Gravidute si mamici de CLUJ - 44

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna dimineata si de la noi la ora asta... eu nu am renutat chiar definitiv la bonisan insa nu ii mai dau "regulat" ca tot are colici...

minunea vietii noastre e o scumpaaaaa si nu imi vine sa cred cat de mult a crescut si cat a evouluat... invatam sa ne jucam cu jucarii! gabriela vorba ta o sa imi fie asa de dor de ea - bebe! o uuuuuuuuuuuuuuuuuuuubesc!

de renuntat definitiv cred ca am renuntat la scutecele pampers... nu vreau sa fac anti-reclama... mi se pare insa ca huggies sunt mai ok! imi place foarte mult ideea cu elesticul respectiv... pe mine ma ajuta foarte mult... poate mai incolo revenim la pampers ca mai avem "depozite" la greu insa momentan suntem multumiti!

fetelor care alaptati, voi folositi parfum si alte cele/ eu nu indraznesc decat cu roll-on si dusuri la greu...

ce bine de voi ca aveti timp de praji... adica de papanasi... eu nu am timp nici sa imi fac curatenie cum as vrea ca asa se pune prafu'.... papica asa printre picaturi... dar ce sa fac daca nu ma ajuta nimeni... ferice de voi care sunteti ajutate... conteaza enorm... sa nu intelegeti gresit... sotul ma ajuta enorm insa incepe munca ca s-a terminat concediul...

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna fetelor.

Un an nou fericit cu impliniri si bucurii.

Am mai intrat eu pe-aici, dar destul de rar. Vreau ca de anul asta sa intru si eu in clubul vostru. Ma treceti si pe mine pe listuta? Multumesc.
Desi sunt doar mamica in devenire si nu am ce sfaturi sa va dau, voi intra pe-aici mai des, macar sa va salut.
Astazi sunt la jumatatea sarcinii, iar DPN este 24 mai. Inca nu stiu daca e baiat sau fata, sper sa aflu cat mai curand (poate saptamana viitoare).
Weekend placut (cred ca eu voi sta in casa ca e tare frig afara).

Lilly 20+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

salutare,
Alex, multumim de urari- nici nu-mi vine sa cred ca au trecut 6 ani!
Sunt tare pe fuga caci avem din nou musafiri, azi, maine...si Mihai urla asa ca , va pup,
un wk-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata la amiaz,

azi iam schimbat lookol Soranei ,a fost tare cumintica la tuns nici nu m-am asteptam, ma gandeam ca va face un scandal de toata frumusetea,hiiiiii e asa mortala tunsa,(am pus cateva pozici!)

Alex,mersi de aprecieri ,calutul l-am cumparat de la Carrefour,si ii este tare drag,nu-mi pare rau ca l-a adus Mosul ,a costat 180 lei.

Lilly79,sarcina usoara in continuare ,sa ne zici ce vei avea ,sa stii ca afara e tare placut ,nu e frig deloc,o plimbarica nu strica.welcoom beak!

Oana ,te cred ca-ti iubeeeeeeeesti printesa,e un sentiment minunat,o iubire incomparabila ,cresc asa de repede si fiecare etapa e minunata.sa-ti creasca mare si sa te bucuri de fiecare moment.
nu-ti face pb ca nu ai ajutor, Dumnezeu iti da putere sa le faci pe toate ,cu mai mult efort e drept ,dar merita!

Co,spor la invatat si sa ne vedem la cheful din "primavara" .

noi mergem dupamasa in Polus,cine mai vine?????????

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

OANA sa stii ca si eu o sa i cump HUGGIES macar sa le incerc ,acuma folos Pampers active ,e bun si asta dar ma enerveaza ca mi se tot uda puiutzu ...

LILY ma bucur ca ai revenit ,poate la urmatoarea intalnire o sa vii si tu ca sa ne cunoastem

CINE VINE LA PLIMBARE?

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

La Multi ani la toata lumea. Anul nou sa va aduca numai bucurii.

Am ajuns si noi azi noapte, pe la 2. Am venit cu o zi mai repede, nu mai puteam de dorul copilului.A fost destul de frumos. Partia a fost superba, numai cu mancarea am fost eu mai nemultumita, nu a fost pe placul meu.Am avut si peripetii si mai urate. Bine ca am ajuns.O sa vad cand am timp sa pun niste poze si sa va spun mai detaliat de ce nu mai recomand eu Austria pt schi. Sau cel putin de revelion.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Fetelor – la bebitii vostrii le sunt bune hainitele de vartsta respectiva... la mine nu prea... adica la maneci ii sunt ok iar in rest mici... oare din cauza la scutec?

Soanso – intr-adevar e un sentiment minunat aceasta iubire pentru copilul tau! E o iubire care nu se compara cu nimic! Legat de polus... abia astept botezul si pe urma am “mana”libera la plimbare... sotul meu e mai de moda veche si zice ca dupa botez plecam “in vizite”... Ce draguta cred ca e Sorana cu noul look!

Alex – eu nu ies pe vremea asta afara! E un gerulet.... iui..... eu zic ca merita huggies ca si eu aveam aceeasi problema cu scutecele... se tot uda bebita si nici nu i le puteam pune cum trebuie...

Loredana – bine ai revenit cu forte proaspete! Te cred ca ti-a lipsit puiutul!

Lily79 – bine ai venit si sarcina usoara! Mai ai un picut si intri in clubul mamicilor!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

raluca - weekend placut si tie si distractie placuta! La multi Ilincai!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

salutare

noi tocmai ne-am intors din parc, tare ne-a placut si nu ne-a fost frig deloc

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Multumesc fetelor de primire.
soanso ieri mi s-a parut foarte frig (doar de la troleu pana acasa), si deoarece tocmai acum scap de-o raceala urata, nu vreau sa apara vreo recidiva.
Asa ca, stau in casa la caldurica (ma dau pe net ).

Lilly 20+ Bebe

Mergi la inceput