Mamici de mai-iunie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Acum sa va spun si celalalt motiv de stres:eu inca nu o/il simt pe BB!Sau daca a miscat,am confundat cu altceva....si inseamna ca a miscat asa de slab si de rar incat nu am bagat de seama...Pai la Mariuca daca puneam mana pe burta incepea dansul..acum nimic!mai sunt mamici la a doua sarcina,in 16 saptamani ca mine,care nu pot spune cu certitudine ca BB a miscat?Sunt trista..daca nu o/il vedeam la eco miscand(acum 2 saptamani,e adevarat..) chiar eram panicata.

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GD spune:

Salutare si LA MULTI ANI pe 2008 !
N-am scris demult, n-am net decat la servici si astazi a fost prima zi de servici pe 2008, dar am incercat sa citesc cam tot ce s-a scris si am reusit...in mare.
Noi am focut morfo-fetala la 20 saptamani, suntem ok, este fetita (o rog pe gabitam sa-mi puna si mie un carucior roz), dar sunt putin speriata ca mi se pare ca-i prea mica, adica 300 g la 19 sapt si 3 zile. Ecografia am facut-o la Fortis la Dr. Iosup, care zice ca-i ok, dar am citit ca bebei vostrii sunt mai mari. Are cineva un grafic, ceva de unde sa ma inspir ?
gabitam- la Enescu ecograful este 2D, la CMU au 4D numai la Arcul de Triumf dar nu lucreaza pe el Iosup.
Va pup pe toate.
Gabi 21+si Matei 21.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Dragele mele :)

Bine ati revenit :) si bun venit fetelor noi, sarcini usoare si bebei sanatosi va urez :)

Fetelor, raportez si eu o stare de usor discomfort, burtikul creste de unul singur :D ca eu nu il ajut deloc cu mancare... Poate de acum incolo sa il hranesc (am primit SARMALE si GOGONELE si GOGOSARI si CORNULETZE de acasa - nu garantez ce se va intampla haha) Doctorul meu vad ca recomanda sa luam 10 kilograme in sarcina !!! Pai eu am deja vreo 6 -7 in plus, cred... si de-abia acum incepe balul Ache-mai ai pana la stadiiul de balenutza - esti foarte sexyyyy :) Bietii nostri barbati

Nici eu nu mai pot respira asa usor, nu ma sufoc, dar iar raman fara suflu - cam ca in primele luni, insa mai lejer. In plus, se pare ca insomnia este o stare generala - si vad ca toate avem cam acelasi ciclu de somn :D Eu adorm repede, pe la 11, apoi ma duc la pipi de vreo doua ori dar adorm imediat la loc... in schimb, la 5-6 fac ochichori, pana pe la 7-8. Bebe e un pic agitat dar nu ma deranjeaza... nu stiu de ce ma scolo si nu mai pot adormi. Ne pregatim intens fetelor
Andreap-fara stres pentru TT o sa vezi ca este bine:
Gqbitwq)tu cand esti programata la amnio ?? Sa ne spui, ca sa iti tinem pumnii !
MissParker-tare frumos scrii tu, sa stii ca te "urmaresc" si pe la alte subiecte (eu nu prea indraznesc sa scriu in alta parte :D) Suntem norocoase ca esti cu noi si ca vii mereu cu recomandari si sfaturi bune :) Desi hmmm io sunt capoasa rau :D la faza cu nasterea naturala... io nu vreau si pace :D :D Daca nu ar exista epidurala si daca as fi in Romania - nici nu m-as gandi: cezariana clar. Nu am vazut copii traumatizati de cezariene, dar mamici traumatizate de nasteri naturale ratate... dap, cunosc chiar cazuri dramatice, sunt prietene de-ale mele. In fine, aici e adevarat ca e diferit de Romania, m-au mai linistit doctorii, m-au asigurat ca nu are de ce sa imi fie frica haha (asta zic barbatii :D :D) se pare ca daca iti fac epidurala chiar e OK, in plus te si pregatesc mult pentru nastere. Vom vedea. De-abia astept sa vizitez maternitatea (vineri) si sa incep cursurile de pregatire a nasterii cu kinetoterapeutul.

Ylari-cand este momentul cu pricina ?? Sa iti uram toate cele bune si sa iti cerem poze

Eu maine ma duc la eco yuupiii si la recoltare de sange :) O sa va spun ce si cum. Sper ca si eu si Cleo sa va dam vesti bune bune bune ! Cleo, iti tin pumnii, daca nu mai intru pana maine ;)

Pupici multi !!!

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelor!!!!!!!!!

Fetelor, eu insomnii inca de cand am ramas insarcinata (mai bine de 5 luni..)!! Oare cand ma voi odihni si eu?? Pentru ca dupa-amiaza nu pot deloc sa dorm...

Mai are cineva probleme cu vergeturile?? Cum scapam de ele?

Va pup

alina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Salutare burtici ,
si LA MULTI ANI !!!! Noul An sa va aduca muulta sanatate si un bb sanatos si frumos !!!
Ma numesc Simona , am un baietel de 3 ani si 4 luni (Luca -Alexandru ) si sunt insarcinata din nou in 15 saptamani . Ar trebui sa nasc undeva pe 26.06.2008 .Voi naste cu d-na dok Gherasie ,Anca de la Universitar CFR2 .
Va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta voastra .

Vroiam sa va intreb daca a facut cineva de aici amniocenteza . Eu am facut aceasta analiza si la prima sarcina la dok Albu , dar atunci am avut o trimitere de la cineva iar acum nu stiu cum sa ajung la dansul .
va multumesc
o zi frumoasa

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simonix, pe 18 am programare pentru amnio.

AndreaP, nici eu inca nu-l simt clar pe bebe, si tot la a doua sarcina sunt. La Andrei a miscat foarte repede si clar, cu forta. Acum, niste falfaieli slabe, de ma intreb daca e bebe sau altceva.

GD, vine si fetita acum Am zis eu ca vin fetele tare din urma cu egalarea

Blue Angel, bine ai venit in grup Te trec si pe tine pe lista acusica

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Gabitza , multam fain !!!!am atasat si link-ul cu pozici cu d-l Pufulescu ..daca aveti timp si va face placere
Andreea , nici eu nu pot spune cu certitudine ca am simtit ceva ...
Eu inca nu am aflat ce este , pe 16.01 am programare la dok Iosup si sper din suflet sa-mi confirme banuielile ... cu fundita :-)

Simona si Luca
http://www.flickr.com/photos/lucadinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Gabitza-sorry ca ti-am stricat numele in postarea de mai sus tastatura asta ...
Bine ai venit Blue Angel- iote inca o Simona (a treia, daca nu ma insel ) Mai fetelor, eu nu am nici o prietena cu numele asta, ma bucuram ca e nume rar hihi si ia uite ce de Simone la Odisee :)
Andreea-eu sunt la prima sarcina, e adevarat, dar de-abia pe la 20 de saptamani l-am simtit vag pe bebel. Si eu ma impacientasem pe aici si cred ca stresam pe toata lumea ca ce face bebelul meu !!! Ei bine, el nu are nici o treaba, e doar mai lenes Nici acum nu face cine stie ce dans... Hai sa va zic, am remarcat ca reactioneaza f bine la mana taticului - cum pune Bobo mana pe burta incep mai intai niste falfaieli si apoi bang, o lovitura zdravana de se sperie si taica-su... si apoi inca una si inca una pana ia Bobo mana - se potoleste imediat apoi. Cu mine nu face asa Si inca o chestie, el da fix acolo unde pune Bobo mana ! parca se misca dupa el :) In schimb, eu presimt cand va misca - adica uneori pur si simplu nu vrea - si stiu exact cand va misca si cand nu - si ii zic sotzului, degeaba, in seara asta nu ai sanse sa il simti

Gata, ca m-am lungit ... Voiam sa le mai spun IOANELOR si IONILOR LA MULTI ANI

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Gabitza , tu la cine faci amniocenteza ?

Simona si Luca
http://www.flickr.com/photos/lucadinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Simonix, la mine e exact invers. Cand pune tati mana, sta cuminte. La fel am pus-o si pe maica-mea si pt ca miscase intr-o seara tare de tot, aproape o ora, cand a pus mana s-a linistit. Ii mai simteam miscarile dar exact pe langa mana, printre degetele mamei, adica fix acolo unde nu avea mana. Nu-mi venea sa cred. Eu zic ca face misto de noi.

Alina 22+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput