Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 8
Vasari spune:
RGE, e un dragut George! Vad ca s-a imprietenit la catarama cu ursuletul. Si are niste ochisori super.
Anca_a, l-am vazut si pe Alex! Un dulce si el. Sa va traiasca.
Am pus si eu poze noi la semnatura in rochita. A mea mai nou e vesela toata ziua, gangureste si scoate niste vocale super, asa ca toata ziua stau langa ea si ii vorbesc, ne jucam, dansam (mai ales cand vreau sa-i aman putin masa - ultimele zile a papat la ora intre 9 si 12). Astazi o sa o scot afara fara carut sa-i arat zapada.
Stefania, si eu ii fac baita cam cum ii face si Cami. Intai incalzesc camera cu vreo 2 grade, aduc tot: prosop, finet (asta folosesc eu ca sa o sterg dupa baita, pentru ca absoarbe super repede), sapun, sampon, pampers, hainute (eu nu-i pun caciulita dupa baie), ulei de masline pt masaj. In cadita ii pun un prosopel sa nu alunece. Sotul meu ii sprijina caputul, intai ne jucam putin, apoi baita. Eu o spal cu sapun doar pe la ariculatii. Se mai balaceste putin dupa si o iau, o sterg repede, sotul meu ii face masaj si ei ii place la nebunie. Cand ii da pe spate, fundulet si picioruse zambeste de mama focului! Abia dupa o imbracam.
Mult succes. Dureaza putin cu totul si in timp o sa vezi cum va e mai usor si cum ii place ei mai mult.
A predat cineva stafeta odiseei de ianuarie-februarie? Si cine ar trebui sa o faca?
Maria - 3 NOV 2007
RGE spune:
VASARI .multumesc din suflet!
CAMI
PUFULE ..mama din cate stiu eu ti-am raspuns dar cred ca nu ai fost pe faza..pei gimnastica si regim..ceaiuri, supe, apa plata, fara sucuri, dulciuri si paine..mai mult fructe si lactate..asta pana le-am dat jos pe toate ca acum mananc normal...bine trebuei sa recunosc ca multe zile am "practicat" si infometarea dar nu pt ca asa am vrut,,pur si simplu nu am avut timp sau chef sa mananc...bine nu te gandi ca incap in blugii aia ai mei cu vedere la "popo"..oasele nu s-au retras ..adica soldurile..sau cum s-or numi...
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"
ancadragoman spune:
Un an nou fericit va doresc fetelor si bine v-am gasit la scutece....nu-mi vine sa cred ca odiseea noastra s-a terminat
Pupicei la mamici si bebici.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by sanduta
Buna seara si La multi ani !
Imi pare bine ca ati deschis un asemenea subiect.
Am si eu un bebelus de 5 saptamani,adica din 24 noiembrie 2007. Noi mancam si lapte de mama si lapte parf, ce sa facem nu ne saturam. Am iesit din spital cu 3,500 si acum la 5 saptamani (duminica l-am cantarit)avem 5,540.
Medicul pediatru mi-a spus ca trebuie sa-i scot masa de noapte ca sa faca pauza stomacelul 6 ore. Nu am reusit, dar am reusit sa-i fac un program de 4 ore intre mese. Sincer sa va spun e foarte greu pentru ca uneori se scoala dupa 2 ore si ii e foame dar mi-e foarte frica sa-i dau masa iarasi. Cateodata ca sa-l mai amagesc ii dau san dar nu se satura si plange saracutul si mai tare. Mie asa de mila de el. Astept sa-mi spuneti daca e bine sa-i dau mai mult de mancare. Mentionez ca avem 6 mese pe zi a cate 170 ml.
bogdan sanda
Bine ai venit printre noi si asteptam datele ptr listuta
poze
povestea nasterii
RGE spune:
ANCUTZA pupici bine ai revenit!
------------------------
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
"Doamne ajuta-ne!!"
pufulet74 spune:
Roxule,vezi de obsedata eram sa stiu cum ai slabit, ca probabil nu am bagat de seama raspunsul tau dar nu am uitat nici intrebarea .
Oricum, te admir ca ai reusit.
Ai observat diferente in "productia de lapte" cind ai mincat mai putin? Eu nu am observat, singurul lucru de care simt ca am nevoie e sa beau lichide, in rest nu e o problema daca maninc mai putin.
------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
Lala_D spune:
Ancut poti te rog sa adaugi si la mine pe listuta : DN : 08.01.1976. Multumesc mult .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
RGE spune:
PUFULE productia a fost aceeasi chiar daca nu am papat ..intradevar simteam nevoia de multe lichide si (din pacate) dulciuri..as manca dulciuri cu apa plata
------------------------
------------------------
"Doamne ajuta-ne!!"
ancadragoman spune:
Lala acum citeam din urma sa vad cine nu este in lista.
Rox ai tinut cura/?
Si eu am scvapat de kg puse in sarcina dar am ramas cu niste piei ff urate la burta
poze
povestea nasterii
anacami spune:
Roxana,Pufulet, sunteti norocoase! eu cum mananc putin sau uit sa mananc, cum simt sanii muult mai usori.In general, simt sanii cum se umplu la cateva secunde dupa ce o pun la san (chiar ma inteapa,parca ma strang ), daca nu mananc astept mult si bine...
Roxana,am vazut un grasunel, cu niste buze care vor topi multe fete
Vasari,mi se pare ca fetele noastre se aseamana f. mult dpdv fizic (bine, sunt si micute, inca nu au trasaturile bine formate);saptamana viitoare pun poze noi, sa vezi unele ipostaze edificatoare..
Camelia, Sebastian si Stefania