Mamici de mai-iunie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 14
Alysh spune:
Burticoase dragi, buna dimineata,
Noi domim bine de la 11-5 dinineata, apoi pauza 2 ore cand bebe pur si simplu da spectacol in burtica si eu n-am cum sa mai adorm. Doamne, ma intreb ce-o face el acolo de se zbate asa. CAteodata ma sperii si ma ridic in fund ca nu-mi dau seama de ce da asa tare.mi-e teama sa nu iasa prin burtica. In sfarsit l-a simtit si tati.......
Cleo, exact asta imi povestea si cumnata mea....de prin luna a 6-a nu mai putea respira cum trebuie. Probabil bebele, uterul, habar n-am, incep sa apese pe diafragma. Mie mi-e groaza de cand vor veni momentele astea pt ca nu suport sa nu pot respira cum trebuie.
Analisa, cum te mai simti?
Fecian si eu am pb cu pielea, am impresia ca ma strange tare uneori, ma incomodeaza, e aiurea senzatia. Ieri ma strangea atat de tare, incat imi dadea senzatia ca nu lasa uterul sa se dezvolte
, stiu, am luat-o razna.
Ylari si eu m-am confruntat cu atacurile de panica, acum cativa ani dupa ce am trecut printr-o etapa grea din viata mea. Sunt oribile, te storc, exact cum ai scris tu. Eu si acum stau cu teama de a nu se repeta, dar sper sa nu.
Alina, bine ai venit, sarcina usoara in continuare!
Alina
22+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
daniela_sb spune:
La multi ani tuturor burticilor! Sa aduca 2008 tututor bebelusi frumosi, sanatosi, mancaciosi si cuminti!
Sa fie un an plin de fericire, realizari, sa fiti sanatoase si frumoase, mandre de burtici, sa nu aveti nici un fel de probleme!
Acum revin si eu la serviciu si pe forum. Nu prea am timp sa scriu ca am in general programul incarcat, dar ve mai urmaresc din cand in cand. Am un chef de lucu azi... Asta pe langa faptul ca am nasul mereu infundat si mi-e foame mai tot timpul. Mda... si deja nu mai pot respira bine, mai ales dupa ce urc trei etaje...
Va doresc o zi buna!
16+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
alexuta75 spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
ache Scumpa, bebita e foarte bine ca si greutate. si eu am avut aceeasi problema...era tot timpul mai "grasut". Dar dr. m-a linistit - e normal ca unii sa creasca mai repede si mai mult in burtica in primele 2 trimestre.
Apropo, eu voi naste cu dr. Gherasie Cristian la CFR 2. Mai este cineva pacienta lui?
Va pupsi va doresc o saptamana frumoasa!!
alina 20+
Alina, si eu voi naste tot cu dr Gherasie Cristian la CFR 2. S-ar putea sa ne vedem pe la spital. Am data nasterii pe 14-15 mai. Intentionez sa merg la control sapt viit, daca totul e ok pana atunci. Fiindca am si eu dureri de burta, mai ales noaptea. Parca sunt un fel de contractii, asa par cel putin. Sper insa ca totul sa fie bine si sa ducem sarcinile la capat cu bine.
Iti doresc o zi buna!
21 sapt
si mami lui Alexia (22.02.2004)
DanaH spune:
Buna dimineata, fete cucuiete!
Mai intai La Multi Ani!!! tuturor Ionilor ai Ioanelor. Sa fiti fericiti si sanatosi!
Miss Parker, imi place tare mult cum vorbesti tu despre nasterea naturala. Si eu aveam cam aceeasi parere la Alexandru. Sustineam sus si tare nasterea naturala. Dar uite ca nu a fost sa fie. daca doctorul a spus cezariana, asa am spus si eu. acum la fel, eu as vrea natural daca se poate (mai ales pt ca s-a putea sa fie ultima ocazie sa experimentez asta), dar din nou ma las pe mana doctorului. Eu cred ca medicul stie ce este bine pt mama dar mai ales pt copil.
Mai fetelor, voi ma speriati cu schimabrea asta de culoare de carucior. pai pana la urma era mai bine sa nu stiu ce este. sincer, eu nu as vrea sa se schimbe culoarea. deja ma uit numai dupa rochite prin magazine si cu greu ma abtin sa nu cumpar. ca sa nu mai spun ca deja ne adresam burticii cu Teodora (sau Dora). Evident ca nu ar fi rau sa fie nici baiat, nu este o tragedie, important este sa fie sanatos. Dar ne-ar cam placea sa avem pereche.
Cat priveste cum o sa ne purtam noi cu copiii nostri.... noi nu ne facem foarte mutle probleme. indiferent ce este, copilul are nevoie de o educatie sanatoasa, care oricum este greu de dat. eu cred ca sunt si baieti mai sensibili care sufera mult in viata, si fete mai tari, care trec mult mai usor peste probleme. asa ca noi si ei sa fim sanatosi si sa le fim aproape in momentele grele, cu sprijin moral, si suport indiferent de deciziile lor. eu asa mi-as dori sa fiu, sa le spun parerile mele, experienta mea, dar sa ii las sa aleaga singuri. ideal, nu? dar oare o sa pot face asta?
