Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by adinag

Adalia, mie mi-a spus medicul cac trebuie sa ia 150g/saptamana, deci sunteti ok. Si de multe ori copiii mai mari la nastere iau la inceput mai putin. Nu are legatura neaparat una cu alta... Nu-ti face griji!

Lala, suge si Floris foarte bine, asta nu-i problema, suge poate doar prea tare. Poate e o faza, vom, vedea...

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

adina,, multumesc mult pt raspuns. sper sa fim totusi ok, si sa nu fie ceva problema de sanatate. oare castigul ponderal are de a face cu dieta mamei, ca eu nu prea am pofta de mancare, sunt zile in care mananc doar de doua ori.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pussi

salutiiiiiiiiiii

SA FIE INTR-UN CEAS BUN! DOAMNE AJUTA!

RAMO multumim frumos!
lala felicitari pt. buricut
adina imi pare rau de mameloane... iar cu suptul ...fa si priba suptului ... sa nu ai vreo surpriza, scuze, sper sa nu te superi!
adalia nu stiu daca te ajut, dar la mine Ana care s-a nascut mai mica - 2000 gr. a luat mai bine in greutate decat Elena care care s-a nascut mai grasuta, medicii au zis ca asa e normal! La 6 sapt. am luat asa: Ana 1.280 g. si Elena 1.210 g., dar valorile nu sunt comparative cu ale tale... noi fiind foarte mici

va las ca a inceput maraiala stereo

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

DOAMNE AJUTA!

pussi,

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxx

adalia, luca la 3 sapt cand l-a cantarit dr de fam avea 5500g, numai k l-a cantarit imbracat. cand merg acum la controlul de luna am sa stiu exact

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze

ouo, ce bine a crescut luca!! noi nu cred ca ajungem la 5500 nici la 2 luni. :(

pussi, multumesc si tie de raspuns. si bubulina ta a crescut f frumos. incep sa ma panichez din nou !!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pufulet74

Sa fie intr-un ceas bun cum se zice, trecerea la clubul scutecelor, sa crestem mari usor si fara probleme :)
Si inca o data LA MULTI ANI !
Adalia, piciul meu a scazut la 3,770 kg de la 4 la nastere si azi dimineata avea 4,700 kg, deci aproape 1 kg a luat de la nastere, iar azi facem 7 saptamini. Eu alaptez exclusiv si stiu ca in acest caz greutatea este mai oscilanta la bebici. Piticul meu in primele doua saptamini dupa ce am venit de la spital nu a luat aproape deloc in greutate desi papa f bine, insa acum a inceput sa ia in greutate serios si maninca f bine, mai des decit la inceput.
Eu nu imi fac griji, si cred ca nici tu nu trebuie sa iti faci, odata ca a luat bine in greutate, fiecare copil are ritmul lui, si cum zicea si Adina copiii mai mari iau mai putin in greutate. Si apoi e si faptul ca cei alaptati cu formula iau mai mult in greutate.

Adina, si multa rabdare ... Te inteleg perfect cum e cu sinii, si eu acum am ragade de nu stiu ce sa fac atunci cind ia sinul in gurita :( Te faci cu ceva crema care sa te ajute sa te vindeci?
Dar treci tu peste asta, sunt sigura
Proba suptului consta in masurarea bebeului inainte si dupa supt ca sa vezi cit a papat.
Iar cu Jasmina te cred ca iti e greu, mai ales cum era obisnuita sa ii acorzi multa atentie ..ma gindesc ca si taticii sufera de lipsa de atentie, dar un copil mic ...

