Gravidute si mamici de CLUJ - 44
Raspunsuri - Pagina 13
OanaAlina spune:
nicoleta - cum ati fost voi (cei mici) imbracati de nu v-a fost frig??? i-ai pus fular???
ce detergent de vase folositi voi? eu folosesc fairy insa cam ususca mainile... manusile nu le prea folosesc... le tin sa nu se strice...
dar bibe la bebeiti cu ce le spalati? numai cu apa? fara detergent?
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
ALEX29 spune:
NICO se pare ca numai noi suntem mai zurlii![]()
am fost si eu cu TIADRIS la plimbare pt 40 de min ,intradevar e destul de rece dar cum am mai spus daca nu sunt sub -10g o scot zilnic la plimbare ,chiar si numai pt 10 min
LORE bine ai revenit asteptam pozele si sa ne povestesti mai multe 
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
ALEX29 spune:
OANA nu i am pus fular micutzei mele ,dar am tinut o in marsupiu asa ca fatzuca ia fost protejata
nrl spune:
Oana, Andrei a avut body cu manaca lunga, o salopeta plusata peste, o salopeta groasa de fas, si o paturica. In cap o caciulita subtire + una groasa. Cam asa il imbrac tot timpul cand iesim si e ok.
edit: fular pe fata nu i-am pus niciodata
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
OanaAlina spune:
alex, nicoleta - sunteti de invidiat! 
de fapt asa isi fac bebitii imunitate!
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
ALEX29 spune:
OANA pai si tu ar trebui sa o scoti la plimbarica pe micutza ,macar 10 min
stitzi vreun restaurant frumos cu loc pt dansat in Manastur?
Ioana13 spune:
Salut
si noi am fost afara, la soare era chiar placut. Acum cred ca e un ger... brrrr ( 7 seara)
Anca, ce draguta domnisoara ai! Ii scoate in evidenta ochii si gropitele parul scurt. Tu esti insarcinata acum? Sau te confund?
Lilly79 si eu trebuia sa nasc prin 24 mai si am nascut in 1 iunie.
Alex cum sa se danseze la restaurant? in orice seara sau la evenimente? DE Chicago, la evenimente organizate, am auzit ca e fain.
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
tu puiutz ,adica IOANA ,normal ca la un eveniment foarte important pt mine .
...de asta am inceput sa caut un loc unde sa se si pape si sa se si danseze...mersi mult ,ai un nr de telef de la CHICAGO ?
HAI ca intru si pe net ,poate gasesc ceva
ALEX29 spune:
IOANA draga cred ca m ai salvat o sa merg luni sa vad restaurantul si imi convine de minune ca sunt aproape de casa
tu ai mancat la rest ?tie cum ti se pare interiorul?
ALEX29 spune:
OANA eu folosesc pt vase pur cu balsam ,dar ma dau zilnic cu crema pt maini uscate ,desi nu mi sunt uscate dar mai ales acuma ca e si frig afara prefer o crema mai grasa pt maini (folos crema de la Garnier)
ok tu fetelor se pare ca eu cam vb singurica
puiu meu ala mare e inca la birou iar matzuca mea doarme de aproape 4 ore ,se odihneste foarte bine dupa ce venim de la plimbarica
o seara frumoasa