Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna dimineata!
Sanduta, n-am mai auzit de pauza de 6 ore obligatorie pentru stomacel.
E normal ca un bebe mic sa pape des, nu-i poti impune tu pauze asa mari ca-l infometezi, saracutul. Dupa mine e o foarte mare prostie ce spune dr tau, dar tu incearca sa te mai informezi si la alti doctori. Eu am citit, ca dimpotriva, nu trebuie sa stea nemancati o perioada prea lunga de timp, mai ales bebelushii sub 6 kg care nu au rezerve de grasime. Poate fi periculos pentru ei.
Dany, eu tot Infanrix ii fac, astazi ma duc sa-l comand la farmacie. Nu cred ca cele de la stat nu sunt bune de nimic, doar ca Infanrixul are in plus valenta pentru meningita,care nu este inclusa in programul de vaccinare obligatoriu in Ro, si, cica ar avea mai putine efecte adverse.

http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ADRA ..Infanrix Hexa am facut si eu la bebe..3 mil am dat pe vaccin...daca va ajuta cu ceva gasiti la farmacia spitalului Euroclinic.

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Bine ai revenit printre noi Roxule !!! Mi-a fost dor !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ziua buna si de la noi.
dany26 - chiar ma intrebam de ce n-ai mai scris...sper sa-ti fie folos sfatul cu perele. la noi functioneaza.eu i-am facut infarix hexa.si nu a avut nici un fel de reactie de la el.
pupici tuturor si sa avem un an cel putin la fel de bun ca cel care tocmai a trecut!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

LALA....si felicitari pt ingeras sa fiti sanatosi!! numai bine !!
...fetelor voi cum dati suzeta la bebei?..al meu nu vrea sa ia.problema este ca seara adoarme cu degetelul in gurita si dr mi-a spus ca nu e bine.

------------------------
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by RGE

LALA....si felicitari pt ingeras sa fiti sanatosi!! numai bine !!
...fetelor voi cum dati suzeta la bebei?..al meu nu vrea sa ia.problema este ca seara adoarme cu degetelul in gurita si dr mi-a spus ca nu e bine.

------------------------
------------------------

"Doamne ajuta-ne!!"

Asta cu suzeta tine de copil : daca o vor bine, daca nu poti sa stai si in cap ca nu-i convingi.
Bogdan o scuipa la un metru , a preferat degetul ( uneori noaptea inca il gusta ) dar are dantura perfecta macar iar Andrei o accepta fara probleme ba chiar incearca sa o tina cu manuta.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Roxana, eu am incercat sa-i dau suzeta, pentru ca, intr-un timp ma folosea pe mine pe post de suzeta, molfaia la san cate 3 ore, de ma terminase, dar nu a fost de acord cu nici un tip de suzeta.

http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna ziua mamici,

Bine ati venit in clubul scutecelor!Noi pana acum ne-am simtit f bine,va doresc si voua la fel.Bebei cuminti,care dorm noptiile si n-au colici!

Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

ADRA si la mine la fel este...dar o scuipa..nu-i place de nici o culoare.
LALA si al meu e cu degetelul dar dr mia- spus sa nu-l las..pei si eu ce sa-i fac sa-l pazesc non-stop??..bine cea mai buna suzeta sunt eu cum spunea ADRA.

------------------------
------------------------

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

roxule, bine ai revenit la noi!!! a mea incepe sa ceara suzeta!! imi dau seama cand vrea suzeta!!

eu ii voi face vaccinul acela obisnuit oferit de stat.

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput