Gravidute si mamici de CLUJ - 44
Raspunsuri - Pagina 16
mami_alexia spune:
Buna seara! LA MULTI ANI! Vai, ce dor mi-a fost de voi...astazi am ajuns, dupa o serie de peripetii, o sa va scriu zilele urmatoare. Sper sa am timp si de citit, ca ati fost foarte harnice!
O seara placuta!
MAMI & bebe ALEXIA
ALEX29 spune:
IOANA mersi mult ,o sa verific dar cred ca pot sa mi pun o titulatura la 1000 de puncte
ATB multzumesc mult se pare ca suntei toate multzumite de restaurantul CHICAGO ,m ati ajutat tare mult fetelor
MAMI ALEXIA bine ai venit
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
soanso spune:
atb,multumesc de urarea de LMA, eu voi fi in examene de ziua mea ,deci adio chef anul acesta ,mai fa cate o pauza si mai intra pe la noi sa ne zici ce faci ,cum esti ,ce face bebicu din burtica.
alex,ai fost la Pitza,am vrut si noi sa mergem dar pana la urma am pacut pireu cu pulpe pane.Soranei ii tb cu masinuta din Polus.
Oana,eu mereu am sters-o pe cap pe Sorana cu prosopul ,pt ca ei ii este frica de aparatele electrocasnice.
monico ,bun venit in club +30 ,ce sa zic io "baba"- sanatosi sa fim, ca-n rest le rez pe toate.ce fac "nazdravanii" tai?
SOSO (20 dec 2005)
pufulet74 spune:
Salutam fetele :)
Alex, vezi ca la Chicago's sunt in renovare pina marti, am trecut azi pe acolo
Nu mi-ati zis de marsupiu, de cind si cit timp l-ati folosit :)
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
Gabriela77 spune:
Buna seara si de la noi!
A plecat prietenutza, si am plans cu lacrimi de crocodil. Sotul a fost un dragut si ne-a lasat singure...e clar ca nu am terminat toate povestile, dar mi-a prins bine...mi-era tare dor de ea. S-a indragostit de Sara si reciproca.
Am fost si noi in Polus, dar iar a apucat-o plansul pe Sara, nu stiu cred ca nu-i prea place in magazine, asa ca de-acum nu o mai chinuiesc, afara doarme ca pruncul, in mall e agitata si plange mai nou. Cum creste, cum pricepe mai multe. Dupa ce am ajuns acasa a plans continuu si saliva abundent si baga absolut tot in gurita si freca de gingii. Cred ca o durea tare rau, ca ea nu plange asa fara motiv. Cine stie, se pregatesc dintisorii...
Am fost necajita, Sis, ca nu am gasit bentita din aia frumoasa ca a Carinutei...Reduceri chiar ca erau, numai eu cu una bucata plangacioasa nu am prea luat nimik. Niste margele si ciorapei pt ea.
La Multi Ani pt frumoasa noastra Ilinca! Sa se bucure mami si tati de asa fetita frumoasa si desteapta si asa familie reusita!
Eu raportez ca Sara incepe sa nu mai prea agreeze sanul, in schimb devoreaza sticluta, nici nu ma mai laud cu laptele, cred ca in curand dispare de tot. Dar ma declar multumita de 4 luni de alaptat.
Saptamana asta mergem la vaccin si dupa cred ca incepem cu suculetul.
Va pupez, citesc din urma si revin!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
ALEX29 spune:
PUFU mersi mult am vb si mi au spus ca s in renovare pana marti
eu am pus o pe Tiadris in marsupiu de la 3 sapt
GABI draga asa te inteleg, o dragele de voi ,e groaznic , consoleaza te ca e in tara ,nu ma fi trista 
si noi am fost la POLUS azi ,in jur de 4 ...daca stiam ne intalneam la o pizza
eu zic sa mai insisti un picutz cu tzitzi ,poate mai merge ,Doamne da
ANCA lasa ca ne vedem noi sapt viitoare 
pupici si noapte buna
ALEX29 spune:
fetelor i am cumparat un ceas de mana lui TIADRIS foarte dragutz de la MINIBLUE ,o sa fac poze si va pun sa l vedeti ,poate vreti si voi pt bebelashii vostri
NICO se pare ca n ai ajuns acasuca 
bex spune:
hello, nu demult am ajuns si noi acasa.
gabitzo si eu caut bentite peste bentite, vreau si alte culori:) daca mai gasesc, te anunt.:)oare va pregatiti de dintisori? e posibil, ca sarita micuta era cumintica de obicei, nu? sau nu preas ati iesit la cumparaturi cu ea?a mea numai in miniblu incepe sa planga...in rest nu;)
alexutzo, cum a fost la pizza? nu pot sa cred ca ai luat ceas piticei...:))abia astept sa il vedem.
azi noapte am avut ce amai lunga noapte de pana acum de la 11.30 la 6.30. sper sa rama pe programul asta ingerasul mic. Gabitzo, iubitica ta de pe la ce varsta a inceput sa dorma asa bine noaptea?am vreo sansa sa inceapa sa doarma mai mult, ca doar duminca viitoare face 2 luni, si marti 8 saptamani;)
va pup 
Co +
Carina Alysa
http://lilypie.com/pic/080104/j87d.jpg http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
nrl spune:
Salutare si de la noi, am fost prin Polus si ne-am intalnit cu Alex, am cumparat si eu leagan, sper sa-i placa ![]()
Andrei doarme in sfarsit, a fost tare marait azi, cred ca ma pun si eu langa el ca maine am o zi grea, tre sa merg pe la birou

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
Gabriela77 spune:
Alexuta, ceas de mana???? Abia astept sa-l vad....ce cocheta e micuta ta!
Sis, iesim cu ea la cumparaturi, ca, din pacate nu avem cu cine sa o lasam, si pana de curand era foarte linistita. De pe la 3 luni au inceput plansetele in magazine. Fii pe pace ca de-acum doarme Carinuta ta.Tinem pumnii! Sara doarme toata noaptea de la 6 saptamani, dar intai, 6 ore, apoi 8 ore si acum si 10 ore. Atunci anunta-ma si pe mine cu bentitele ca sint fan.
Va pup!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)