Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ieri am avut si noi o surpriza bb a facut kk de 2 ori!!!! o fi de la suculetul de morcov????

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

LAVINIA FELICITARI PT CRESTINARE!! sa fiti sanatosi si sa va faceti mari!!.

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

adina - eu i-am explicat lui stefan ca eliza e mica si ca trebuie sa stau cu ea..blablabla...se pare ca a inteles. oricum eliza e destul de cuminte si ma lasa sa stau cu stefan. incerc sa ma joc cu el cat mai mult, sa-i citesc povesti...pana acum se comporta bine.
despre suzeta, si eliza, daca o vrea e ok, daca nu, o scuipa cat colo.si ea baga tot pumnul in gura.
pupici.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

LAVINIA FELICITARI PT CRESTINARE!! sa fiti sanatosi si sa va faceti mari!!.

------------------------
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

"Doamne ajuta-ne!!"

multumim frumos!!!!!!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

..eu am gasit o revista cu un interviu in care ANA CULCER sunt sigura ca ati auzit de ea vorbea despre alimentatia copilului..si ea recomanda pana la 6 luni exclusiv alaptat ..nu ceai, nu apa , NU TETINA..este valabil si pt cei aalimentati artificial...asa ca nu ma mai stresz cu suzi..nu pot sa i-o bag pe gat...chiar si la ecografii de multe ori isi sugea degetelul..am vorbit si cu o prietena care are un bebe mai maricel si tot la fel a zis ca i-a lasat degetelul nu l-a fortat sa ia suzeta.

------------------------
------------------------

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

roxana eu nu sunt de acord, cei alimentati artificial au nevoie de lichide (apa, ceai) pt ca laptele praf nu tine de sete.

Mergi la inceput

LAVI ma refeream la suzeta scuze ..in cazul celor cu laptic praf este obligatoriu ceaiul si dupa 6 luni apa./..laptele praf nu satisface setea ca cel matern.

------------------------
------------------------

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

bine v-am gasit la scutece!

fetelor, bebelusii vostri casca? ptr ca Alex casca o data sau de 2-3 ori pe zi si am citit ca nu e bine, ca poate fi semn de tot soiul de afectiuni...

anca si bebe Alex 14.12.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna... vali noi iti returnam -icul

eri eram cam speriata ca n-am sa pot face fata(adica ca n'o sa fiu in stare sa fac fata psihic vorbind..dar vad ca deocamdata totul decurge bine..deja a trecut jum de zi...mai este oleaca si vine si tati acasa... si sper sa treaca ziua fara evenimente..diseara ii facem prima baita... abia astept..oare cum va fi... nasa vine doar sa asiste a zis ca tb sa fac totul eu singura ..ca nimeni nu-mi poate lua locul... si placerea... va fi placere..ziceti..? nustiu ce ma asteapta...dar sper sa fac fata... daca e ceva de care am teama e ca n'o sa reusesc sa fiu o mama buna... dar cred ca toate avem aceste stari..sunt normale...?dati-mi o mana

o zi buna in continuare!

Stefania X2 mami ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

Mergi la inceput

Roxule cred ca fiecare mama ar trebui sa faca cum crede ea ca e mai bine pt puiutul ei, ca de multe ori "cartile" se bat cap in cap cu ce scriu in ele!! doar parintii, bunicii nostri nu au mai avut carti si cu toate astea suntem sanatoase si frumoase (scuzati modestia )) si am facut copii sanatosi si frumosi!!

Mergi la inceput