Mamici de mai-iunie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simona, recoltarea mi-o face doctorita mea si pentru analiza o sa fie dus lichidul amniotic la Genetic Lab.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Multumesc Gabitza pentru raspuns !
am ramas datoare cu niste date :DN :08.12.1968 ; UM 21.09.2007 .multam
Chiar nu stie nimeni un nr de telefon al dok Albu de la Spitalul Giulesti ? sau de la cabinetul particular ...
va multumesc

Simona si Luca
http://www.flickr.com/photos/lucadinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele, mai ce de nou-venite, sa fiti sanatoase si sa aveti parte de bb-ei sanatosi si mincaciosi.
andreea, nu te nelinisti, acuma deja stii ca sarcinile nu-s la fel, ca bb-ii sunt diferiti, uite eu acum, cu greturile astea pana la 18 sapt ma puteam ingrijora ca a diferit mult fata de prima....deci eu zic sa mai ai rabdarica, ca n-are nimic cupilul
Blue angelam intimplator la mine numerele de tel. Deci tel de la laborator, la dr albu: 0744544450 sau 021 413 14 23program 9.00-16.00. laboratorul din strada portocalelor 1-3, 9langa gradina Botanica).am cartea de vizita de la prima sarcina, de acum 3 ani jumate...oricum poti cere informatii la nr respective dc mai sunt valabile.
Si am si un nr de la Giulesti, la cabinetul unde face el eco: 0722.971.400

David (10 nov 2004) si
Simona 24+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Bine v-am regasit pe 2008!

In primul rand sarbatoritilor/sarbatoritelor de azi.

In al doilea rand...URAAAA!! pentru mine: am reusit sa citesc tot ce ati scris de la ultimul meu mesaj postat! Si ati scris nu gluma!

Le iau pe topicuri (pe persoane e greu):
1. Bun venit, sarcina si nastere usoare nou-venitelor!
2. super dragutze mamici prin pozele pe care le-am vazut! si f sexy
3. succes mult celor care vor face eco de trim II si celor care asteapta rezultatul la TT (ca si subsemnata); la fel si celor care vor face amnio
4. Gabitzam si celorlate multumiri pentru ideile de remedii de raceala: eu am revenit din vacanta cu o raceala careia nu mai stiu cum sa-i dau de cap (acum va scriu din pat)
5. referitor la nastere...si eu sunt pentru cea naturala+epidurala, dar nu-mi fac probleme de genul acesta acum, las natura si medicul sa decida.
7. cu patutzul, f interesanta mi s-a parut afirmatia lui MissParker referitoare la acel baldachin de deasupra patutzului lui bb. Pana acum il consideram moft, acum cred ca ma gandesc mai serios
8. intreba cineva de magazine de mobila/carucioare sau de editii de targuri. din cate stiu eu prin februarie/martie vor fi iar babyexpo si kidex. cel mai bine dati un search pe google dupa numele expozitiei, ajungeti pe site-ul oficial si acolo aveti info actualizate. oricum, cu siguranta veti mai afla si de aici in preajma eventimentelor cu pricina.
9. f dragutza mi se pare schimbarea asta de sex a bb-ilor de pe aici...asteptam si noi o confirmare 100% dupa eco de trim II...dar mai avem pana acolo.

Cam atat...va citesc in continuare!
Ina

pana ne vom strange in brate ...adica pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Multumesc ptr.raspunsuri....sunt asa de panicoasa..e drept ca pe Mariuca am simtit-o pe la 19 sapt,o data si apoi pauza pana pe la 21.
dar ma asteptam acum sa fie muuuult mai devreme...dat fiind ca am acele valori crescute la IR,cred ca voi face ceva mai des ecografii,deci pot sa vad Bblusul mai des

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Multumesc din suflet Simona ...am sunat si am rezolvat ...pe 14 voi face amnio ..sa-mi tineti pumnii sa fie totul ok
pupici voua

Simona si Luca
http://www.flickr.com/photos/lucadinu

Mergi la inceput

Inais, de cand era Andrei mic tin minte ca mai era o chestie pentru bebei, sa le limitezi spatiul, sa nu se simta pierduti. Se facea un prosop mare rol si se punea in jurul bebicului, eventual si o haina de-a ta, un tricou, sa-ti simta mirosul.

Blue Angel, vad ca esti in aceeasi grupa de varsta ca mine De ce faci amnio? Ti-a iesit prost dublu test? Sau ai decis din prima, fara alte analize?

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Pe 16 merg la eco..iar.de data asta la Muncicipal,am vb cu medicul meu,voi merge acolo cu el la cineva.uf...o sa vad BBlusul iar....pana atunci stau ca pe ghimpi
Simona,la cat ai simtit ca misca acum la sarcina a doua?ce ai facut cu ecografia?parca ziceai ca vei mai merge la alt doctor, sa-ti iasa din cap ca are BB ceva..

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Bun venit, Blue Angel . Inca o burticutsa...

Fetelor, despre prelevarea celulelor stem: noi am decis si facem credit.. si am scris meiluri la firmele din Ro. Mi-au raspuns promt CordBloodCenter, aia din cluj, si am copiile la contracte. Daca imi aduc aminte adresa de meil comuna, dau un meil acolo, pt pers. interesate: MaiIunie2008 @ yahoo . com ?
Oricum, din studiul de azi dimineatsa, prin lipsa dew chef de munca... pot sa va zic ca sunt f. dezamagita. De ce? Nu ne ofera nicio garantie noua, parintilor. Daca se intampla DOAMNE FERESHTE, ceva, ei se obliga sa ne dea ce au depozitat. In ce timp/conditii... Nu specifica. Si daca nu e buna proba... iti dau banii pe prelevare inapoi. Banii de stocare, aia care se dau lunar? Dar daunele morale...ca ajungi in situatia nula, = cu momentul de dinainte de prelevare?

Si mai e o nebunie. In prezentarile lor, scriu o lista de boli care le acopera. CIUDAT... lista e mai lunga decat tot ce scriu firmele australiene, sau din SUA. Pe de le alta parte, eu nu sunt cadru medical, sa vad cdaca ei au scris 3-5 versiuni ale unui grup de boli. Si cand citesti toate formele alea de leucemie....te ia cu fiori.
A, si nici bolile congenitale nu se trateaza. Numai cele capatate pe traseu...

Uof. Mi-am scuipat durerea. Deci la astia nu imi vine sa dau banii. Nu imi par corecti.
Sa le vedem concurentsa!

Va mai tin la curent, si o sa pun pe meilul comun, cand il nimeresc toate docomentele primite de mine.

23+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Cleo, contul de mail este mamicimaiiunie2008 @ yahoo.it (fara pauze).

Mergi la inceput