Mamici de mai-iunie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Da, ache, subscriu la ce a zis gabitzam - frumushica foc balenutza!!!
Dar in poza de langa brad esti tare supla, ma intrebam unde este balenutza!!!

Pupici!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara fetelor
Da' active sunteti cand dorm
Ylari stai linistita ca nimeni nu s-a nascut expert. O sa inveti tu o data si o sa ne dai la toate lectii

Gabitza saru'mana de sfat.Daca as fi fost in romanica sigur l-as fi luat

Ache arati suuper..O "balenutza" suuper. Si sa nu iti faci griji ca bebe are greutatea mai mare decat ce ai citit. De obicei eco e destul de imprecis la extimat greutatea. Ce conteaza ca se incadreaza in norme..Daca bebe e bine e ok.

Eu ma uit la burticile voastre fetelor si vad ca a mea e mult mai mica decat a voastra. Si sunt in saptamana 20! Sper la eco ca bebe sa fie bine si a pus ceva pe el...ca daca ar fi sa ma iau dupa burtica pare a fi un slabanog si jumatate... Vedem noi pe 11 ianuarie ce si cum. Atunci sa vedeti ce o sa imi mai laud odrasla.

Va pup pe toate fetelor si de maine cred ca ne vom auzi mult mai rar..Incep lucrul si o sa fie taaare busy..

Felicia 20+ viitoare mami de ou cu surpriza
pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Ma mai gandesc cu epidurala, fetelor, o sa ma sfatuiesc si cu moasa (sper sa-mi gasesc o moasa buna), dar decizia 100% cred ca am s-o iau in ziua nasterii, in functie de cum decurge totul. Oricum imi las deschisa optiunea cu epidurala, in fond de ce sa ma chinui inutil daca stiu sigur ca epidurala nu-l afecteaza pe bebe?

ache, unde era balenuta aia, mama draga, ca eu am burta mai mare ca a ta? In orice caz, esti o frumusica si o sexy

cenia, toate cele bune pt. cumnata ta, mi-a dat curaj povestea ei.

Sa va fac si eu curaj: am o prietena foarte subtirica si a nascut natural un baietel de 4,500 kg !!!! Asta da performanta. Deci se poate.

V-am pupat, acum ma duc sa ma uit la film.

Felicia 14+
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fecian, sunt frantuzesti chestiile alea homeopate, poate se gasesc si in Olanda. Vezi pe http://www.boiron.fr/htm/Public/grippe-paragrippe.asp

Eu am scapat de o grija, daca nasc natural sau cu cezariana, ca n-am de ales. Prima data a fost cezariana cu epidurala.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

aaaa...io nu ma gandesc inca cum nasc.
Decizia cred ca trebuie sa o ia medicul, o sa il intreb din timp daca tre sa cumpar chitul de epidurala, si cu asta adio idei din astea.
Pana atunci...marea grija e sa imi beau laptikul si sa pap fructele.
Si sa incerc sa nu mai fiu mucoasa

23+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

'Neatza fetelor! Gabitzam, Ylari, Fecian, MissParker , multumesc de complimente. Ylari, pozele au fost facute una dupa alta, cred ca te-a pacalit modelul bluzitzei.
Eu sunt pe fuga spre servici. Aseara am reusit performanta de a adormi cu laptop-ul in brate. Noroc cu sotul ca ma culege de pe unde adorm si ma baga in patut.
Va pup pe toate, sa aveti o zi excelenta si nnu prea friguroasa!

anca
18+ bb Adam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata burtici si la la multi ani si petrecere frumoasa celor care sarbatoresc azi un Sf Ion!!

Andree27, Alina Anto bine ati venit si sarcina usoara in continuare!!

Stefany ca bine zici! pentru ridicarea placentelor!! Ce ai decis pana la urma mergi la scoala sau nu?

Ylari nu vreau sa te sperii, departe de mine, dar sa fii pregatita ca orice plan de nastere ai avea tu se poate schimba radical pe ultima suta de metri. la prima sarcina eu eram absolut hotarata sa nasc vaginal (cu epidural ca nu ma am bine deloc cu durerile) si cand colo in saptamana 37 aflam ca bebelina sta cu capul in sus, si asa a ramas, asa ca am ajuns frumusel la cezariana. De data asta se pare ca va fi tot cezariana asa ca se duc pe apa sambetii visurile mele de nasteri naturale.Tot ce vreau sa zic e ca e bine sa ai preferinte dar sa ramai flexibila.

Analisa sper ca deja te simti mai bine.

Ache felicitari pentru bebe sanatos si nu te ingrijora, bebeii cresc diferit daca medicul ti-a spus ca e ok apoi sa stai linistita.

Cenia felicitari pentru nepotica!! sa va traiasca!!

Acus fug si eu ca e tare tarziu la mine, buna dimineata, o saptamana super si numai bine la toate!!

Cami 22+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetele, sunt la serviciu, nu prea am chef, sper sa nu fie nebunie mare astazi...V-am citit dar nu mi-am conspectat asa ca astept sa vad ce mai spuneti, nu am informatii notabile despre noi, doar o insomnie in toiul noptii, intre 1.30 si 4.00 mancat mandarine si culcat la loc....
Pupici, sunt prin zona...

David (10 nov 2004) si
Simona 24+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Offf, si eu am inceput sa ma lupt cu insomniile in fiecare noapte!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata mamici cu burtici,

LA MULTI ANI IOANELOR SI OANELOR!MULTA SANATATE SI TOT CE VA DORITI VOI!

apropo de insomnii si eu in ultimul timp am inceput sa ma trezesc, chit ca nu ma duc la toaleta insa ma trezesc cu o seteeee si acum mi s-a pus pata pe Fanta, stiu ca nu e indicata insa ata ete, oricum nu beau asa multa:)

Lori 15+

Mergi la inceput