Fetele cu probleme de respiratie mai ales noaptea: am mai avut si eu asta acum ceva vreme, nu eram insarcianta pe atunci. mie mi se intampla de la lipsa de calciu. nu stiu daca si la voi este aceeasi cauza, dar v-am zis cum era la mine.
Ylari, felicitari pt momentul important din viata ta. intr-adevar, un moment putin stresant, este important sa se placa si parintii pt a avea linsite in familie. dar cel mai important este sa va intelegeti voi bine. cat despre diamant.... eee, sa il porti sanatoasa si fericita toata viata!
Ache, tare frumusica mamica vad eu acolo!
Bun venit, Andree27 si Alina Anto! Sarcini usoare si bebei sanatosi! Azi am primit si eu o veste buna: prietena mea cea mai buna din romania este insarcinata. isi doreau tare mult un bebel si a avut ceva probleme de sanatate si nu avea voie inca sa ramana insarcinata. dar acum este totul ok si ma bucur tare mult pt ea.
Dana
22+
andreap spune:
Salutare si bine v-am regasit in 2008
!sa aveti un an plin de impliniri,fericire si numai bucurii.
"LA MULTI ANI" si celor ce poarta numele SF.Ioan.Sa fiti sanatosi si sa petreceti de minune azi!
M-am intors si eu la servici;pe 3 si 4 am fost blocata de nameti acasa,dar sincer,nici nu m-am stresat f.tare sa scot masina,sa ajung la servici..mi-am prelungit vacanta cu 2 zile
.
pe 4 mi-am facut si eu TT-ul ala de cosmar.Sunt cu sufletul cam negru..ptr.ca ecografia era mai veche cu 2 saptamani decat momentul recoltarii..si aia de la CMU s-au uitat cam crucis,numai medicul meu imi tot spune:"ai incredere in mine?"
..eu am..da' parca prea multi imi spun ca trebuia sa fie recenta ecografia.sper sa fie OK...si asa TT-ul asta e motiv de stres
..si am mai dat si o groaza de bani pe el..culmea r fi sa ma puna sa-l repet.Si m-am cantarit,am exact 60kg,deci raportez 5 kg luate![]()
![]()
Noi am venit bolnavi de la Voineasa:sotul rau de tot,Mariuca numai tuse si mucisori..eu nimic.Nimic pana duminica
..Mariuca a facut febra mare,sotului nu-i trece tusea,deci am trecut pe pastile mai..serioase si,colac peste pupaza,am inceput si eu sa stranut,imi curge nasul,ma ustura ochii
....cum naiba,nu stiu..imi vine sa mooor
Sper sa-mi treaca repede,numai ci inhalatii si paracetamol.Offf
Voi sunteti toate bine????Sper ca da,ptr.ca nu am cum sa parcurg tot ce s-a scris in atatea zile.iata ca am ajuns la 16 saptamani..oau...parca acum aflam vestea cea mare...ce trece timpul![]()
Pupici,mai vb
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
DanaH spune:
Fetele, si eu ma confrunt cu insomniile. Seara ma bag in pat pe la 22:30-23:00, dar nu pot sa adorm pana aproape de miezul noptii. dorm relativ bine pana pe la 4, dar apoi am pauza de vreo 2 ore cand ma invart ca pestele pe uscat. mai adorm in jur de 6, dar nu peste mult timp suna ceasul desteptator pt sot, si evident ca nu mai adorm dupa aceea. asa ca ma trezesc cam cheauna de somn dimineata. si pe la 12 ma apuca un somn.... daca as pune capul pe birou as adormi fara nici o problema.
dar asta este, cred ca este o pregatire pt cand va veni bebe.
de vreo doua zile ma simt putin cam ametita. mi s-a intamplat de vreo doua ori sa simt nevoia sa ma sprijin de ceva. de mancat eu zic ca mananc bine, din toate categoriile de alimente. e drept ca ma simt obosita, din cauza lipsei de somn, dar chiar asa... miercuri o sa o intreb pe moasa si poate imi da o trimitere pt analize de sange.
Dana
22+
gabitzam spune:
AndreeaP, ecografia ai facut-o tot la CMU? Am o programare la CMU in Enescu pentru o ecografie, si ma intreb ce fel de ecograf au acolo. Am mai fost la cel din Unirii si acolo au 2D.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
andreap spune:
Gabitzam,nu,ecografia am facut-o la iosup.la Fortis...pe 20.12.Tt-ul pe 4.01..diferenta 2 saptamani
.Sincer nu stiu cum au aparatele la CMU....pot numai sa-ti spun cum e cel de la Fortis.Bafta!
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
gabitzam spune:
La Fortis o sa merg pe 1 februarie la Iosup. Ai dus tu CD/DVD sau asa ceva? Sau ti-au dat de acolo? Sau n-ai cerut inregistrarea?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
andreap spune:
Gabitzam,sincer nu am cerut..nu mi-a dat
!Am numai 4 poze extrem de clare!Se vede asa de bine,zici ca-i pictata...la Mariuca nu erau asa performante ecografiile.Pe 5 februarie merg din nou la cea de 20 sapt.atunci voi lua CD sigur cu mine.
Petrecere 3 ani
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004