Gravidute si mamici de CLUJ - 44

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Alex tu ce marsupiu ai, sling sau wrap sau din cel vertical?
Eu nu sunt sigura daca e bine sa il pun in marsupiu pentru ca al meu e vertical, insa pe de alta parte e f comod sa ies cu piticul asa, altfel nu ies singura pentru ca avem ditamai caruciorul pe care nu pot sa il car singura

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Am fost si eu prin Cora azi! Mai dar ce gol e peste tot! M-am uitat de ceva balansoar, scaun de masina, marsupiu sau leagan si nimic sa-mi placa… Voi ati vazut recent pe undeva??? Ceva bluzite care sa mearga la pantalonasi sau sarafan ati vazut pe undeva???

Si noi trebuie sa mergem la vaccine! Mi-e si groaza! Uffff! Inca nu ne-am hotarat care...

Soanso – si eu tot cu prosopelul o sterg… nu stiu daca sa incerc cu foenul sau nu… si cu aspiratorul nasal incepe san u ii mai placa… acum nu stiu daca e de la zgomotul aspiratorului sau nu…

Gabriela – ce frumos ca ati depanat amintiri… oare se pregateste Sara cea frumoasa de dintisori??? Ce dulcica va fi! Poate ca e intr-o perioada mai proasta Sara si de aceea nu ii plac cumparaturile! Sunt sigura ca isi va reveni ca doar noi femeile avem shopping-ul in sange!

Bex – da neaparat de veste cand mai gasesti bentiteeee! Si noi vrem!

Nicoleta – ce leagan ati cumparat? Ai vreo pozica? Ce pret? Ceva detalii??? Multumesc!

Pufulet – si eu am facut aceesi greseala fatala cu caruciorul… E mare si nu il pot cara unde as vrea eu… Incomod… Este insa suuuuuper practic pentru vremea asta… Este supra dotat si nu ii e frig la bebita in el... Ca tot veni vorba de frig! Mai fetelor m-ati zapacit de cap ca acum iesim si noi in fiecare zi! Sper sa nu racim!

O seara placuta! Pupici!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

buna dimineata

Oana, leaganul e identic cu al lui Alex, ea il are la poze, a fost 190 RON, sper sa ii placa aseara nu am avut baterii ca sa il probam cum se cuvine.
Apropo de folosit parfumuri, ca intreba cineva, eu cum am citit ca la bebei nu le place mi-am cumparat stick inodor, da tare m-am saturat de el, si de cateva zile ma dau si cu doi stropi de parfum si dumnealui nu se plange. Voi fetelor cum faceti?

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata si de la noi :)
Oana, noi l-am primit, si stii tu, calul de dar ... insa cum ai zis, e f rezistent, confortabil, tot ce vrei, numai sa ajungi afara cu el ... :)
Nico, eu ma dau cu deodorant si parfum la fel ca inainte, si bebe meu nu are nici o problema cu asta ..

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA
PUFU marsupiul meu e vertical(l am luat de la CHICCO) si bebele se poate pune in el daca are de la 3,500 in sus

OK fetelor o sa va fac poze cu cesuletzul

Si eu folosesc stik si parfum dar nu chiar ca inainte ...obisnuiam sa ma dau destul de multicel

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

fetelor m am intalnit ieri cu CRISTINUTZA la MINIBLUE era cu puiutzu ,este bine dar are ceva prob la computer

NICO felicitari pt leganash ,sa cumperi baterii Varta sunt f f bune

CO ce bine ca ti a dormit printzesuca atata uraaaaaaaa
mogaldeatza mea se trezeste cam la 3,4 sau in cel mai fericit caz 5 ore ,sa pape

LA MULTI ANI IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Buna dimineatza,
multumim de urari, La multi ani Ioanelor din zona!

Noi am inchis oficial aseara sezonul de chefuri pentru cateva saptamani...sunt rupta! Noroc cu prietena mea cea mai buna..masina de spalat vase ca altfel tampeam! mai avem un chef cu copii sambata viitoare da' nu acasa asa ca e boierie! Pus poze cu Ilinca sarbatorita

Gabriela, nici Mihai nu e fan magazine, daca seamana cu tacsu' va fi chiar alergic...tare as mai da o tura prin Polus da' ma enervez ca's tot pe fuga, nu apuc sa probez si cumpar haine care nu mi-s bune...ca ma vad cam subtirica.Cu alaptatul...relax, e f. bine pana la 4 luni, sper sa reusesc si eu, mai mult n-am pretentii!!! De acum e domnisorica mare!Cate kg. are Sara?

Alex, ceas???? ma terminati cu cochetariile domnisoarelor....care de care mai aranjata !!!

Bex, cate bentitze are fata???? Cred ca aveti colectie deja...da' las ca-i bine ca-i face mami zestre

Oana, bluze ptr. tine? vz. la polus, in bersha, ieftine acum dar nu elegente.

Delia, !

gata pauza, o zi frumoasa!

Mergi la inceput

raluca - eu ziceam de bluzite pentru Maria! Nu ca mie nu mi-ar trebui... Insa cum spui si tu tot timpul pe fuga... Ma uit la pozele cu Ilinca e o dulcica scumpa foc! La multi ani inca o data!

alex - m-ai zapacit cu leaganul ala... de unde exact l-ai cumparat??? pana la cate luni se poate folosi???
ah sa nu uit! nu ma uita cu mami-special! multumesc!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

pai raluca si uitam sa te cert! arati suuuuper mami! eu am ramas cu o burticuta de toata frumusetea! nu ma prea incap hainele vechi! uffff! trebuie sa fac ceva!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

RALUCA sunteti o echipa tare tare frumoasa

am pus poze cu cesuletzul

Mergi la inceput