am simtit eu aseara este cotnractie, dar nedureroarsa. adica burta se intareste foarte tare. asa este?
daca da, oare este normal pt perioada asta de sarcina? la alexandru nu imi amintesc sa fi avut, dar oricum eu am memoria cam scurta.

Dana 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Simonacip merci pentru incurajari, cum ai tu mereu grija de mine! Om vedea ce va mai fi, oricum la doctor am intrebat si mi-a zis ca asa e normal in sarcina, dar m-am invatat la doctorul asta, altceva nu imi zice, decat ca totul e bine si ca asa e normal in sarcina. Nu prea sunt multumita de el, dar nu prea mai am timp sa caut altul. Ma gandesc sa nu dau peste unul tot la fel. Eu de fapt am ales spitalul, voiam neaparat sa nasc la un spital si de acolo mi-au dat numarul lui si atata tot, probabil ca altii nu mai primesc paciente.
In fine, sper sa fie OK, tot ma doare, am asa ca niste ace, dar numai cand ma ridic si cand merg, asa ca incerc sa stau cat mai mult in pat.

Stefany bine ca ai mers la eco si ca bebe e bine. Eu zic ca la asa o varsta inaintata a sarcinii nu cred ca se mai poate intampla ceva rau (sau in orice caz, sansele sunt mici). Multa odihna si optimism, bebita simte imediat!

Dana M tare m-a distrat faza cu magarusul pe burtica, am vazut o reclama la TV tot asa, si ma gandeam ca or fi povesti, dar vad ca ei chiar simt si se joaca deja!

Deeapui La multi ani!!!!! Nastere usoara si bebe sanatos!

Fetelor azi stau iar pe capul vostru, ca nu m-am dus la servici, chiar nu mai pot, cu toate ceaiurile si cartofii cu spirt pusi la gat, tot rau ma simt. Am fost la farmacie si mi-au dat si mie cele mai inofensive pastile de supt si niste apa cu sare pentru nas, dar vad ca nu au nici un efect. Trebuie sa las raceala sa isi faca damblaua, alta solutie nu este.

Doloress 15+ posibil

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

in legatura cu patutul, noi inca nu ne-am hotarat, dar cred totusi ca vom lua pliant. pana acum vroiam din lemn, dar acum am zis ca vrem sa doarma numai in patutul lui, chiar daca il ducem in concediu sau la bunici. vom lua patutul cu noi peste tot, sa nu aud mofturi ... asa ca, cel putin la inceput, vom avea patut pliant, poate mai incolo luam unul de lemn, mai mare, mai ales daca o sa facem si al doilea bebe ... (asa zic azi, pana ma razgandesc )

20+6, pana la noi ordine e

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/DCTtp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Salutare, fetele dragele!

simonacip, eu am cartea lui Scott Peck in versiune electronica, daca o vrei da-mi un PM cu adresa ta de mail si ti-o trimit cu placere.

Daria Ioana, bine ai venit, iti uram o sarcina cat mai usoara si o nastere la fel!! Nu e usor sa te descurci mai mult singura, dar iti tinem pumnii sa reusesti! Nici eu nu am aici aproape pe nimeni, in afara de sot si de fosta mea soacra, dar sper sa ne descurcam.

Magnetism79, si tie un calduros bine ai venit si o sarcina si nastere cat mai usoare!!

fecian, si eu mi-am luat caise uscate, merge brici. Si suc de mere in draci!

stefany, stai cuminte, mama draga, cu caratul!! Pai eu a trebuit la servici sa copiez vreo 5 documente a cate 150 de pagini si i-am spus tipului direct ca eu i le copiez, dar dupa aia i le las acolo si sa vina el sa si le ia, ca eu nu car atata greutate. Menajeaza-te cat poti, mai bine nu cari nimic decat sa risti ceva, Doamne fereste!! Bine ca a iesit totul bine.

deaapui, LA MULTI ANI cu sanatate si bucurii cat cuprinde, nastere usoara si bebe sanatos!!

Simonix, despre patuturi, hai sa-ti zic din experienta mea de bebe, dar nu ca sa te sperie, ci ca sa te linisteasca. Pe mine mama ma pusese intr-un pat cu gratii inalte (zicea ea, hehehe!), iar eu - disperata sa nu mai stau singura - am facut ce am facut si m-am catarat peste gratii, dupa care normal ca am facut un buf mare de tot si am aterizat cu gura direct in prelungitor, drept pentru care cei doi dintisori pe care-i aveam jos mi-au iesit prin gingie... Mama a venit, mi-a scos dintisorii din gingie (n-a fost cazul sa ma coasa, a ramas doar o mica cicatrice pe care eu o arat mereu, mandra de curajul si independenta mea inca de atunci) si asta a fost tot. In rest, noi avem de gand sa procedam ca si Daria Ioana, adica sa-i luam mai tarziu patut din ala cu plasa, cred ca totusi e mai sigur asa.

Dar fetelor, voi nu aveti de gand sa luati mai intai un patut din ala mic, gen leagan, in care sa doarma bebele mai intai (6-8 luni) langa voi? Noi asa vrem, ma gandesc ca e practic fiindca ar trebui doar sa intind mana din patul meu si il pot atinge pe bebe, ca sa-l legan putin sau sa-l linistesc ca mami e langa el etc.

Am citit intr-o carte f. buna un sfat referitor la patuturile bebeilor: le trebuie la inceput neaparat deasupra patului ceva panza/tifon/dantela atarnata ca un fel de mic "acoperis" (Himmelbett ii zice in germana), fiindca ei nu au deloc simtul spatiului si au nevoie de o limitare, sa poata vedea unde se termina practic patutul lor, altfel se pare ca se sperie si se simt pierduti in spatiu. Eu am de gand sa tin cont de asta.

Acum tocmai am terminat de baut un ceai tare bun si de mancat niste chec cu ciocolata si aroma de portocale si m-am gandit la voi

Va pup pe toate

Felicia 14+
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!!! Ce faceti dragutzele????
Eu la servici :( Vreau sa zic ca nu m-am ridicat decat ptr pipi de 2 ori , ok, de 3 ori... si ca sa pap. In rest e de munca ceva de speriaaaaat!!!!!

Nu stiu ca sa cumpar ptr tata (e ziua lui) - o idee, ceva???

Bb e bine, se baldacaie la greu...

Cred ca nu ii place la servici.

Oricum, voi pleca in 5-10 minute ca sa nu raman inzapezita pe aici...

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=YLARI&year=2008&month=5&day=5&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=YLARI&year=2008&month=5&day=5&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Datele mele sunt:
DN 12 mai 1982
UM 10 august 2007
DPN 19 mai 2007 (dar voi naste mai devreme prin cezariana 10-12 mai )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna feteleeeeeeeeeee! De ieri dimineata mi-a cazut netul, acum am ajuns la ai mei si reusesc sa va scriu.incerc sa fac si eu un conspect:

Chinabulina, nu te-am uitat. Eu stau in zona Bd. Decebal - Dristor. Pe bd Mihai BRavu (intre Muncii si Mega Image Dristor) sunt vreo 4-5 magazine numai pt copii...practic pe parcursul unei statii de masina gasesti multe magazine.cel de dupa mega image are si multe carucioare si patuturi. Mai e un magazin bine dotat chiar pe bd Decebal, aproape de Piata Alba Iulia, dar acela este scump.

Simonix, asa patesc si eu cu dresurile, am impresia ca ma strang ingrozitor pe burtica, le-am taiat in stanga si dreapta....si acum cad de pe mine si e super enervant ca merg pe strada si ma trezesc in fundul gol

Fecian, pentru mine nimic nu e mai eficient decat un supozitor cu glicerina, in caz de constipatie. Nu stiu daca gasesti in Olanda, dar ti-l recomand cu caldura.

Magnetism, Daria, bine ati venit, fetelor, sarcini usoare si la termen.

LA multi ani, Deeapui! Sa fi o mamica sanatoasa si implinita!

Doloress, insanatosire grabnica!!!

In privinta patutului, eu am citi ca ar fi mai bun cel din lemn. Asa ca am sa iau pt acasa un patutz din lemn pe doua nivele de la Ikea. Cumnata mea mi-a promis un patutz din plasa, tot cu doua nivele dar pe acela il vom lua la curte la ai mei, pt ca din iunie as vrea sa-l aduc pe bebe mai mult pe-aici sa poata sta la aer. Deci perioada iunie-septembrie va fi petrecuta la curte.

Alina 22+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare si bun venit noilor fete!

Dolores eu astept zapada de la tine si tu te imbolnavesti? Pai frumos iti sta? Insanatosire grabnica!!! eu cand am avut gatul in paranteze luna trecuta ma primit bomboane Strepsils cu miere si lamaie si in doua zile nu a mai ramas o urma de rosu in gat sau umflaturi pe amigdale, e drept ca intre timp am facut si gargara cu sare la indemnul mamei mele

Apropo de patuturi noi luam doua, unul de lemn (care initial e jumate patut si jumate fotoliu pentru alaptat si apoi, dupa ce creste copilul se transforma in pat de copil pana la 10-12 ani) pentru camera lui/ei si unul de campanie (cel demontabil cu plasa) pentru parter si eventuale excursii. Asta din urma insa il luam de-abia dupa 3 luni, pana atunci am primt de la niste prieteni un cos superb (de nuiele impletite) cu saltea care are si un stativ sa nu stea direct pe sol si e foarte usor de purtat dintr-o parte in alta. In cosul ala speram sa isi faca primele luni de viata p-afara. Pe patutul de lemn o sa-i punem aparatoare (in Belgia si Germania se gasesc).

uikend fain,

esme

Mergi la inceput