Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 15
anca_a spune:
fetelor, eu nici nu imi puneam problema de ce casca Alex pana cand am citit intamplator, in "mama si copilul" ca ar putea fi semn de afectiune..si binenteles ca nu zicea nimic despre cat e normal sa caste intr-o zi...de-asta intrebam si eu...oricum raspnsurile voastre m-au linistit...
adina, eu mai am de dat jos 11 kg din sarcina si inca vreo 5 ca sa ajung la greutatea la care ma simt cel mai bine
vasari, frumoasa rau maria
anca si bebe alex 14.12.07
mihuta spune:
A mea a facut. Am vazut la farmacie o crema de la Mustela si un gel de la Avene. Sau mai exista varianta cu uleiul de masline. Eu n-am incercat (inca ) nici una, pentru ca presupune sa o frec pe cap cu o ora , o ora jumate inainte de baie, si nu vreau sa o trezesc.
Eu am luat sampon de la Mustela care previne si ajuta cu crustele de lapte, parca e ceva mai bine, dar nu spectaculos.
mami de Sophia
RAMONELLA spune:
Eu am dat-o pe Bea cu crema de galbenele.Dar n-a avut pe tot capul,numai pe frunte.
Bea sughite in fiecare zi.Cam 20 de minute,Nu-i trece nici cum.Acum mai nou ii dau cateva picaturi de lamaie,dar nu functioneaza tot timpul.Si in burtica,sughita cam de 2 ori pe zi.Oare o fi normal sa sughita atata???
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
roxx spune:
si luca sughite aproape in fiecare zi.
cateodata il pun la san, cateodata il tin pe partea dreapta si ii trece. eu cred ca e ceva normal din moment ce si in burtica sughita
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze
mariussimiuc spune:
Bine v-am regasit! Eu m-am ratacit pe undeva pe drum...sper sa ma mai primiti.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Roxxy80 spune:
Ce mai faceti, mamici frumoase?
Eu de ieri am inceput cura de slabire dosociata. mai am de dat 8 kg jos. Daca in primele saptamani dupa nastere nu am avut pofta de mancare absolut deloc, inainte de sarbatori mi-a revenit pofta si am cam exagerat. Acum voi tine aceasta cura (pe care am mai tinut-o in urma cu 4 ani cand ma ingrasasem pt ca renuntasem la fumat) si sper sa arat beton la botez.
La mine Matei nu doarme mai mult de 3 ore legat. tare as vrea sa-l fac sa doarma mai mult dar chiar nu stiu cum. La 3 ore are ceas in burtica si incepe sa urle de foame. Rar se intampla sa doarme 4 ore. Si Matei sughita de f multe ori pe zi. Eu ii dau 2-3 picaturi de ceai si ii trece imediat.
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
anca_a spune:
si alex sughite de mai multe ori pe zi..ii trece daca il pun la san sau daca il intorc pe burtica
alex implineste azi 3 saptamani...oare pot sa-l scot afara daca sunt mai mult de -5 grade?
anca si bebe alex 14.12.07
RAMONELLA spune:
Si eu am 6 kg in plus,dar...NU VREAU SA SLABESC!!!Toata viata mi-am dorit sa ma ingras,am si tinut cure de ingrasare si nimic.De cand am nascut m-am ingrasat 1 kg.Ceea ce nu-mi place,e burta...trebuie s-o dau jos si voi arata beton.Cand ies in lume,port niste ciorapi speciali ff stramti,facea reclama mai demult la ei,si-a luat soacra mai demult si a primit 2 perechi,din care una i-a dat-o lui fius-o,si o port eu acuma,ca lui nu-i incape numai pe mana.Acum am 54 de kg.
Miha bine ai revenit!!!
roxx spune:
eu inca nu stiucate kg am dat jos...nu am cantar acasa...si nici nu m-am stresat in legatura cu asta... saptamana viitoare cand merg la control ma cantaresc acolo, la dr, tinand cont de faptul ca pe toata perioada sarcinii numai acolo m-am cantarit...de burtica vreau si eu sa scap...chiar sunt curioasa cate kile am acum.
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by sanduta
Calatoare, si mie mi s-a spus acelasi lucru, mese din 4 in patru ore si noaptea nimic. Eu am reusit cu orele, adica manaca din 4 in 4 ore. Masa de noapte inca exista.
BB, eu ii dau si lapte de la san. Adica inainte sa manance il cantaresc, dupa ce a supt il cantaresc. Diferenta pana la 170 ml ii dau lapte parf. Pe cutia de Milumil 1 scrie ce cantitati de lapte trebuie pt fiecare saptamana. Bineinteles ca Cezar nu papa tot intotdeauna, dar noaptea papa tot.
De 3 zile am o problema, plange foarte mult si nu stiu de ce. Doarme si dupa cateva minute se trezeste si urla de se face tot rosu di tot asa o tinem toata ziua. De la 4 dimineata pana seara la 8. Pana acum manca si-l puneam in patut sa doarma si adormea singur dar in zilele astea numai adormit in brate vrea. Mie greu ca are deja aproape 6 kg si ma doare spatele deja. Cateodata il las sa planga in patut, poate poate se linesteste singur. Cateodata merge dar alteori plange de mi se rupe inima si il i-au in brate. Ce sa fac??? Un sfat mi-ar prinde bine.
Batista bebelusului o folosesc de cand l-am adus din maternitate. Nu intotdeauna este ceva de scos. Pediatra mi-a spus ca daca nu iese nimic inseamna ca nu are nasul infundat si sa nu ma ingrijorez. Al meu sufla cand doarme si pe gurita.
bogdan sanda
sanda cel mai important lucru pe care trebuie sa il intelegi este ca nu toti bebei sunt la fel!! unul papa putin si des altul rara si mai mult cantitativ. nu te poti lua nici dupa ce scrie pe cutia de lapte praf, sunt doar date aproximative. lasa bebele sa pape atata cat ii trebuie si cand ii trebuie dar nu mai devreme de 2-3 ore (depinde de varsta) intre mese. a mea de ex are zile cand papa doar cate 80-90 ml (la 2 luni si cateva zile) la 3 ore sau chiar 5 ore!!! si alte zile in care papa cate 150-180 ml tot asa la 3-5 ore, uneori chiar mai mult de 5 ore dc papa asa mult.
iar cu scosul mesei din timpul noptii, sunt unii bebei care si al 1 an se mai trezesc noaptea sa pape, iarasi depinde de la copil la copil.
bebele tau nefiind asa maricel eu zic sa il lasi sa pape cat vrea el si sa il lasi sa isi faca singur un program.
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007