Mamici de mai-iunie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Woaaa, fetele vin tare din urma cu egalarea

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

moaaaa....daca marti ni se schimba carucioru... chiar o sa imi para rau! pt ca ne-am agitat 2 luni sa gasim un nume de baiat!!

23+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

seara buna burtici!!
revenim si noi cu forte proaspete in noul an!!
La multi ani inca o data si anul asta sa fie pentru toate un an minunat de care ne vom aduce cu drag aminte ..

Am fost azi la control si doctorul parea destul de optimist ca placenta o sa se "ridice" si o sa fie totul ok. Oricum mi-a promis inca o ecografie peste cateva saptamani...abia astept sa o mai vedem pe bebelina

Cami 21+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Bine ati venit fetelor noi - Magnetism, Daria! sarcini usoare si bebei sanatosi si papaciosi!!

la multi ani Deeapui!!

Reallaura cred ca e ok chiar daca ecografia va fi facuta cu cateva zile peste 22 de saptamni, acelea sunt niste recomandari din cate stiu eu nu sunt batute in cuie.

la capitolul patut noi am luat patut de lemn pentru Sofia dar nu prea l-am folosit ca a cam dormit cu noi in pat si apoi dupa un an am trecut-o in patutul de "copil mare" si gata. Noroc ca avem a doua sansa sa il folosim ca altfel patutul de bebel e aproape nou nout.
Cat priveste cosuletul sunt foarte dragute dar nu prea practice, eu nu stiu nici un copil care sa fi stat in el mai mult de trei luni.

Chinabulina si Lilirusu felicitari pentru fetite....parca vad ca pana la sfarsit fetitele vor fi majoritare.. sa vezi atunci bataie pe baietei..

Gabitzam nu stiu daca am apucat, daca nu iti multumesc acum si eu pentru link-ul la filmuletul cu Pooh.. L-am descarcat si eu si Sofia il adora..

Doloress arunca si spre noi cu zapada ca tare dor imi e..unde locuiam noi inainte aveam zapada berechet aici.. cica ultima data a nins acu' vreo 5 ani si atunci asa numai de vreo palma..
dam la schimb temperaturi super ridicate.. mai ales vara..

Cami 21+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Dragele mele :)

Multumesc mult pentru raspunsuri la dilema mea: patutz de lemn sau cu plasa Eu inca mai cuget
Fetelor de Romania, hai, treceti la intalnire !!! Ce mai asteptati ? :p
Lili si Chinabulina- Bebei rebeli :p ce bine ca o sa aiba si fiu-miu cu cine sa se plimbe :D
Daria_Ioana-ai mare dreptatin ceea ce spui. Si eu imi mai doresc o fetita, pentru ca tare as vrea sa cunosc ambele experiente. Uneori simt ca am atatea sa le spun si sa le transmit copiilor mei - si ma apuca frica apoi, deoarece imi dau seama ca risc sa devin si eu o mama gen... mama mea :D hihi care stie tot :p si vrea sa controleze tot. Adica uneori imi e teama sa nu imi doresc sa imi retraiesc viata prin ei :) In fine, complicat... si eu ma gandesc la chestii dinastea, desi bebele meu sta inca la caldurica, in burtik si da din picioare :D Cat despre reactia la aflarea sexului - sotzul meu isi dorea mai mult un baietzel asa, din principiu, dar sunt 100% sigura ca nu ar fi regretat nici o secunda daca era fetitza. Eu aveam o lejera preferinta spre baietzel, caci nu stiu de ce in mintea mea e mai bine ca primul nascut sa fie baiat (deh, mostenitorul haha). In plus, am suferit de curand niste mari deceptii ca femeie si m-au afectat fff mult, incat cand am aflat ca sunt gravi am zis: mai bine sa nu fie fata, sa nu treaca prin asa ceva ... (ma rog, de parca baietzii nu ar suferi si ei ) Si uite ca a fost baietzel :) Cuminte, m-a ascultat :)

Vad ca sunt mai multe fete care au experimentat deja burtika deformata :D Eu inca nu imi dau seama daca e contractie a uterului sau bebe puternic haha cred ca de-abia la a doua sarcina, dupa ce trec printr-o nastere, o sa pot spune :D banuiesc ca atunci cand bebe creste in butrtik, o sa fie si mai vizibil si o sa ne jucam si noi hihi Inca nu imi dau seama ce se intampla cu corpul meu... cand voi spuneti ca il simtiti pe bebe pe col - io habar nu am unde e colul !!! Adica stiu sa il localizez "pe harta" dar nu l-am simtit niciodata...
Eco morfo fetala - stiam ca in saptamanile 20-22. Eu o sa fiu un 23, caci nu am gasit locuri mai devreme ... Ma duc marti, o data cu Cleo !!!
Alysh-sa ne luam de manutze ! Si eu bag in mine la dulciuri oooo Si seara mai am inca o usoara senzatie de greatza si ii dau in cap cu dulce :D :D
Ylari-io sunt fara idei in ceea ce priveste cadourile ! mai ales pentru tati, sotzi ... lor nu le poti lua un ruj ceva Of ce stres !
Si nu in ultimul rand: LA MULTI ANI DEEAPUI, sarcina usoara si bebe sanatos tun !
Va pup pe toate si va urez noapte buna !! Aveti grija de voi si de bebei ;)

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Lili, Chinabulina wow, ce suprize!!! vad ca tabara fetitelor nu se lasa deloc! Si eu abia astept sa vad ce si cum, am programarea abia pe 24 ianuarie... Sper sa nu ii cada puta pana atunci... desi in sufeltul meu tare vreau o fetita, pentru el as vrea sa fie baiat. Deci oricum ar fi, eu sunt super-fericita, si nici eu nu pot intelege femeile care se declara iremediabil dezamagite cand afla ca nu e asa cum isi doreau. Oricum in final cred ca toate ii iubim la nebunie, si nu i-am da pe nimic in lume.
La fel ca Simonix as vrea baiat pentru el, ca sa nu sufere atat de mult ca fetele, inca traim intr-o societate destul de macho si inca vad in jurul meu ca cele mai multe posturi de conducere revin barbatilor, inca ar fi o surpriza de proportii ca presedinte de stat sa fie o femeie (vezi Hillary) . Desi Canada e model de legi privind egalitatea barbat-femeie (ba chiar unele legi favorizeaza clar femeile ) totusi statisticile vorbesc si femeile trebuie sa munceasca dublu sa demonstreze de ce sunt in stare. Cel putin asta e experienta mea de pana acum in campul muncii.
Dar si eu, ca orice femeie, tare visez la o fetita, sa o am confidenta si prietena! Sotul meu prefera fetitele, el oricum e mai feminin asa, v-am zis ca are mai multe cosmetice si parfumuri decat mine in baie.
Dar in final, orice ar fi, numai sanatos sa fie! Desi daca iese fetita pana la urma pacat de bunatate de brainstorming pentru alegerea numelui Oricum ramane valabil pentru un viitor baietel.
Multumim fetelor pentru ca ne-ati comunicat din experienta voastra privind , vad ca fiecare are avantaje si dezavantaje si ca cel mai bine ar fi sa cumparam de-amandoua. Eu cred ca am sa cumpar unul de plasa caci unul de lemn mi-a fost promis de o colega, ei nu ii mai trebuie.

Ma simt mai bine acuma pe seara, am zacut toata ziua in pat, am mai citit si m-am uitat la filme. Si acuma pe la 6 m-am trezit chiar plina de energie. Tot racita sunt insa macar nu mai am starea de leguma ambulanta. Burtica nu m-a mai durut, dar am si stat in pat toata ziua.

Esme si Camy cu draga inima va dau toata zapada! Nu ninsese destul 20 de centimetri pe 1 ianuarie, aseara s-au mai pus 2 centimetri si azi parca toata ziua a fulguit. In total de la inceputul iernii au cazut 130 de centimetri de zapada! Asta este, ne obisnuim. Bine macar ca se mai incalzeste.

Doloress 15+ posibil

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Dana H, Dana M, Dolores, Miss Parker, va multumesc pt cuvintele de incurajare. azi m-a sunat doctorita mea, primise si ea eco. mi-a zis sa stau linistita, sa nu fac mai nimic, cat mai mult stat la pat. cand i-am spsus ca de marti trebuie s amerg la scoala mi-a zis ca o sa mai discutam despre asta..si atat de mult imi doream sa incep cursurile acum...:((
azi am stat mult in pat, m-am mai plimbat, am mancat si cam atat..ca la pensiune, ce mai...
raluk, chiar asa e?se nasc mai multi baieti? ia uite domle...
rog moderatorii sa schimbe datele la mine: data nasterii - 15.12.1979
um - 03.09.2007
DPN - 24.06.2008
Multumesc

