Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BB YASMI..eu am dat doar un citat dintr-o carte..este normal si firesc ca fiecare mama sa faca ce crede ea de cuviinta pt copilul ei ..nu pot impune nimanui sa faca ceva ce cred sau zic eu Doamne fereste..eu am pus o intrebare si apoi mi-am dat singura raspunsul.

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

STEFANIA ..eu si acum mai am starile astea pt ca singurul meu ajutor in aceste 2 luni ati fost voi ..nici macar sotul nu m-a putut ajuta pt ca era la servici..eu zic sa stai linistita sa nu te panichezi..timpul o sa treaca foarte repede iar noi suntem aici ori de cate ori ai nevoia....nu trebuie decat sa faci ce simti si sa nu uiti ca bebe depinde de tine.nu te speria de el!! succes!! sunt sigura ca o sa te descurci..nimeni nu-ti poate lua locul!!

------------------------
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

stefania, treaba cu baita e mult mai usoara decat iti imaginezi tu acum. la inceput e normal sa ai anumite indoieli dar acestea se vor spulbera odata ce faci un lucru pentru prima data.
la baita e important sa fiti voi calmi si sa-i vorbiti lui bebe pe un ton linistit. vei vedea ce cuminte va sta si ce placut va fi atat pentru voi cat si pentru bebe stefania.
succes

anca si bebe alex 14.12.07

Mergi la inceput

ANCA A cred ca este normal sa caste bebeii..eu una casc si nu am nimic ...bine am probleme cu capu' dar sincer acum nu cred ca exista oameni care sa nu caste..eu una zic sa nu te sperii..si al meu casca mult.
STEFANIA ..eu prima baica i-am facut-o singura ..nu stiu de ce mi se parea teoretic foarte complicat..dar nu a fost asa..apoi am dat cadita si facem baica cu bebe in cada ..pe rand si acum de cand nu mai sunt cat casa poporului facem toti 3

------------------------
------------------------

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Anca_a cascatul foarte des e semn de ...nu mai stiu ce boala. Dar sacaste din cand in cand e normal. Si a mea casca, in special cand e obosita, ii e somnic, si nu poate sa doarma din motive numai de ea stiute

http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

..ADRA daca o iei si o ti in brate sunt sigura ca o sa afli si tu motivele...de colici de patut ati auzit..ca eu da

------------------------
------------------------

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

pufuletz, andra si gabitz mersi de raspuns!!!!!!!!!!

dar eu am vazut ca costa 2.400.000 la Sensi blu..... oare nu o fi acelasi??

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

..v-am trimis poze cu bebe George pe mailul comun.

------------------------
------------------------

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Dany, eu zic ca daca se numeste la fel e acelasi, si eu de la Sensiblu l-am luat.
Insa pediatra mea mi-a zis sa incerc pe la mai multe farmacii ca au adaosuri diferite la medicamente si pot gasi vaccinul de la 2 mil si un pic pina la 3 milioane, in functie de adaosul practicat.
Si noi facem baita cu bebe-ul si e super sa il vezi cum sta de relaxat ca o placintica :)
RGE, nu ne-ai zis daca ai tinut vreo dieta sau nu :)

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
bine v-am gasit la Scutece! Ramonella

Sa dea Dumnezeu sa reusim sa ii crestem sanatosi,cuminti si oameni de nadejde !

Noi am vrut sa ne intoarcem azi in Bucuresti,dar am amanat pt. maine, poate reusesc astia sa deszapezeasca capitala...Avem de mers vreo 50 km pe autostrada Buc-Pitesti (aici nu ar fi problema), dar ne era frica sa nu ramanem impotmoliti sau blocati in Bucuresti.Maine dimineata plecam, am inteles ca din seara de maine va fi mai greu, deoarece o sa fie ger.
Aici este bine,avem absolut toate utilitatile plus provizii alimentare, insa tati tb. sa se intoarca la servici iar eu trebuie sa imi mai rezolv unele-altele. Trebuie sa ii fac si vaccinul Stefaniei, poate saptamana viitoare.
La Sebastian am facut vaccinurile gratuite de 2 si 4 luni, apoi le-am cumparat pe toate pana la 2,5 ani (le-am facut pe toate,atat schema obligatorie cat si optionala).Intotdeauna le-am comandat la Sensiblu, mi-au facut rost de ele chiar daca unele nu se prea gaseau. Roxana,la Euroclinic sunt intotdeauana mai scumpe decat in oras.Spre ex., daca vreau sa imi pun sterilet dr. mi-a spus ca pot sa il cumpar de la Helpnet, ca la ei era mai scump cu vreo 2 mil...

Adina,multa tarie,vor trece in curand.Si eu am avut dureri vreo 2 saptamani, desi ragadele nu erau cine stie ce. Inainte de a-l pune la san respiram adanc si strangeam tare din dinti ; dupa vreo 5-10 secunde nu ma mai dureau,era ok.
Creme-Bepanten si Garmastan, bai de aer (grabesc vindecarea),timp si rabdare...
In privinta bb1, am fost placuti surprinsi de reactia lui: nu am sesizat nicio urma de gelozie, chiar pare foarte protector si iubitor fata de ea. Daca ii fac ceva care o face sa planga- spre ex. ii pun ser in nas si ii scot mucii cu pompita- vine la mine sau il cheama pe tati si cere sa o lasam in pace aproape plangam (lasa-mi sulioala in pace/ tati, ia-o pe sulioala de la mami...). Poate faptul ca sunt de sexe diferite il face sa nu il vada ca pe un rival..Este drept ca necesita f. multa atentie, daca il las singur fara sa il am in raza vizuala face numai si numai prostii..Pe mine ma ajuta f. mult si sotul si soacra, daca sunt cu noi il urmaresc ei pe Sebastian; ma mai ajuta si faptul ca merge cateva ore la gradinita, mai ales ca in acea perioada a zilei as fi singura cu amandoi

Anca,si a mea casca dupa ce se trezeste din somn sau inainte de somn.Imi place atat de mult cand se trezeste, casca si isi intinde toate oasele, ca un om mare.Apoi, rade si gangureste-atat noua cat si la jucarii, pereti, tavan...Ieri am pus-o putin pe burtica (inca nu o las sa doarma asa), si-a ridicat capul bine de trot- o sa pun poze cand ajung in Bucuresti, conexiunea de aici fiind proasta pt. upload-are poze

Stefania, trebuie sa te organizezi (acum este normal sa fii dezorientata,este inca devreme).
Eu ma pregatesc asa:langa locul unde o spal:
asez prosopul+ pe el mai pun un tifon pt. o prima absorbtie a apei ( dupa care il scot si o las doar pe prosop),
langa asez hainutele cu care o schimb,
un scutec (noi folosim pampers,vreau sa incerc si cu Libero),
crema de corp (folosesc lapte de corp din cap pana in picioare)
samponul (este 2 in 1, sampon si gel de dus)

Dupa ce am toate astea pregatite, aduc cadita cu apa (inca o spal in camera, ca este cam rece si putin curent..; in cadita poti pune un scutec de tifon sa nu alunece) , "insfac" pruncul, il spal, apoi o "debarc" pe tifon,o smotecec nitel, scot tifonul, si o mai sterg bine cu prosopul. Prima data o dau cu crema pe picioruse astfel incat sa nu intarzii prea mult cu Pampersul-ca iti face imediat o surpriza .O dau cu crema (initial am scris altceva, dar se considera ca este inclusa o expresie vulgara ) si in rest, o imbrac si o pun imediat la san...
Cadita si accesoriile le strang dupa ce papa si adoarme sau dupa ce o pun in patut...Sa nu o lasi nesupravegheata pe vreo perna,ceva..
aaa, cadita o inclin putin (capatul in care o pun cu capul il sprijin pe o pernuta), astfel in incat sa stea cu capul cat mai putin in apa

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput