Gravidute si mamici de CLUJ - 44

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex, eu nu am fost acolo.... sa imi fioe rusine ca il recomand fara sa il cunosc, dar o colega f pretentoasa a facut nunta acolo, am vazut poze, foarte elegant era. Si pe alta acolo a cerut-o barbatu de nevasta.. un tip cu pretentii, banuiesc ca nu e dus-o intr-o bodega.
Eu stiu ca e localu a unor pocaiti, nu aveau bautura in uram cu 2 ani... dar te lasa pe tine sa duci. Vorbesti tu cu ei.

Pupici, ma duc sa nu cada bebeloiu din pat

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

seara buna,

fetelor am fost in Polus,am plimbat-o pe Sorana intr-un carucior tip masinuta ,ce s-a mai distrat!!!!!!sunt intradevar mari reduceri ,abia acum pot spune ca sunt preturi rezonabile la haine ,innainte toate mi se pareau scumpe.

Raluca, abia acum am observat ca domnisoara ta azi face 6 anisori!!!!!LA MULTI ANI!!sa creasca mare sanatoasa ,sa aiba parte numai de bucurii si zile senine.

Ioana13,nu sunt insarcinata si nici nu imi doresc ,cel putin nu anul acesta,porma nus ce sa zic ca deja sunt baba .deci iti place cum ii sta piticei mele tunsa,hihihih eu abia incep sa ma obisnuiesc.

Oana ,fairy folosim si noi pt vase(face spume mai bine decat pur) , ,eu spalam cu spuma biberoanele si porma le sterilizam.
ce face pitica s-a mai linistit?

fetelor ,cristinaGoji ,Riplay,Asiza,Codruta grg ,unde sunteti???????dati un semn de viata !

Alex,deci tu te pregatesti din timp pt chef!!!!!!este o locatie draguta in Zorilor (unde am facut botezul)daca te intere sa ma suni.

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

mai fetelor chiar ca e slaba activitate pe acilea... o seara placuta la toata lumea!

soanso - suntem mai bine! asteptam botezul! inca nu ne-am hotarat nici unde, nici data, nici cate persoane, etc...

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Seara buna..fetelor mi-am luat cuptor.. astept acu retete de la voi ceva simplu pt incepatori si ceva mancare nu prajituri ca la alea is varza.
M-a ajutat Ioana si m-a luminat..acu sa vedem ce-am intele..paaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

monicoooo - pai ce faci? ne bagi vestea si nu ne zici detalii? hai zi ce model ti-ai luat pana la urma ca si noi trebuie sa ne luam in viitorul apropiat...

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

La multi ani!!!! pentru papusa ILI, sa cresca mare si sanatoasa ca frumoasa e;)) Mami Ralu, felicitari!!!

LA multi ani! si pentru papusica mai mica, Irinuca:)si la mami, evident

Nati, sa va traiasca puiul, nu stiu cum ai nascut...arati beton, normal Papusica cea mai mica din trupa noastar e o scumpa si vad ca de Rev ati fost o familie frumoasa si intregita

Alexutza si noi am facut nunta la Chicago's, party-ul de cas civila, un banchet al unor stud de care m-am ocupat si eu, e f fain si obisnuiam sa mergem, au acolo un apple pie si un tiramisu super bune. Conducerea s-a schimbat de vreo 3 ani, si sunt destul de permisivi cu adusul acoolului tare (gen whisky) Daca vrei amanunte, let me know;)zic ca meriti si tu la un party de 30;)).

hai ca va pup, vad ca numai eu mai bantui pe aici;)
noapte buna

Lore, hai cu pozele

Co +Carina Alysa

http://lilypie.com/pic/080104/j87d.jpg http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

La multi ani Ilinca, sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii celor dragi tie!

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata fetelor si piticilor :)
Alex, tu cam citi invitati o sa ai?
Noi o sa avem maxim 20, doar persoane f f apropiate si ma gindeam la un loc nu f mare sa te pierzi in el si nici f mic sa poti dansa daca e cazul.
Un restaurant care imi place mie tare e Roata, dar acolo nu este loc de dansat cred. Alt restaurant fain e Aroma, nu stiu daca ai fost acolo, si mincarea e f buna.
Voi ii purtati pe bebici in marsupiu, de la ce virsta si cam cit timp pe zi?

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

salutare

PUFU vreau sa dau o petrecere pt ziua mea ,ca Botezul l am facut

fetelor multzumesc mult pt recomandari

CO te sun mai tarziu pt cateva detalii

LORE pe unde esti ?

MONICUTZA felicitari pt aragaz ,ar fi super daca potzi sa pui niste poze si pe mine ma intereseaza

DELIA draga in sfarsit dai si tu un semn esti busy cu mamarutzele asa i ?

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Alex, scuze pentru greseala, mi se parea mie ca doar am vazut poze cu botezul da am zis ca poate am incurcat borcanele, cine stie :)
Da se pare ca le-am incurcat in sens invers
Vezi si de Aroma, nu stiu daca ai fost acolo, mie mi-a placut locul

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput