Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 14
sanduta spune:
Calatoare, si mie mi s-a spus acelasi lucru, mese din 4 in patru ore si noaptea nimic. Eu am reusit cu orele, adica manaca din 4 in 4 ore. Masa de noapte inca exista.
BB, eu ii dau si lapte de la san. Adica inainte sa manance il cantaresc, dupa ce a supt il cantaresc. Diferenta pana la 170 ml ii dau lapte parf. Pe cutia de Milumil 1 scrie ce cantitati de lapte trebuie pt fiecare saptamana. Bineinteles ca Cezar nu papa tot intotdeauna, dar noaptea papa tot.
De 3 zile am o problema, plange foarte mult si nu stiu de ce. Doarme si dupa cateva minute se trezeste si urla de se face tot rosu di tot asa o tinem toata ziua. De la 4 dimineata pana seara la 8. Pana acum manca si-l puneam in patut sa doarma si adormea singur dar in zilele astea numai adormit in brate vrea. Mie greu ca are deja aproape 6 kg si ma doare spatele deja. Cateodata il las sa planga in patut, poate poate se linesteste singur. Cateodata merge dar alteori plange de mi se rupe inima si il i-au in brate. Ce sa fac??? Un sfat mi-ar prinde bine.
Batista bebelusului o folosesc de cand l-am adus din maternitate. Nu intotdeauna este ceva de scos. Pediatra mi-a spus ca daca nu iese nimic inseamna ca nu are nasul infundat si sa nu ma ingrijorez. Al meu sufla cand doarme si pe gurita.
bogdan sanda
annitha_cl spune:
Mihuta, ma recunosc in povestirile tale... Fata ta are cumva colici? A mea fata dormea doar asezata pe burta , pe burtica lui tati si cu capul pe pieptul lui ... si asta pentru ca o calma pozitia asta...
Daca si fata ta adoarme asa incearca sa-i pui seara ceva cald pe burtica... Incearca sa ii faci apa putin mai calduta, in sensul ca sa fie putin mai calda decat de obicei...si incearca sa o tii ziua mai mult treaza dar sa vorbesti cu ea, sa te joci cu ea sa faci gimnastica cu ea si dimineata si seara... Si inca o intrebare... de cate ori pe zi o scoti afara? Incearca seara, pe la 5-6 sa aerisesti bine in camera chir cu ea in camera ( bineinteles sa o imbraci bine) si seara sa pastrezi aceeasi ora de baie ( eu de exl ii fac baie mereu pe la ora 9,30).
copilul meu
alte poze
Cristina 25+
Briana Maria
Brianna-Maria Sufletul meu
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."
mihuta spune:
Anitha, intr-adevar a avut colici (nu pare sa mai aiba, adica acum are doar gaze, o mai doare burtica doar cand se screme sa faca kk). Intr-adevar de cand cu colicii s-a obisnuit sa doarma pe burta cuiva, mai ales in ultimele 10 zile cand a fost si taica-su acasa, a stat mai mult in brate. Si acum nu mai stie cum sa adoarma singura, probabil. Noaptea nu e agitata ca la colici, e alt gen, pedaleaza ore in siri cu mainile si picioarele, se mai loveste peste cap si se enerveaza, si respira accelerat.
Afara nu am mai scos-o de o saptamana (rusine mie) ca mi s-a parut prea frig, in special pentru fata ei (are pielea extrem de sensibila, ca si mine de altfel). In schimb aerisesc camera ei zilnic, chiar si azi noapte in disperare de cauza am deschis larg geamul, cu ea in brate in paturica. Eu am inceput sa dardai in schimb pe ea a inviorat-o...
Uite la chestia cu baia la ora fixa nu m-am gandit. Eu ii fac dupa ce se trezeste, poate la 9, poate la 10 poate la 11.
mami de Sophia
annitha_cl spune:
Pentru un bebe e foarte important ca baia si plimbarile sa se faca la ore fixe. Stiai ca pentru un bebe timpul alocat plimbarilor in tr-o zi este de 3 ore?
copilul meu
alte poze
Cristina 25+
Briana Maria
Brianna-Maria Sufletul meu
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."
roxx spune:
salutare!
fetelor ma regasesc cu al meu bb in povestirile voastre. si al meu cand e vb de patut sare ca ars si incepe sa pedaleze si sa dea din manute...sau incepe sa tipe ca vrea sa adoarma dar nu poate si sta cu tzatza in gura si tipa...in brate e cel mai bine...eu n-am mai iesit cu el de vreo 2 zile, dar acum cu zapada e k sa ies?
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze
mihuta spune:
Nu stiam. Tu ce faci, trezesti bebelina din somn ca sa o scoti afara ? Ca la mine cand incep sa o imbrac se trezeste. Pana termin cu infofolitul deja urla (nu suporta caciulile)
mami de Sophia
g24hit spune:
hello
bine v-am gasit la scutece !!!
ieri am avut o zi groaznica. micuta mea a varsat de nici nu mai stiu cate ori...am zis ca mi-a ajuns pe anul acesta.nu stiu ce a avut.azi e mai bine.
eu sunt racita de o saptamana si mi-a fost frica sa nu raceasca si ea...deocamdata ea e bine.
g24hit spune:
quote:
Originally posted by dany2007
Buna seara !
Va cautam nu stiam ca ati trecut la culubul scutecelor.
Sa fie cu noroc si intr-un ceas bun!
Eu nu mai am timp de nimic .Am intrat putin sa caut cateva informatii pe net si nu m-am putut abtine sa nu va salut. Noi nu suntem prea bine,nu stiu ce sa ma fac cu Luca vomita tot timpul daca nu sunt atenta risca sa se axfisieze cu laptic si nu stiu de ce.Dupa fiecare masa ragaie de cateva ori, apoi dupa ceva timp da lapticul afara si pe nasuc si pe gurita. Uneori e si branzit.
Noaptea trecuta am chemat salvarea pe la 4 pe fiscolul ala ,dar au venit in 20 min pe jos ca astfel nu se putea. Acum ma gandesc cu groaza ca vine noaptea si nu stiu cum ne vom descurca cu el, tati saracul e nedormit de cateva zile.
Dati-mi un sfat...ce pot sa ii fac??? ii fornaie in nasuc lapticul ,i-am pus ser in nasuc dar nu a dat rezultate pt ca nu are mucisori ci laptic.Il tin mai sus dar degeaba ...
Sunt diperata!!
Dany de Luca -Rares nascut pe 01.12.2007
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze noi cu bebe Luca-Rares
si la noi se intampla mereu asa.....deja incep sa ma obisnuiesc cu ideea dar e f greu....sunt tot timpul agitata si nu o las singura nici cand doarme...uneori varsa mai putin dar sunt situatii cand varsa destul de serios....
din nasuc laptele il scot cu batista bebelusului. eu sunt multumita.
RAMONELLA spune:
Salutare!!
Am citit ce ati scris pana acuma si sincer nu va invidiez deloc.Of,saracile de voi,cred ca sunteti ca niste zombie.
Bea mea e o fetita tare cuminte.Sper sa ma ajute Doamne Doamne sa fie asa in continuare.Doarme singura in patutul ei.Nu vrea in brate deloc.Cand plange o mangai si ii vorbesc.Si o intorc pe o parte si o leagan.Niciodata n-am luat-o in brate cand plangea.Desi soacra era tare tentata...am vazut ca se potoleste si cu vorba buna...Are colici,dar nu foarte multi.Eu dupa ce ii dau de mancare o pun in patut si ii pun pe burtica o sticla de apa calda,din aceea de spirt Mona,micuta.Si pe deasupra ii ingasor un prosopel,ca sa o tina lipita de burtica.Inainte de masa ii dau Bonisan,de 3 ori pe zi,si Sab Simplex,cand nu-i dau Bonisan,dar sa treaca minim 4 ore.Cateodata ii pun in laptic Espumisan,cate 5 picaturi,dar sa nu depaseasca 20 pe zi.Si cand o pun sa doarma ii pun caruselul sa cante,ii pun si suzeta in gura(cateodata nu o ia)si adoarme.Bine,mai sta treaza,cateodata ore intregi,mai povestesc cu ea,se mai rade la ursuletii de la carusel,mai maraie...si apoi adoarme.Afara zilele astea nu am prea fost,ca era ceata...Acum e foarte frig...si nu vreau sa risc.
Sambata viitoare,in 12 facem botezul.De abia astept.Si noi o ducem cu noi cand mergem in vizita la cineva,vrem sa o socializam de pe acuma,nu vreau sa fie o rusinoasa.In public,adica la mall,inca nu am scos-o,ca am citit ca pana la 2 luni nu e bine sa scoti copilul in locuri publice.Dar am scos-o la supermarketul de langa noi.Ca nu era multa lume,era seara.
Ce sa zic,am o fetita foarte cuminte,ii multumesc lui Dumnezeu,pot sa zic ca mananca si doarme vreo 4 ore.Cateodata si uitam ca avem bebe.Noaptea doarme bine,cateodata 6,7 ore,rar 8,dar la 7 e in picioare,obligatoriu.De abia astept sa doarma toata noaptea.
Aici sunt ultimele poze de la Craciun!!
http://good-times.webshots.com/album/561949803IqmurA
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large