Mamici de mai-iunie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Ylari daca vrei sa iti caracterizezi linkul doar cu un cuvant poti sa folosesti metoda asta...Cand modifici la profil sa nu uiti sa scoti spatiile libere. E bine ca dupa ce ai modificat sa verifici cum iese...Daca nu iese bine se vede [url= " linkul " ] Cuvantul[/url]

MissParker ca de obicei ne incanti cu explicatiile tale.. Deci tu vei opta pentru naturala 100%?
Eu as opta pentru natural cu epidurala. Dar nu se stie niciodata cum vor evolua lucrurile.

Felicia 20+ viitoare mami de ou cu surpriza
pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

alina_anto, bine ai venit in grupul nostru

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Vad ca tot apar noi gravidute, bine ati venit, nastere usoara si bebei sanatosi!
Ylari tare romantica, ziua ta de ieri! Imi aduc aminte ca asa m-a cerut si al meu acuma multi ani (8 acusi) si tot asa a venit cu flori, insa fara diamant. Ca pe atunci era studentel sarac, avea 21 de ani si s-a scuzat ca nu a avut de unde bani pentru diamant, mi-a promis ca de indata ce isi va permite imi va lua altul. Dar iata ca anii au trecut si inelul meu de logodna asa cu zirconiu, nu l-as da pe nimci in lume. Apoi am vazut Blood Diamond (cu Leonardo di Caprio) si i-am zis ca nu mai vreau diamante. Bucuria lui!

Miss Parker merci pentru sfaturi pentru raceala, eu as suporta cred dar sotul cred ca ma da afara din pat cu tot cu ceapa. Eu tai ceapa in bucatarie si el e ascuns in fundul dormitorului si se apuca de plans. Dar din fericire cred ca trece azi m-am trezit mai bine. E pe duca, sigur. Eu fac o raceala pe an si cum anul trecut nu am avut nimic, anul asta nu am mai scapat. Sper sa fie ultima!
Tare faine sfaturi primim de la tine Miss Parker! Si eu am citit Bebelusul este o persoana si deja am mustrari de constiinta ca vreau si epidurala. Insa, eu sunt de parere ca mai intens traiesti nasterea daca nu esti doborata de dureri. Mai cu seninatate, de aceea sunt pentru epidurala. Pe bebe nu il afecteaza cu nimic, asa ca e OK.

Analisasi eu am avut dureri de burtica, de vreo 2 zile , ieri dimineata chiar voiam sa merg la doctor. Insa au incetat de la sine, nu am facut nimic deosebit. Ba am observat ca daca ma misc inceteaza, daca stau in pat iar incep! Dar eu m-am invatat in sarcina asta ca sunt fix invers decat alte femei. Greturi nu am avut deloc in primele saptamani, au inceput abia in saptamana a-12-a. In primele saptamani am avut insomnii, nu dormeam decat vreo 5-6 ore pe noapte, acuma as dormi si 20! Deci nu stiu ce sa iti zic, eu oricum i-am zis doctorului mai demult ca ma mai apuca dureri abdominale si mi-a zis ca asa e normal, ca se tot mareste uterul. Mi-a zis ca sa nu ma ingrijorez decat cand sunt persistente, adica ma doare incontinuu, zi si noapte, cand sunt insotite de febra si greturi sau daca ma umflu toata deodata. In rest, mi-a zis sa stau calma. Eu il ascult ca doar el e , ce sa fac.

Fecian nici eu nu mai stiu cum sa dorm, ma inteapa in toate directiile, si abia sunt in 16 saptamani. Numai pe spate e OK, in rest pe parti, cum zicea si Simonix parca mai demult, simt ca cineva protesteaza acolo si pana nu schimb pozitia nu inceteaza. Hehe, bebica are si el parerea lui de acuma, nu mai este un samburel, probabil ii strivim si lui acolo vreo manuta sau ceva si ne aduce la cunostinta.

Iar m-am intins prea mult!
va pup fetelor, o duminica placuta in continuare!

Doloress 15+ posibil

My baby

Mergi la inceput

Nu mai stiu daca v-am spus, daca da ma mai repet
Am gasit la farmacie un medicament homeopat pentru gripa, scrie pe prospect ca se poate administra si in timpul sarcinii si alaptarii. Se numeste Paragrippe, facut de Laboratoarele Boiron. Cica se ia de la primele simptome, se suge cate o patiluta la fiecare ora, si se rareste frecventa pe masura ce se amelioreaza starea.

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna searaaaaa!!!! Am dormit... Si bebeluna la fel (inca mai doarme)
Fecian, merci de sfat (ti-am zis ca sunt antitalent la calculatoare, nu stiti ce efort am facut eu dupa ce m-am inscris in forumul asta pana m-am obisnuit cum se raspunde, cum se coloreaza textul, etc... sa nu radeti de mineeee.... eu le al mu Ciel-ul, cu alte programe corporate la noi in firma... Pana la DC nu am mai scris niciodata pe vreun forum. Oricum, sa vedem ce a iesit, sper sa nu fi iesit vreo branza!!!
Cleo 78 si analisa, si mie la fel mi se intampla in ultima vreme, am o apasare ingrozitoare pe piept, nici nu pot respira uneori. Am citit intr-o carte despre sarcina ca e bine sa ridici mainile in sus (amadoua) sa stai asa putzin daca nu poti sa respiri si intr-adevar parca se mai usureaza apasarea. Dar bineinteles ca tine cat ai mainile ridicate. Despre ameteala si sfarseala m-a apucat si pe mine zilele trecute, dar i-am dat "ignore" ptr ca mi-erea sa nu imi fi revenit atacurile de panica (am avut acum vreo 3 ani dupa operatie) - sunt ingrozitoare fetelor, te lasa fara vlaga si nu le poti controla ptr ca totul se petrece in subconstientul tau - iti e teama de ceva ce nu percepi in mod normal, e bine ascunsa in creieras aceasta teama si trebuie sa sapi adanc sa gasesti despre ce este vorba. Dar nu a mai revenit deloc starea, ceea ce inseamna ca a fost vorba despre altceva. Ceea ce e bine!
Doloress, nu iti spun cat de emotionata am fost m-am rugat la Dumnezeu sa iasa bine, mi-a fost super teama de intalnirea asta, cu toate ca si ai mei sunt oameni ok, si socrii... dar stiti ca nu se stie ce nu-i poate conveni unuia si ma rugam sa fie totul bine, cu toate ca important este sa ma inteleg eu si cu Iuby, dar nu vreau ca la evenimente familiale sa trebuiasca sa organizam chestii separate pe motiv ca ai nostrii nu se sufera... Nu stiu, am fost stresata de treaba asta... dar vad ca 2008 e un an bun! Am auzit ca e guvernat de Jupiter, o planeta mare si blanda care ne da tot ce ne-a refuzat Saturn (planeta care a guvernat anul 2007) Sa nu radeti de mine............. Ai mei stau in bloc cu un pasionat de astrologie (ha, ha, ha) - nu dau nume! Doloress, nu stiu despre ce e vorba in Blood Diamond, ce se intampla acolo de te-a facut sa nu mai vrei asa o frumusete?Eu vroiam anul trecut de ziua mea sa facem logodna la biserica, ne trebuiau verighete ptr asta si cand i-am zis lui Iuby nu ca nu ar fi fost de acord dar a zis ca el se gandise sa imi dea un inel cu diamant si sa ma hotarasc ce vreu, verighete sau inelul, ca sa aiba timp sa anuleze comanda si sa caute noul produs. Dar m-am gandit intr-o fractiune de secunda ca oricum verighete ne vom cumpara intr-o zi, dar diamant nu mai pup eu! Asa ca am zis ca vreau inelul si iata ca acum ne vom lua si verighete! Ha, ha, ha... stiu, sunt o smechera! Plus ca am mai auzit eu ca un diamant e o bucatica din Terra (de la formarea ei) - prosteala, motive... pur si simplu mi l-am doriiiiiit!!!!

Pupici la toate si sa nu radeti daca nu mi-a iesit modificarea linkului cum m-a invatat fecian!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Buna burtici! Si bun venit noilor gravidute!
Va tot citesc din urma de ieri, vreo 11 pagini, ca eu n-am net la servici si incerc sa recuperez seara.
Noi am fost ieri la eco si imi tot faceam sperante ca poate schimb culoarea caruciorului, ma duc cu Adam si poate ma intorc cu o mica Eva . Nici o sansa, s-a vazut clar de tot, e baietica si e f bine dezvoltat, doctora nu-l scotea din ce frumos e si radea intr-una de ce facea el acolo (sugea degetelul mare, si pumnul era strans)...eu una am fost cam frustrata pe moment, ca nu intelegeam deloc imginile, m-am uitat din nou acasa pana m-am dumirit. Mie imi par mai clare imag. 3D decat 4D. Si am inteles ca are 386g, asta la 18 sapt. + 1 zi, iar pe net scrie care abia la 19 sapt. 220g. O fi de rau? DPN-ul nu l-a schimbat, e tot 29 mai. La voi ce greutate v-au zis? Eu una am un talent fantastic sa ma sabotez singura cu gandurile astea negre.
Cat despre nastere, si eu tot pro nastere naturala cu epidurala. M-am mai calmat ca am fost sa deschid dosar la spitalul unde o sa nasc. Au fost tare draguti, mi-au dat niste brosuri si pliante si de acolo am inteles ca se fac cursuri zilnic, gratis, de alaptata, ingrijit copilul,exercitii de gimnast. pt gravi. si pregatitoare nasterii. Cele in engleza sunt pt. cuplu, de-abia astept. Asa mi-a mai venit inima la loc, ca sunt cam speriata de cum o sa ma descurc eu singurica si fara experinta. Si cica se naste cu moasa, dr. intervine numai daca e necesar, dar nu-mi fac griji,doar sunt specializare pe asta.
La voi a nins asa frumos, norocoaselor . Milogiti-va si de mine cu niste poze, ca n-am mai vazut zapada de 5 ani.
A, ca era sa uit. Am intrebat dr. daca e de rau ca am mancat niste icre de salmon de sarbatori si a ras de mine. Cica nici caviarul si nici salmonul afumat nu sunt periculoase (toxoplasma), dar sa evit mierea si scortisoara, daca e musai numai in cantitati mici ca astea se folo. sa ajute la provocarea nasterii, cand e cazul si la noi nu e. Mai stiintific nu stiu sa explic, scuze.
Va pup si multa sanatate, ca vad ca bantuie racelile.

Am pus cateva poze cu balenuta, cum am promis:
http://family.webshots.com/photo/2451987750101190936NbAudP

anca
18+ bb Adam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Nu mai stiu daca v-am spus, daca da ma mai repet
Am gasit la farmacie un medicament homeopat pentru gripa, scrie pe prospect ca se poate administra si in timpul sarcinii si alaptarii. Se numeste Paragrippe, facut de Laboratoarele Boiron. Cica se ia de la primele simptome, se suge cate o patiluta la fiecare ora, si se rareste frecventa pe masura ce se amelioreaza starea.

Multumim gabitzam!!! Eu auzisem de Paragrippe, dar nu apucasem sa ma "docomentez"!

Linkul al doilea l-am scos ca sunt tuta si nu stiu sa il "customizez"

MissParker, acum m-ai convis si mai si cun nasterea naturala!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare dragi burtici
vad ca o duceti bine cu exceptia zapezii si racelii, l anoi e cald sunt 16 C dar zapada nu o sa vad nici eu vreo 5 ani!ca aici nu ninge niciodata.
am racit doar un pic, asta e. mergem mai departe. la cealalta nastere am racit foarte tare eram in luna 7 si mi-a dat antibiotice.
fetelor, nu va fie frica de nasterea naturala!

si eu am optat pt nasterea naturala cu epidurala, desi aici ma costa in plus chestia asta. desi am avut dureri si am simtit tot, acum as prefera sa traiesc eu un vis frumos, in care nasc fara dureri, in care voi fi tratata ca un client intr-un hotel si nu ca un pacient in Romania. hi! hi! fac deviatii, dar daca am experimentat odata durerile vreau si eu sa zic ca fetele de aici: "as mai naste inca o data cit de usor a fost!" am fost foarte mirata de reactia lor, fiind obisnuita cu multe observatii negative anterior, ca sa zic asa.
eu sunt la 52 % ,din perioada de graviditate,am 21 de saptamini, inca pe atit si imi tin si eu al doilea pui in brate.
cum va ginditi voi la impatul psihologic al aparitiei copilului si impactul vostru asupra deszvoltarii lui in functie de ce va fi, fata sau baiat, asa ma gindesc si eu acum ca va fi al doilea copil si e dificil pt mine caci eu am fost singura la parinti.singura problema cu care ma confrunt in sarcina asta e scurgerea pe care o am si astia zic ca e natural, dar nu mi se pare deloc.nici mirosul nu e ok. in Ro iti dadeau imediat niste ovule dupa trimestrul I si rezolvai problema. am spus la dr. mi-au luat analiza, urina, dar cica nik. mi se pare ca nu sunt chiar asa seriosi. nu mai comentez, asta e.
sa stiti ca va citesc in fiecare zi, sunteti foarte active, dar active rau! imi beau capucino cu voi in fiecare dimineata.

sunt fericita caci cumnata mea care e o persoana micuta a nascut natural pe 1 ianuarie o fetita 3,900kg si 52 cm. adica e foarte mare copilul, iata ca a supravietuit si mama care e doctor si a tinut sarcina ca la carte: alimentatia rationala, 1 l de lapte pe zi, plimbare obligatorie jum de ora pe jos in fiecare zi indiferent de vreme, a pus 14 kg, a dat jos 8 acum la nastere( eu dadusem doar 5Kg si pusesem 25 kg!!!)deci se poate! si noi vom putea!
nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

ache Scumpa, bebita e foarte bine ca si greutate. si eu am avut aceeasi problema...era tot timpul mai "grasut". Dar dr. m-a linistit - e normal ca unii sa creasca mai repede si mai mult in burtica in primele 2 trimestre.
Apropo, eu voi naste cu dr. Gherasie Cristian la CFR 2. Mai este cineva pacienta lui?
Va pupsi va doresc o saptamana frumoasa!!

alina 20+

Mergi la inceput

Cenia, felicitari pentru cumnata ta

Ache, as vrea sa fiu si eu asa o balenuta frumoasa

Mergi la inceput