Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 16
roxx spune:
ma streseaza medicul de familie care nu raspunde la telefon!!!!!!!
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by annitha_cl
Pentru un bebe e foarte important ca baia si plimbarile sa se faca la ore fixe. Stiai ca pentru un bebe timpul alocat plimbarilor in tr-o zi este de 3 ore?
copilul meu
alte poze
Cristina 25+
Briana Maria
Brianna-Maria Sufletul meu
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."
total de acrod cu tine!!!
si mie mi se pare frig dar o imbrac bine si am carucior cu landou! azi ne-am plimbat o ora jumate!!! pana mi-a inghetat mie fundu'...
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
ralucis spune:
salutare! cred ca ma alatur si eu mihutei care povestea de programul sophiei, in sensul ca si sabina nu stiu ce are, dar imi doarme ziua bustean si seara ioc. bineinteles ca si ei ii displace patutul, ar vrea sa faca nani numai in brate sau in pat cu mine ( nu spun ca poate dormi cu orele pe burta mea si in cel mai mare zgomot) si ma enerveaza la maxim ca molfaie sanul uneori pe post de suzeta, asa ca incat at cand i-l iau se supara si plange, dar se calmeaza automat daca ii dau din nou sa suga. sunt f tentata sa ii dau suzeta, bag mana in foc ca asa ar dormi si ea noaptea in patutul ei, dar mi-e teama sa nu patesc ca la ilinca, pt ca desi o foloseste numai cand doarme, se trezeste uneori noaptea si o cauta innebunita prin patut. sper sa mai rezist o perioada fara sa ii dau sabinei suzeta, poate se va obisnui cu un program mai normal.
vorbeati de program de masa. la ilinca eram fff stresata, tin minte ca ii cronometram timpul petrecut la masa, 15-20 de min la un san, 15-20 la altul, incercam sa fac pauza de cel putin o ora intre supturi, eram toata un pachet de nervi cand vedeam ca nu prea reusesc. acum nu am mai cronometrat nimic, am lasat-o sa pape cand a vrut ea si cat a vrut ea, are momente cand mananca 10 minute si doarme 3 ore sau mananca uneori si o ora si nu vrea deloc sa doarma. nu are colici, i-am mai dat eu cand si cand bonisan atcand mi s-a parut ca o doare burtica inainte de a face caca. la capitolul asta chiar sta f bine, daca la inceput facea si de 8 ori pe zi, acum face cam de 4, n-avem probleme cu constipatia.
pt crustele seboreice care se fac pe cap in jurul fontanelei la noi a functionat f bine la ilinca, sabina inca nu are, o crema pt crustele de lapte de la klorane, cea de aici
http://www.klorane.com/public/klorane/html/toolkit/flash/index.php
Vasari spune:
Mariussimiuc, bine ai revenit!
Annitha, la fel! La Multi Ani!
Noi am fost la o plimbare de 15 min, cu ea in brate si a adormit cum am scos-o din salopetuta. E ca lesinata. Cred ca o sa repet experienta, chiar daca e asa frig. Doarme de-atunci, a depasit si ora de papa.
RGE, George depinde foarte mult de tine. Tu poti sa-l ajuti prin ceea ce mananci. Poate mai multe fructe o sa rezolve situatia. Doctora mea mi-a zis ca la 4 zile sa-i pun supozitor cu glicerina daca nu face. Alta solutie mi-a zis ca e ceaiul de musetel. Iar pentru cand e deranjata la burtica ceai de menta sau calciu carbonic. Nu am incercat inca.
anca_a, multumesc.
Maria - 3 NOV 2007
adalia spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Eu am dat-o pe Bea cu crema de galbenele.Dar n-a avut pe tot capul,numai pe frunte.
Bea sughite in fiecare zi.Cam 20 de minute,Nu-i trece nici cum.Acum mai nou ii dau cateva picaturi de lamaie,dar nu functioneaza tot timpul.Si in burtica,sughita cam de 2 ori pe zi.Oare o fi normal sa sughita atata???
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
ramonel, e scumpica foc Bea ta..si cumintica, din ce scrii tu.
sa stii ca si eu am sa incerc trucul cu sticluta cu apa calda. i-au trecut crustele seboreice
de la crema de galbenele?
Lala_D spune:
Azi a venit pediatrul sa il vada pe Andrei , ocazie cu care pisoiul a primit si primul 10 din viata lui .
Este perfect, buricul se vindeca frumos, am scapat de icter si eritemul alergic cu care s-a nascut, fimoza fiziologica in limite normale, solduri ok, inimioara, plamani ok, testicule coborate in scrot, bebe dezvoltat armonios conform varstei , crestere frumoasa in greutate, recuperat scaderea fiziologica, reflexe prezente, fontanela 3 cm .
Am primit recomandari :
- alaptat la cerere , supliment daca consider absolut necesar ( Humana 1)
- calciu gluconic 5 ml / 10 zile pe luna
- vigantol 2 picaturi/ zi , flacon schimbat la luna .
- haine spalate fara balsam
- minim 1 ora - o ora jumatate iesire zilnica la aer ( efectuata treptat )
- baie zilnica ( lotiune de corp o perioada avand pielicica cam uscata )
- masaj al picioruselor pentru a le forta sa isi dobandeasca tonicitate musculara ( a stat ghemuit in burtica )
- alimentatia mea : fara alcol, tutun si alimente care ma baloneaza in rest sunt permise toate alimentele in conditiile in care bebe le accepta bine
- pentru colici - 10 picaturi Bonisan 3 ori/ zi in cazul in care apar colicii
- temperatura in casa maxim 23 de grade
- glicerina boraxata cu stamicin pentru badisonarea guritei si prevenirea candidei ( o data la 2 zile ).
Si cam atat in conditiile in care dr ma cunoaste ca pe un cal breaz de 8 ani de zile .
Asta isa nu a impiedicat-o sa imi tina un instructaj scurt " de aducere aminte " .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
gabitz78 spune:
seara buna si de la noi.
ia te uita, miha - bun gasit!
si eu sunt cam chiauna, eliza nu stiu ce are, de cateva zile, mananca putin, doarme putin si in reprize scurte...
stefan e agitat, abia astept ziua de luni sa inceapa gradinita.poate asa ne mai linistim si noi.
si, colac peste pupaza, azinoapte m-a luat si pe mine durerea de spate de n-am mai putut sa ma misc. acum abia ma deplasez prin casa.
dar speram sa rasara soarele si pe strada noastra!
pupici tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
sanduta spune:
bb_yasmin, sa nu crezi ca il fortez sa manance. Nici pe departe. Ii dau san dupa care daca vad ca nu e satul (plange sau cauta sanul) atunci ma duc sa-i fac laptele praf si de acolo papa cat vrea. Cand vad ca nu mai vrea nu fortez, doar ca nu ii dau mai mult de 170 ml la nici o masa. Bineinteles ca am cand mananca mai putin sau doarme mai mult dar e programul lui. Acesta e programul lui in medie la 4 ore masa.
bogdan sanda
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by adalia
ramonel, e scumpica foc Bea ta..si cumintica, din ce scrii tu.
sa stii ca si eu am sa incerc trucul cu sticluta cu apa calda. i-au trecut crustele seboreice
de la crema de galbenele?
Lavinia mami de Carisa Adalia
a happy mom
Multumesc frumos de aprecieri!
Da,i-au trecut crustele in mai putin de o saptamana.Si in sprancene avea.Mi-a zis o mamica de Cluj ca ei asa i-a zis pediatra sa dea cu crema de galbenele.E foarte buna pt orice si e naturala.
In legatura cu sticluta,am citit in mama si copilul,ca asta ar fi o metoda de calmare si stiu ca functioneaza,ca si eu imi puneam cand aveam dureri la ciclu.Si ma si adormea,deci poate si din cauza asta doarme bine si e linistita.Merita sa incerci.I-o pui sub sac,pe burtica,apoi deasupra pui o paturica sau un prosopel,si bagi capetele sub ea sa fie strans in jurul burticii.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
sanduta spune:
Lala_D, pt ce calciu gluconic 5 ml / 10 zile pe luna. Mie pediatru nu mi-a spus de asa ceva.
bogdan sanda