Pussi, ce faci??? Mai spune-ne de tine

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

pufu,
mltumesc din suflet. asa e cu oscilatiile de greutate la copiii alaptati, sunt variatii de la o zi la alta de aproape 100 gr. dar probabil ca gresesc eu ca o cantaresc in fiecare zi si la ore diferite, evident. cred ca ar trebui sa scap de cantarul asta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Bebe Andrei a recuperat greutatea de la nastere .Ieri seara l-am pus pe cantar si de la 3.090 gr cat avea pe 31 la externare ieri avea dezbracat de tot si nemancat 3.210 gr
Yupppy , inseamna ca lapticul e bun, bebe asimileaza ok, ba mai mult e chiar un mancacios.
A inceput sa isi tina capul binisor : pus pe burtica il ridica de jos si il intoarce stanga dreapta ( asa facea si frati-su ) si spre deosebire de Bogdan stie sa suga intradevar , chiar si suzeta .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vali_delide

Lala, te-a sunat pediatra de la spital? La mine vine maine, probabil urmeaza sa ajunga si la tine curand...

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">printesa roz

Zau habar naveam ca imi vine si pediatra .
Eu maine o astept pe pediatra mea , adik a lui Bogdan .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Dragelor, as avea o mica , mare rugaminte :
- puteti preda stafeta zuzelor de ian- feb ?
Ele asteapta si sunt nedumerite de ce nu s-a intamplat lucrul asta .
Please , sunt niste zuze tare dragute si emotionate

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Adalia, stiu cum e cu cintaritu, si eu am patit-o dar acum il cintaresc o data la doua zile, la aceeasi ora aproximativ, dimineata, inainte de a minca.
Iar apropo de alimentatia mamei, eu nu prea am mincat in ultimul timp, exceptind sarbatorile, insa nu a influentat productia de lapte.
Maninc sanatos cit de mult insa nu mult cantitativ.
Oricum studiile arata ca nu trebuie sa maninci mult mai mult caloric vorbind iar in ultimul timp s-au facut studii care arata ca de fapt oricum laptele se va produce din rezervele mamei, chiar daca nu maninca atit de mult, insa ceea ce influenteaza este factorul psihologic

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE SI NUMAI BUCURII!! SA AVEM PARTE DE BEBEI SANATOSI SI SA CREASCA MARI SI VOINICI!
azi dimineata am avut un soc ca nu eram eu destul de socata:..am ajuns la scutece SA FIE CU NOROC !! SA DEA DUMNEZEU SA AVEM PARTE NUMAI DE BUCURII DE LA COPII NOSTRII!!
..eu nici acum nu-mi revin dupa nastere..inca ma uit la copilul meu si nu pot sa realizez ..sa concep ca el a stat in burtica mea..ca totul a trecut atat de repede...cred ca pana la urma o sa am nevoie de ajutor de specialitate...
..FETELOR VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL PT SPRIJINUL SI AJUTORUL ACORDAT..AM FOST LA ASPIRANTE, APOI LA GRAVIDUTZE SI ACUM LA SCUTECE...VA MULTUMESC DIN SUFLET PT ANUL 2007 CARE ALATURI DE VOI A FOST MAI USOR...imi cer scuze daca nu sunt prea coerenta dar sunt foarte emotionata.
..noi suntem bine...am facut 2 lunitze..bebe George are 6.200 grame si 60 cm, am facut vaccinul ....e un zambaret..rade tot timpul si cand ii este foame tipa tare..MAAAAA...AIIIII!!...probabil in traducere libera..MAMI MISCA-TE !!..si apoi imi baga o mana in gat si cu cealalta tine pumnul strans....poti sa mai zici ceva?...decat sa prestezi ca maine poimaine ma gaseste tasu' in debara sau pe balcon..sa faci copii
FETELOR CUI NU AM APUCAT SA UREZ SA VA TRAIASCA BEBEII SA VA BUCURATI DE EI SI SA FIE SANATOSI!!

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

LA MULTI ANI!
SA AVEM UN AN MINUNAT, COPILASI SANATOSI SI VOIOSI, MAMICI FERICITE SI LINISTIE!
VA SARUTAM CU DRAG SI MAI INTRAM CAND NE LASA PRINTESA.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput