Mamici de mai-iunie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 6
Simonix spune:
Neatza fetelor :)
Azi m-am sculat si am vazut ca burtica mea era un pic deformata
Adica tare si un pic in sus pe o parte si mai moale pe cealalta parte, si asta era vizibil, pe langa buric. M-am gandit ca ar fi bebe care se impinge in mine
sau o fi fost vreo contractie nedureroasa... habar nu am cum or fi alea, dar am auzit ca se pot intampla. Ma gandesc ca poate s-a mai ridicat uterul, ca mi se pare ca burta e mai sus (nu radetzi de mine pls !) In orice caz, am pus mana pe umflatura aia de pe burta si parca il tineam pe bebe in palma haha asa ma gandeam io. oricum bebe e si el destul de activ, imi da cu picioarele zic eu, doar intr-o parte (partea mai moale-dreapta), deci cred ca sta cu piciorii inspre vezica si cu capul in partea stanga sus. Ma rog, vedem noi la eco, pe 8 
Daria_Ioana-merci frumos de raspuns la intrebarea cu patutzul. Uite ca la asta nu ma gandisem, sa isi prinda piciorusul
O sa mai cuget ![]()
Va pupic !!!
Simona cu 
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau
monik16 spune:
Buna, fetelor!
La multi ani!
Eu sunt mai putin activa pe forum dar citesc mereu ceea ce scrieti.
Vreau sa va urez un an bun, sa aveti bebelusi sanatosi si nasteri usoare!!!
Luna asta cred ca multe dintre noi vom merge la ecograf pentru morfologia fetala... eu abia astept!! Am emotii mari, sper ca totul va fi ok pentru noi toate.
Am vazut ca deocamdata sunt pe drum mai multi baieti decat fetite... Felicitari tuturor burticilor care au aflat! Eu nu stiu inca ce am
e surpriza... sper ca la sfarsitul lunii voi afla ca sunt tare curioasa!
Va pup!
18+
DanaH spune:
Bun venit noilor fete (Daria_Ioana si Magnetism79)! Sarcini usoare si bebelusi sanatosi!
Stefany_p, bine ai facut ca te-ai dus la doctor. probabil ca din cauza acelui cos. nu stiu sa iti dau prea mutle infromatii despre sangerari, m-a ferit domnul de asta pana acum, dar ce stiu eu este ca daca sangele este rosu, atunci neaparat trebuie mers la doctor. daca este maroniu, inseamna ca este o sangerare mai veche si nu este grav. sper sa fie toul ok la tine. nu ar strica sa te odihnesti cateva zile, sa stai mai mult in pat. sa auzim numai de bine.
Despre patut, pt alexandru am avut si eu exact ca Daria_Ioana: un patut de lemn pt inceput, pe care apoi la-m folsoit pt somn, iar in sufragerie un tarc cu plasa. ambele au fost folositoare. si acum o sa ne luam aceeasi combinatie. si alexandru isi mai prindea piciorusele intre gratiile patului de lemn, niciodata foarte urat, dar noi eram desul de speriati. am incercat sa gasim pernute din acelea care se pun in jurul patului, dar nu am gasit aici, ba chiar ne-au spus de la un magazin ca nu este recomandabil, ca trebuie sa respire copilul. dupa parerea mea, prostii. acum cred ca o sa ne luam din romania sau de pe net. cel mai nefericit eveniment cu patutul din lemn a fost cand a vazut alexandru din el, pe la 7 luni si ceva, cand se ridica in picoare tinandu-se de stinghii. patul era dat la nivelul cel mai de jos, dar el a reusit cumva sa se aplece peste margine; nici acum nu stiu cum. atunci am facut o improvizatie si l-am lasat si mai jos (nu cred ca raceste pt ca sta foarte jos; alex a stat si pe jos, prin sufragerie, pus pe o paturica; asa se juca de cele mai mutle ori) si nu s-a mai intamplat nimic pana pe la un an cand l-am scos de tot.
Dana
22+
DanaH spune:
Exact asa am simtit si eu aseara, Simonix!. era burta mai tare, o umflatura undeva deasupra buricului si intr-o parte si o "gaura" in partea cealalta. burta s-a mai relaxat cand m-am intins, dar cum ma ridicam in picoare, iar se incoda. cred ca ma certa bebe ca stau prea mult in picioare.
Dana [gravi 22+]
DanaH spune:
Si sa nu uit ceva important:
La Multi Ani sanatosi si frumosi, Deeapui! Sa ai o sarcina usoara, o nastere la fel si un bebe sanatos si frumos!
Dana
22+
Dana M. spune:
Neatza si la multi ani ! (ca n-am mai vorbit anu` asta :) )
Vad ca ati fost harnice tare,am avut ceva pagini de recuperat de vreo 4 zile !
Toata lumea bine-sanatoasa? Bravo ! Stefany, bine ca e bine bb, asta voiam sa-ti spun si eu, ecografie de urgenta sa vezi care-i treaba; am patit-o si eu, tot in saptamanile 5-6, dar atunci se chema iminenta de avort, acum in saptamana mare nu-s astfel de probleme, stai linistita.
Magnetism79, Daria-Ioana, Chinabulina, bine ati venit in grup si sarcina si nastere usoare! (sper ca n-am uitat pe nimeni.....)
Simonix, si la mine a-nceput sa se deformeze burta, mai ales cand ma-ntorc pe spate dupa ce-am stat mult pe-o parte :) si dup-aia vad cum se lasa incet - incet :)) Chestia asta am experimentat-o si cu Raluca. Stai sa vezi mai incolo, cand e mai mare si nu prea mai are loc, cand se misca ti se deplaseaza burta cu totul :). Noi aveam si-un joc, aveam o jucarie de plus mica, pe Hi-Ho, magarusul lui Winnie the Pooh, il puneam pe burtica (ce burtica, era un burtoi in toata regula, a propos de fetele care se plangeau de dimensiuni, si acum am plecat cu greutate mare in sarcina...asa ca....nici nu ma mai masor, doar ma cantaresc, sa nu sar calul) asa, si bebe Raluca il simtea si lovea si cadea magarusul :))
Poate eram infantila dar credeti-ma ca ne bucuram tare mult, pentru ca ne dadeam seama ca ea chiar se joaca :)
Sa nu uit: fetele nascute in decembrie, la multi si fericiti ani, cu o oarecare intarziere
! Si in mod special pentru Deeapui, ca vad acu` ca e chiar ziua ei azi !

Dana M.
21+
si Raluca (5 ani si 11 luni)
onyxg1998 spune:
Buna la toate burticile,
UN AN NOU FERICIT SI SA NE DE-A DUMNEZEU COPII FRUMOSI, DESTEPTI SI O SARCINA SI O NASTERE CAT MAI USOARA!
Fetelor care sunteti cu sarcina ca mine 23 saptamani, aveti contractii??
Pupik de la Onyx si Vlad
simonacip spune:
buna gagice, ce mai faceti?
Daria_Ioana, Magnetism79 si Stefany, bine ati venit fetele, sa aveti sarcini usoare si frumoase si bb la fel.
Simonix, da, patutul de lemn si mie mi se pare mai periculos, noi am avut din cel cu plasa, care se face mic, un dreptunghi, poti sa-l iei cu tine dc pleci in concediu, e practic si mie mi s-a parut foarte bun la momentul respectiv.
Monik, succes la eco, sa ai numai vesti bune!
Doloress, poate pentru ca ai stat acasa, mai linistita si ai avut mai mult timp sa te analizezi, ti s-a parut ca te doare mai tare...zic si eu...Oricum, burtica linistita iti doresc, fara dureri...
David (10 nov 2004) si
Simona
23+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
chinabulina spune:
salutari tuturor!
la multi ani, Deeapui, sa fii sanatoasa si fericita si sa ai parte de un bebe perfect 
eu azi am intalnire
... cu bebe
. nu mai pot de nerabdare si emotie, avem exact o luna de cand nu ne-am vazut
. si sper ca e bine si sanatos, ca noi il asteptam cu drag... si vreau sa vad daca ni se confirma faptul ca e baietel, sau vom schimba culoarea caruciorului...
am intrebat si ieri, dar mai intreb si azi (ca eu sunt din ala, prost, dar hotarat
): ce magazine mai mari/bine aprovizionate imi puteti recomanda in bucuresti pt bebe? vrem patut si carucior si vrem sa vedem cat mai multe ![]()

20+6, din cate stim pana acum e 
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/DCTtp3.png
c.myry spune:
Buna fetelor,
Anul 2008 sa va aduca tuturor multa sanatate, bucurii, sperante, fericire si dragoste, provocari transformate in succese, numai realizari si impliniri!
Si bebelusi sanatosi si mancaciosi!
Sarcina usoara in continuare!
myry
19+
Mami si tati te asteapta
http://bd.lilypie.com/2VaDp3.png
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert