Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..stiti fetelor..ADINA, CAMI..toate cele care sunteti la bb2 va invidiez teribil..si eu mi-am dorit mereu 2 copii dar acum nu l-as mai face pe al doilea..si nu ca nu as putea avea grija sau ca nu mi-as dori..dar m-am obisnuit greu acum sa impart dragostea sotului la 2..cred ca sunt egoista altfel nu-mi pot explica...imi lipsesc chestiile pe care le faceam doar noi..de fapt NE lipsesc insa nu as da aceste clipe alaturi de puiul meu pt nimic in lume..off..probabil imi este mie mai greu sa ma obisnuiesc...cateodata imi vine sa-l mananc pe bebe George ma bucur ca suntem doar noi doi si pot sa-l pup pana il lesin cu pupici si se plictiseste de mine si incepe sa planga satul de atatia pupici si cateodata mi-e dor de sot sa stam doar noi doi si pe urma imi dau seama ca e mai frumos in trei decat in doi...sunt ciudata nu?

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Cami, sa stii ca abia astept sa o vad pe Stefania. :) M-ai facut curioasa. A mea are si nasucul putin carn, nu stiu cu cine seamana. Si e haioasa rau cand zambeste.
Adina, multumesc mult. Pe Floris il tii in brate sau intr-un wrap? Eu inca nu l-am primit pe al meu, cred ca abia dupa 15. E mai complicat cu instructiunile in engleza mi-au spus ei. Multa sanatate. Ai grija de tine sa poti avea si de ei.
RGE, sa stii ca nici eu nu o mai pacalesc pe a mea cu suzeta. A mers la inceput putin, acum nici sa n-o vada... A, ca fapt divers, dr mea cand a venit sa o vada i-a luat manuta si i-a bagat degetelul in gurita si a intrebat-o daca este bun. :)) Cam maraia a mea atunci si asta a fost solutia cea mai buna pe moment. :)

Cine mai stie site-uri interesante pt bblusi? Ma intereseaza in special ce putem face acum cu ei. Jocuri, etc. Eu am gasit cateva lucrusoare interesante pe BabyCenter. Poate reusim sa facem o lista cu linkuri sa o punem pe prima pagina.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dmtr_anca spune:

Putem intra si noi in club? ne-am nascut pe 27 noiembrie, la 36 saptamani, 3700 g, scor Apgar 7, si ne cheama Andrei Cristian.
http://s254.photobucket.com/albums/hh120/dmtr_anca/?albumview=link

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

dmtr anca - bun venit!
anca a - eu stiu ca motivul pentru care casca este e ca nu au destul oxigen in creier!asa se echilibreaza. eu zic sa nu-ti faci griji.pupici.
dany26 - atat costa! ala e vaccinul, dar e bun ca se face o singura intepatura si nu se mai dau picaturi pe gura pe care e posibil sa le verse...eu sunt pro vaccin.
pupici tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Buna seara !

Va cautam nu stiam ca ati trecut la culubul scutecelor.
Sa fie cu noroc si intr-un ceas bun!

Eu nu mai am timp de nimic .Am intrat putin sa caut cateva informatii pe net si nu m-am putut abtine sa nu va salut. Noi nu suntem prea bine,nu stiu ce sa ma fac cu Luca vomita tot timpul daca nu sunt atenta risca sa se axfisieze cu laptic si nu stiu de ce.Dupa fiecare masa ragaie de cateva ori, apoi dupa ceva timp da lapticul afara si pe nasuc si pe gurita. Uneori e si branzit.
Noaptea trecuta am chemat salvarea pe la 4 pe fiscolul ala ,dar au venit in 20 min pe jos ca astfel nu se putea. Acum ma gandesc cu groaza ca vine noaptea si nu stiu cum ne vom descurca cu el, tati saracul e nedormit de cateva zile.
Dati-mi un sfat...ce pot sa ii fac??? ii fornaie in nasuc lapticul ,i-am pus ser in nasuc dar nu a dat rezultate pt ca nu are mucisori ci laptic.Il tin mai sus dar degeaba ...
Sunt diperata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Dany, ai folosit batista bebelusului dupa ce i-ai pus serul? Ar trebui sa curete bine si sa poata respira cum trebuie. (Cand e vorba doar de laptic nici nu-i mai bag ser, aspir direct.) Si a mea mai scoate cateodata laptic pe nasuc si bag putin aspiratorul si totul revine la normal. Altfel risc sa scoata si mai mult in timp ce doarme sau chiar cand o tin in brate. De ce ai chemat salvarea? Si mai important, ei ce au facut cand au ajuns? Multa sanatate si mai da-ne vesti despre voi.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by adinag

Pussi, ce-i aia proba suptului?

Daca te referi la probabilitatea sa nu am lapte sau sa nu bea, sigur nu e a zis si moasa, ca a luat binisor in greutate si bea de da si e dinafara, bea peste foame, nu stiu cum sa zic...

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

am inteles, dar eu cu Elena asa am patit cand s-a redus cantitatea de lapte... iar Ana se enerva si plangea.

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by dany2007

Buna seara !

Eu nu mai am timp de nimic .Am intrat putin sa caut cateva informatii pe net si nu m-am putut abtine sa nu va salut. Noi nu suntem prea bine,nu stiu ce sa ma fac cu Luca vomita tot timpul daca nu sunt atenta risca sa se axfisieze cu laptic si nu stiu de ce.Dupa fiecare masa ragaie de cateva ori, apoi dupa ceva timp da lapticul afara si pe nasuc si pe gurita. Uneori e si branzit.
Noaptea trecuta am chemat salvarea pe la 4 pe fiscolul ala ,dar au venit in 20 min pe jos ca astfel nu se putea. Acum ma gandesc cu groaza ca vine noaptea si nu stiu cum ne vom descurca cu el, tati saracul e nedormit de cateva zile.
Dati-mi un sfat...ce pot sa ii fac??? ii fornaie in nasuc lapticul ,i-am pus ser in nasuc dar nu a dat rezultate pt ca nu are mucisori ci laptic.Il tin mai sus dar degeaba ...
Sunt diperata!!

Dany de Luca -Rares nascut pe 01.12.2007

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze noi cu bebe Luca-Rares

Dany in primul rand poate ar trebui sa ii administrezi niste metroclopramid picaturi daca vomita in mod constant. Intreaba doctorul.
Alt lucru : pune o perna, patura sub salteaua patului astfel incat bebe sa doarma cu capul in plan inclinat ( ridicat) la 45 de grade .
Tine-l pe burtica sa regurgiteze astfel gravitatia te va ajuta sa scoata afara resturile.
Daca ai batista bebelusului foloseste-o, daca nu foloseste orice alta pompita.
Pune ser cam 2 ml in fiecare nara si aspira ( daca bebe nu e opturat serul pus pe o nara curge pe cealalta ).
Du-l la baie, da drumul la apa fierbinte in cada si fa multi aburi. Stai cu bebe in sala de baie sa respire aburii aia - il ajuta sa isi elibereze nasul.

Bafta !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb_yasmi

ieri am avut si noi o surpriza bb a facut kk de 2 ori!!!! o fi de la suculetul de morcov????

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

bravooo! super!!!

si noi avem probleme mari cu kk, facem, dar cu putin ajutor ... si nu stiu ce sa le mai fac! Azi incepem cu ceiut de chimen... tu ai incercat?

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dany2007

Buna seara !

Sunt diperata!!

Dany de Luca -Rares nascut pe 01.12.2007

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze noi cu bebe Luca-Rares

imi pare rau, incearca cu Marimer, e spay nasal ... il lasi cam 2-3 minute sa inmoaie mucisorii si dupa folosesti pompita!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput