Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Am un copil tare marait de vreo 2 zile. Plange la san, si apoi, orice i-as face nu se opreste cateva minute, pana se invineteste. Acum se maraie si isi mananca un pumnisor.Abia a mancat, nu cred ca ii e foame.... Are gingiile albite, la ai vostrii bebei cum sunt? Oare o doare gingia? Ca pentru dinti mi se pare tare devreme..

http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Am sa incerc sa folosesc acest produs: http://www.overland.com.ro/
desi parca mi-e frica. Astazi i-am inclinat patutul si mai mult, aproape de 30 de grade si am sa-i pun si o pernuta sperand ca voi scapa de problema aceasta.

Lala_d Daca ii dau metroclopramid picaturi crezi ca va scapa de vomitat ? Desi vomitat este prea mult spus si mai degraba regurcitat (ii vine putin laptic, o gurita)

(Mucisori chiar nu are de loc problema fiind lapticul care ii patrunde in nas.)

Salvarea a venit spre uimirea mea extrem de repede si nu i-a facut altceva decat sa-i asculte inimioara si mi-a spus ca respira foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Dany2007 si eu am fost foarte reticenta la batista bebelusului, pana la urma am comandat-o ca nu ma descurcam deloc cu o pompita obisnuita, dar, ca si compromis nu o pun la aspirator, trage tati cu gura. Nu e nici un pericol sa inghita productiile, si sa car mereu aspiratorul in camera ar fi incomod. Ai fi uimita sa vezi ce iese din nasul domnisoare mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

dany2007, bine ai revenit...imi pare rau ca ai aceste pb...dar se pare ca fetele ti-au dat sfaturi multe si bune zic eu

pussi sa imi spui si mie daca are efecet ceaiul pt kk...

bb _y dar ceaiul de fenicul nu mai da rezulate de i-ai dat suc de morcovi...???

eu ii tot dau ceai de musetel ce vreo 4 zile 30 ml pe zi...am fiert in el chiar si putin zahar si degeabasi ii dau si debridat dimineatza cate 2,5 ml de vreo 2 sapt si ii dau si laptele diluat cu 10 ml de apa in plus si degeaba....ciu-ciu kk

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adra_bell

Dany2007 si eu am fost foarte reticenta la batista bebelusului, pana la urma am comandat-o ca nu ma descurcam deloc cu o pompita obisnuita, dar, ca si compromis nu o pun la aspirator, trage tati cu gura. Nu e nici un pericol sa inghita productiile, si sa car mereu aspiratorul in camera ar fi incomod. Ai fi uimita sa vezi ce iese din nasul domnisoare mele.

Ma intreb daca acest aspirator poate sa-i traga si lapticul care ii ramane adanc in nasuc ? Maine ma duc sa il cumpar si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

quote:
Originally posted by dany2007

Am sa incerc sa folosesc acest produs: http://www.overland.com.ro/
desi parca mi-e frica.

Dany de Luca -Rares nascut pe 01.12.2007

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze noi cu bebe Luca-Rares

Sa stii ca si noua ni s-a parut o metoda "barbara"; din cauza faptului ca se conecteaza la aspirator.. Dar l-am cumparat la sfatul doctoritei si l-am folosit cu mult succes; am scos ce nu cred ca am fi scos cu o pompita sau cu betisor de urechi. Si nici nu e deloc traumatizant pt bebe, ca se pune la nara, nu se baga inauntru. Cu pompita se enerva ingrozitor. Acum sunt f multumita! Mult succes!

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

si noi folosim batista bebelusului, dar dupa ce dam cu humex spray. daca pun ser, nu iese nimik!
pupici si noapte buna tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Da, am uitat sa precizez; si noi dam in prealabil cu spray Marimer in nasuc. Cate un fas in fiecare nara.

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput

Fetelor va multumesc din suflet ,m-am mai linistit si eu putin. Va pupic pe toate si va doresc o noapte cat mai linistita. Ma duc la puiutul meu ca e foarte agitat. Inca o data va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Dany, din primul mesaj am crezut ca este mult mai grav-caz in care ar trebui totusi sa te duci la un spital de pediatrie, sa il consulte mai pe indelete (Budimexul nu este prea departe,mai este un spital de pediatrie langa St. National daca nu ma insel sau poti sa mergi la CDT V. Babes ca au si pdiatrie).Sunt unele cazuri in care au reflux datorita unor incomplete maturizari a unor mecanisme la nivel digestiv-ceva cu pilorul,daca nu ma insel

din ultimul mesaj, daca este doar o gurita, nu cred ca este ceva grav,si a mea mai scoate afara cate ceva dupa masa; poate mananca repede (a mea mananca ca haplea, are si respiratia sacadata ) sau gazele pe care le scoate imping si lapticul asta.Incearca sa ii dai sa suga in "reprize" cu un minut de pauza intre ele, pauze in care il pui sa scoata gazele:supt,ridicat in pozitie verticala sau cu burtica pe mana ta si batut usurel pe spate,iar supt,etc ...
Metoclopramidul este destul de puternic dupa cate am inteles,este bine de evitat daca se poate, in special la sugari, il dau cu precautie si lui Sebastian doar in caz de urgenta majora (cand mergem la drum lung,...). Nu cred ca ii poti da timp indelungat,de cateva ori pe zi,dupa fiecare masa (in plus nu trateaza cauza, ci doar opreste voma pe moment); actionaza asupra sistemului nervos central si poate avea unele reactii secundare (reversibile,din fericire).Nu il dai fara rec. doctorului

Roxana,te inteleg perfect;am avut si eu o perioada...cum lucrurile nu mai revin la starea initiala (adica doar voi doi), ce mai conteaza bb2 ? exclusivitatea era ceva , sa imparti cu unul sau doi mi se pare acelasi lucru..Ei,glumesc si eu..
Cand eram doar cu sotul tanjeam dupa un bebe, imi imaginam ce frumos va fi,asa si tu,nu?Crezi ca daca ar fi durat f. mult rel. in doi nu ar fi venit un moment in care ati fi simtit o monotonie?
Sa stii ca atunci cand cresc mai mari si nu mai esti non-stop cu cel mic-zi si noapte (revii in dormitorul matrimonial complet) situatia revine incet-incet la normal, la fel cand o sa ai si alta ocupatie ca de ex. te intprci la serviciu.
Eu zic sa nu te gandesti ca imparti dragostea in doua cu altcineva, ci ca primesti de doua ori mai multa dragoste (ai doi barbati care te iubesc ). Sa vezi cand o sa mai creasca gagalicea si o sa te imbratiseze, o sa te pupe si o sa-ti declare dragostea sincera si neconditionata! te topesti!!!!sunt sigura ca o sa ai o rel. din nou ca la inceput si cu sotul- in sensul ca o sa va mai recapatati din libertatea "in miscare" .

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput