Gravidute si mamici de CLUJ - 44

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANCA da e party pt ziua mea ....as face eu o petrecere si mai mare ,in CLUB ,MUZICA ,NEBUNIE dar ce ma fac cu ingerasul meu ?si asa ma doare inima cand ma gandesc ca o sa stea vreo 5 ore fara mine ,oricum o sa fac in asa fel incat sa inceapa petrecerea pe la 17 asa ca pana la 12 o sa fiu acasa langa puiutz

dar odata face mamii 30 de ani nu ?

PUFU stai linistita sa stii ca am fost si la AROMA si imi place ,e tare fumos si acolo ,dar vreau ceva mai aproape de casutza

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Felicitari Alex, ai scris 1001 mesaje

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

stiu ca s-a mai discutat insa eu tot nu m-am lamurit cum e mai bine... sters pe caput cu prosopul sau uscat cu foen-ul....

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

alex - pui de o petrecere? suuuper! ioi ca si eu astept botezul ca sa ma pot distrali un picut!

azi iesiti pe afaruca?

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

alex - de unde ii cumperi la tiadris bentitele alea pe care i le pui pe caput????

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Ai dreptate NICO uraaa am trecut de 1000 de mesaje

OANA bentitzele le am cumparat din CA dar am luat cateva si de la CORA ...
pe capusor o tamponez cu prosopelul

CINE VINE LA O PIZZA LA POLUS?

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex Felicitari pentru 1000 mesaje. Ai primit ceva stelute?
Oana ar trebui sa iesim afara, dar bebe doarme, dupa aia trebe sa manince... si e mocirla afara. Mi-e cam lene. Sper sa imi treaca.
Va doresc o zi minunataaaa

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Salutare fetelor!!! E prima data cand va scriu anul asta, de aceea va urez un an Nou Fericit plin de impliniri si bucurii! De rev am fost plecati cu un grup de prieteni la Baisoara si a fost fffff frumos, m-am relaxat si m-am distrat tare bine! Din cate observ eu, bebe-ul meu din burtica are pofte cam ciudate... daca la inceputul sarcinii ma dadeam mare ca nu am nici un fel de pofte sau greturi, acum am descoperit ca am altfel de pofte, pe care inainte nu le aveam! pofte de adrenalina! Poate tocmai de ce stiu ca nu e voie, taman de-aia! ca inainte nu eram asa. Stateam pe marginea partiei uitandu-ma la lume si pofteam la dat cu placa, cu schiurile, ma tot mieunam la al meu ca si io vreau. (desi cu placa nu m-am dat niciodata in viata mea). Bineinteles ca poftele mele nu mi-au fost indeplinite, dar ca sa nu fiu suparata tot anul, tot m-a rasfatat sotul meu cu ceva, asa ca m-a dat o ora cu ATV-ul si a fost suuuper! Si putin cu saniuta, pe unde nu era panta mare. In rest am fost cuminte foc! dar presimt eu ca bebele meu fie ca o sa fie baiat , fie fata, o sa fie mare zurbagiu, cu adrenalina in sange!!!
Dar deocamdata tre sa-l fac inteligent, asa ca m-apuc de citit carti , mai ales ca peste 2 saptamani incepe sesiunea... asa ca daca o sa scriu mai rar va rog sa nu ma uitati, dar promit ca dupa sesiune voi fi mai activa, si tot dupa sesiune va anunt si ce o sa am. De-abia astept! Si promit ca o sa va pun si poze, deocamdata nu prea stiu cum se face, am doar cateva puse la albumul din profilul personal.
Alex, daca esti din 22 asta inseamna ca esti Varsator ca si mine? Si eu sunt din 1978, din 30.01, deci esti mai mare decat mine cu 8 zile. Te-ai nascut cumva la Stanca? daca da, inseamna ca poate ne-am intersectat pe-acolo... Cum te simti ca schimbi prefixul? Sa ai o petrecere reusita, si toti cei dragi sa-ti fie alaturi! Iti spun de pe-acum fiindca nu stiu cand mai reusesc sa intru pe net. P.S. Sa stii ca la Chicago's mancarea e super buna!!!
Apropo, pe mine nu ma trece nimeni in listuta voastra? Ca promit ca din februarie o sa fiu mai activa! D.N. 30.01.1978 D.P.N. 08.08.2008
La Multi Ani!!! tuturor celor din ianuarie: (Ilinca, Codruta, Monica, Cristina, Alex si Anca), iar lui greta4you, anca.b, puisor si felicia va urez nasteri usoare de pe-acum daca nu reusesc sa va mai scriu. Dar sper totusi sa mai intru din cand in cand, parca vad ca nu o sa pot sta departe de voi!!!

Adriana 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Ola fetelor..referitor la cutor e jale mare ca tre sa-l sui pe undeva ca asta al meu nu mai face fata la butoane.Va pun linkul sa-l vedeti http://www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_incorporabile/Cuptoare_incorporabile/Bosch/Cuptor_electric_Bosch_HBN_230250_E.
Pretul ala afisat e daca-l comanzi online in mag e 1450Ron. Eu l-am luat de la metro cu 1260 Ron.Sunt diferente mari dpreturi tre sa umbli.Apoi nu are el tot felul de chestii sofisticate da nu cred ca voi avea nevoie de mai multe.
hi,hi peste cateva zile intru in club 30+
No sa vaz cum o scot la capat cu specialitatile de cuptor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qmihi spune:

Servus fete
Noi suntem andre si ruxi (care in 11 ian face 3 luni) si va scriem pt prima data. Am vazut ca va interesati de botez la Chicago's...noi am facut acolo in noiembrie si am fost foarte multumiti. Zi-mi ce anume te intereseaza si iti zic ce si cum o fost la noi ;)

Mergi la inceput