Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CAMI stiu nu-mi spune ca si eu m-am topit dupa buzele cuiva si uite unde am ajuns
..si eu am aceeasi senzatie cand papa bebe de parca laptele din sanul celalalt ar veni in asta din care suge el si ma strange ma inteapa..vreau sa zic ca intepaturile imi ajung pana in "fofo"

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Lala,esti mai micva cu un an decat mine!Felicitari pt. buricutz si bebe fortzos!

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Va indurati si de mine, sa adaugati la datele piticului meu, 55 cm si scor Apgar 10?
Va invidiez ca ati reusit, eu mai am de dat jos 7 kg :(

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

FLORY rabdare mama ..si FARA tutun

------------------------
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Greu Rox mama, greu ... :)

------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by pufulet74

Va indurati si de mine, sa adaugati la datele piticului meu, 55 cm si scor Apgar 10?

------------------------

Si eu tot 7 kg

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

Flory, imi pare rau ca ai si tu durerile asea la alaptat. Eu abia astept sa treaca (sper ;-) ca sa pot savura momentele astea, in definitiv alaptatul este ceva foarte frumoas, daca... nu te doare!
Am o crema cu 100%lanolina,stiu de la Jasmina ca e cel mai bun si mai sanatos, insa cred ca o sa schimb marca.
Azi noapte a fost 3 ore treaz, sunt asa de obosita...
Vali, esti o scumpa, uite trimit inapoi . Iti multumesc ca te-ai gandit la noi! [floare]

Bine ai venit, Sanda! Eu vad lucrurile ca BB cu masa si cantitatea de laptic...

Roxana, asa e cu suzeta cum zic fetele. Jasmina a inceput sa ia suzeta pe la un an, cand am intarcat-o...

Lala, pai noi tot vorbeam de predat stafeta, dar nimeni vad ca n-a avut curajul. Pana acum :-)

Stefil, e ormal, ai rabdare si sigur vei fi o mama nu buna, cifoarte buna, si cu siguranta mama perfecta pentru puisorul tau!

BB, da, bunicii si parintii n-au avut carti, si eu nu zic ca trebuie facut totul dupa carte, dar se vad multe consecinte negative ale modului de hranire de exemplu pe care l-au practicat parintii si bunicii nostri. Nu trebuie exagerat, dar au si ele un sens, sfaturile astea... Desigur, asta e parerea mea personala!

Cami, la noi e ceva mai bine cu Jasmina acuma. Ragade am destul de urate, pentru ca am sfarcuri tare anemice (de fapt inexistente). Eu folosesc o crema naturala, care se lasa pe sani, nu trebuie stearsa inainte de alaptare, pentru ca ar fi mai rau daca i-as spala inainte de alaptare in asa fel incat sa dispara crema (spalatul asta insistent ca sa diapara crema imi inrautateste ragadele, din pacate). Oricum, ma bucur ca la voi nu sunt probleme,Jasmina pe de o parte isiiubeste tare fratiorul, pe de alta ii lipseste atentia exclusiva.
La noi e mai greu pentru ca in fiecare zi dupa ora 16 sunt singura cu copiii (ma rog, 5 zile pe saptamana e asa). Si atunci imi e fff greu!

Vasari, este extraordinar de scumpica Maria ta, sa stii!!!

La pozele de pe mailul comun inca nu m-am uitat, ca n-am apucat, cred ca mai tarziu voi reusi, ma asteapta si Jasmina, si Floris da semne de nerabdare...

Acuma il sm pe Floris in brate...

Ah, dekgnu mai zic nimic.. Am de dat jos inca 14kg fata de greutatea inainte de nastere si vreo 19kg ptr greutatea normala... Eu n-am pierdut mainimic la nastere.
Daca mananc putin dau jos rapid, dar din pacate ma lasa nervii cand fac asa si ma trezesc numai plangand si fara energie, mai ales fiind singura cu copiii.

Ah, am reisit sa racesc, guturai... Am transpirat noaptea si m-am sculat la alaptat asa uda si asta e... si am impresia ca s-a molipsit si Floris, ca tot stranuta azi... Dar nasucul nu e infundat.

ok, trebuie sa termin.

Mergi la inceput

ADINA mama da ai scris nu gluma
...eu tot intru la odisee..caut ca "tampa" ca sa nu zic altfel si imi dau seama ca nu sunt unde trebuie

------------------------
------------------------

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

ADINA insanatosire grabnica si ai grija cu raceala

------------------------
------------------------

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by pufulet74

------------------------

eu 8, ideal 9! na, ca te-am batut!! :)

Mergi la inceput