Mamici de mai-iunie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 10
chinabulina spune:
buna dimineata!
gabitzam, sar'na pentru schimbarile "operate"
si multa bafta la eco, poate se schimba si la tine, daca asta iti doresti
. adevarul e ca noi ne cam doream fetita. de fapt, eu nu eram hotarata, dar sotul meu vorbea toata ziua de printesa lui, cum o s-o plimbe, o sa-i faca codite, cum o sa se topeasca cand o sa-i sara in brate
... nu stiam ca la 14 sapt poate sa-ti spuna medicul ce sex are bebe, asa ca am fost foarte surprinsi cand am auzit ca e baietel. nu dezamagiti, doar surprinsi
... saptamani intregi am "dezbatut problema", am gasit nume, am anuntat pe toata lumea (desi chiar nu era cazul, doctorita ne-a zis sa nu o luam de buna ca e baiat, ca e inca prea devreme sa se vada clar, dar noi nimic
)... si ieri ne-a spus ca nu vede nimic din ce ar trebui sa aiba un baiat
... am amutit amandoi pe moment, iar apoi da-i ras, de nu ne putea opri nimeni. cand am iesit din cabinet, celelalte paciente care asteptau la usa se uitau la noi ca la felul 14, cu siguranta ne auzisera razand cu doctorita si asistenta ![]()
inca nu avem nume de fetita, dar gasim noi, acum avem iar ocupatie, facem liste si dezbatem 
m-am intins cam mult, nu vroiam sa va plictisesc, dar pentru noi a fost un mare eveniment aseara
... pe care l-am si sarbatorit cum se cuvine 
pup fetele
21 fix, 
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/DCTtp3.png
simonacip spune:
quote:
Originally posted by Alysh
Buna dimineata ......ne-am trezit si noi cu noaptea'n cap si am venit sa va salutam!
Simona, multumesc pt sfatul cu taierea dresului.uper, in felul asta nu mai au cum sa cada. Pe mine doar atat m-a dus capul sa-l tai in parti, se pare ca pe masura ce sarcina inainteaza, IQ-ul meu scade vertiginos
Alina22+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Alish, tzusca, nu tai si elasticul, sub elastic...in ce priveste iqul si la mine a scazut simtitor...Sau o fi doar indiferenta fata de orice altceva ce nu priveste sarcina si bb???
David (10 nov 2004) si
Simona
23+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Andree27 spune:
salutare,sunt si eu mamicuta de iunie,am 18 saptamani,si abia astept sa vina odata momentul sa imi tin bebelusul in brate...
Reallaura spune:
Alysh, Cleo78, Cami M, Sis, merci pentru ca m-ati linistit cu eco.
Cleo 78, super idee,

si eu sunt pentru intalnire, eu stau langa parcul IOR, acum, vedem cum facem sa ne vedem undeva unde sa fim toate avantajate, numai ca asteptam putin sa treaca gerul bobotezii, nu???
Mai sta cineva pe langa IOR, cu cine o sa facem plimbari la vara? 
Laurita
20+,
, Mircea
Lilly79 spune:
Era sa zic "buna dimineatza"
, si de fapt imediat e seara.
Felicitari chinabulina si lilirusu pentru fetite.Se pare ca fetitele vin tare din urma.
Sa vedeti faza. Astazi stateam in pat, pe spate, si-am pus o jucarie de plus pe burta (asta dupa-am simtit ca bebele se agita). Si...a zvacnit jucarioara. A fost tare funny
.
Lilly
20+ Bebe
cleo78 spune:
andree27, wellcome! Din ce in ce mai multe burtici!
23+ S-AR PUTEA
soarele din viatsa noastra
gabitzam spune:
Andree27, bine ai venit!
Spune-ne mai multe despre tine. Parca nu mai e nici o mamicuta din Cluj, sau nu-mi amintesc eu acum.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
YLARI spune:
Buna fetelor!!!!!
Ce faceti? Totul ok? Vad ca ne jucam p-aici cu carucioarele!!! Si eu sunt stresata sa nu-i fi crescut putza la bebeluna mea!!!!!!!
Ca sa nu mai zic ca nume de baiat nu am nicio idee, chiar nicio idee... Nu stiu ce m-as face.... Eh, probabil ma voi resemna, ca n-as avea incotro...
Maseaua nu ma mai deranjeaza absolut deloc, dar nu stiu ce sa fac, sa merg la stomatolog totusi?
Bebeluna se misca ceva de speriat si imi place la nebunie ca o simt din ce in ce mai bine. Dar nu imi pot da seama unde are capul sau piciorusele, cum zic alte mamici...
Simonix, merci, exact ca tine ma gandeam si eu ieri cand cautam cadou, ca la o femeie iei si un buchet de flori, o cutie de bobo, un parfumel ceva si ai scapat... Pana la urma tot un parfum i-am luat si lui tata, ca el e mai cochet...
Ah si am uitat ceva important: azi a venit iuby + parintzii lui la parintzii mei (cica sa ma ceara de nevasta, cu toate ca "the diamond" l-am primit inca din iunie de ziua mea)... Foarte emotzionant... Mi-a luat un mare buchet de trandafiri roz (ca sa se asorteze cu bebeluna, ha, ha, ha).
Cam asta e rezumatul zilei de azi.
Daaaa, eu sunt de acord cu o intalneala. Ce ziceti de luna martie? Poate 8 Martie? Eu stau prin Crangasi, dar mai merg din cand in cand si raman si la ai mei (in Pantelimon).
Pupici la fete!!!
P.S. Mama mi-a cautat si a gasit o rochie de gravida prin hainele din tineretea ei, e foarte frumoasa si actuala chiar mi s-a parut... ca doar moda ptr gravide nu tine cont de tendinte... Abia astept sa o pot purta ca e ptr burtica mai mare.
YLARI 
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=YLARI&year=2008&month=5&day=5&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=YLARI&year=2008&month=5&day=5&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>
Dana M. spune:
quote:
Originally posted by Reallaura
Alysh, Cleo78, Cami M, Sis, merci pentru ca m-ati linistit cu eco.
Cleo 78, super idee,si eu sunt pentru intalnire, eu stau langa parcul IOR, acum, vedem cum facem sa ne vedem undeva unde sa fim toate avantajate, numai ca asteptam putin sa treaca gerul bobotezii, nu???
Mai sta cineva pe langa IOR, cu cine o sa facem plimbari la vara?
Laurita20+,
, Mircea
draga mea, uite ca daca fetele te-au linistit, te 'nelinistesc' eu.... Eu mi-am facut programare la Medlife la porfesourl Pelinescu , si asistent a lui m-a intrebat daca stiu EXACT in cate saptamani voi fi in ziua programarii: i-am zis ca vor fi exact 23 saptamani si 4 zile si mi-a zis ca voi fi la limita, MAXIMUL pentru ecografia morfo-fetala corespunzatoare este de 23 saptamani si 6 zile, nici o zi mai mult !!! Nici eu nu stiam, parerea mea e ca daca in data respectiva depasesti aceasta varsta sa te duci (vad ca esti din Bucuresti) la medicul la care ai programarea si sa-l rogi sa te programeze mai inainte, eventual daca poti veni intr-o zi fara programare, poate te strecoara (oricand zic eu ca se poate face chestia asta, daca devine imperios necesar). Hai c-am reusit sa te stresez, sorry, dar mai bine mai intrebi acum cat ai timp, nu? Ti-am zis toate astea pentru ca am avut impresia ca vei depasi implinirea a 24 de saptamani la ecografie si mai ai timp sa faci modificari...
te pup si multa bafta (poti incerca chiar la Medlife, fetele de la receptie sunt foarte dragute, daca le explici ca daca nu-ti fac rost de o programare depasesti termenul stabilit te ajuta, sa stii....)
Dana M.
21+
si Raluca (5 ani si 11 luni)
Lilly79 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Andree27, bine ai venit!
Spune-ne mai multe despre tine. Parca nu mai e nici o mamicuta din Cluj, sau nu-mi amintesc eu acum.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Si eu sunt din Cluj
Lilly
20+ Bebe