Mergi la inceput

Stefany acum cateva saptamani si eu m-am confruntat cu aceeasi veste neplacuta..la ecografia de 20 de saptamani placenta aparea foarte jos inserata. Nu se face nici un tratament numai odihna cat mai mult, fara efort, sex .. cam ce ti-a spus si tie doctorita. pe masura ce uterul creste exista posibilitatea ca placenta sa se "ridice" cel putin asa mi-a spus mie medicul.
Nu prezinta probleme in afara de eventualele sangerari care pot deveni problematice de asta se si recomanda cat mai mult repaus la pat...
Daca placenta acopera cervixul atunci cel mai probabil ca o sa nasti prin cezariana..la mine nu schimba situatia ca oricum asa nasteam.
Eu zic insa sa fii optimista ca mai e timp destul sa se ridice si totul sa fie mai mult decat ok.

Cami 22+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Sis, ti-am spus, nu-ti face griji cu eco, e ok si la 24 de sapt. Cand am fost eu in sapt. 22 dr s-a exprimat :"unul crud", desi vorba ceea avea 500 gr.!
Alysh, taie dresurile chiar pe burta, unde te string, linga dunga respectiva
Alexutza si eu fac in curand analizele de trim II (pe ultima suta), cred ca nu sapt viitoare ci cealalta, las sa se mai potoleasca nametii pe aici. Biomarine e ok ca iei, nu cred ca ai nevoie de altceva, sincer...Dar ca sa fii linistita, intreaba dr.
Cleo, si eu vreau sa ne vedem, dar eu stau in drumul taberei, undeva in centru ar fi ok pentru toate.
Chinabulina, felicitari pentru fetitza..mie nu mi-a ramas fetitza ca la 13 sapt si tare mi-as fi dorit, dar acuma, sa fie sanatos ca-l iubesc total orice ar fi
Gabitzam, tu mai ai o sansa la fetitza, hai facem galerie pentru tine
Daria sunt convinsa ca vei avea sfaturi de mama si pentru baiait in egala masura. In plus, baiatul are si el un tatic care are modelul lui de viata de barbat, nu? Nu esti singura responsabila.
Lili, felicitari si tie pentru fetitza
Simonix, burta deformata e din cauza pozitiei bb-lului , se mai intoarce si el, ce vrei...Eu la eco de 22 sapt aveam un guguloi mare sus, in dreptul buricului. Baiatul mamei era foarte dezinvolt.
Doloress, la tine al doilea va fifetitza, ai sa vezi
VA pup pe toate, plecam la cumparaturi

David (10 nov 2004) si
Simona 23+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata ......ne-am trezit si noi cu noaptea'n cap si am venit sa va salutam!

Simona, multumesc pt sfatul cu taierea dresului.uper, in felul asta nu mai au cum sa cada. Pe mine doar atat m-a dus capul sa-l tai in parti, se pare ca pe masura ce sarcina inainteaza, IQ-ul meu scade vertiginos

Si eu initial vroiam fetitza, dar acum m-am obisnuit cu gandul de baietel si as fi socata sa-mi spuna dr la urmatoarea eco ca e fetitza. Vb lui Cleo, dupa ce ne-am stors atata mintile scoatem un nume care sa ne placa amandurora....Dar nu ma las si sper ca al doilea sa fie fetitza..cu toate ca si eu ma gandeam la un moment dat ca ideal ar fi sa fie de acelasi sex. Dar asta e de discutat.

Alina 22+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa burtici.
Eu o sa cumpar numai patut din plasa si mai iau o saltelutsa mai groasa pe dimensiunile patului,pat din ala cu 2 nivele, pt primele luni sa il tin sus, si apoi sa il cobor. Sper sa gasesc sa aiba si acea mica masa de infasat. Cred ca mi-ar prinde bine imediat dupa nastere, cand nu o sa am chef sa ma aplec, si cand bb e inca mic, si nu agitat. Dupa 4-6 luni, il cobor la nivel de tsarc.
Aici am o singura dilema, patul nu arata f. fix. Se leagana rau cu bb inauntru? Plus, bb are nevoie de ceva mai dur sa ii tina spatele intins. Am vazut un model care pe sub plasa avea catewva tije metalice sa nu se faca covata... si daca pun si salteaua ..e bine pt bb?

Cat despre ...cum sta bb le meu...io am un gogoloi de la buric in dreapta. Dar cred ca face permutari, iar ieri l-am simtit orizontal, dadea si in dreapta buricului, si in stanga. Deja vad sa imi salte buricul. Alienu' lui mama....

23+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput