Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 17
Victo spune:
anca-a...eu cred ca e f normal ca bebe sa caste..ca doar asa arata ca le e somn, nu?
eu am dat 2,3 mil pe vaccin
sanda..dc copilu nu rezista 6 ore nu ai cum sa ii impui.e prea devreme la 5 saptamani.stefan acum la 2 luni mai rezista uneori 6 ore..uneori doar 3..
dany, sry..da nu stiu ce sa te sfatuiesc s afaci..aa..pai daca e doar o gurtia,nu-i bai..si stefan regurgiteaza aproape la fiec masa, mai nou..desi ragaie si dupa fiec san si dupa biberon
wow..darleena..250 ml??????? uuuu..pai eu ma chinuiam o zi intreaga sa adun 50 ml..:(:( acu nici nu ma mai chinui..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
ellis spune:
quote:
Originally posted by g24hitquote:
Originally posted by dany2007
Buna seara !
Va cautam nu stiam ca ati trecut la culubul scutecelor.
Sa fie cu noroc si intr-un ceas bun!
Eu nu mai am timp de nimic .Am intrat putin sa caut cateva informatii pe net si nu m-am putut abtine sa nu va salut. Noi nu suntem prea bine,nu stiu ce sa ma fac cu Luca vomita tot timpul daca nu sunt atenta risca sa se axfisieze cu laptic si nu stiu de ce.Dupa fiecare masa ragaie de cateva ori, apoi dupa ceva timp da lapticul afara si pe nasuc si pe gurita. Uneori e si branzit.
Noaptea trecuta am chemat salvarea pe la 4 pe fiscolul ala ,dar au venit in 20 min pe jos ca astfel nu se putea. Acum ma gandesc cu groaza ca vine noaptea si nu stiu cum ne vom descurca cu el, tati saracul e nedormit de cateva zile.
Dati-mi un sfat...ce pot sa ii fac??? ii fornaie in nasuc lapticul ,i-am pus ser in nasuc dar nu a dat rezultate pt ca nu are mucisori ci laptic.Il tin mai sus dar degeaba ...
Sunt diperata!!
Dany de Luca -Rares nascut pe 01.12.2007
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze noi cu bebe Luca-Rares
si la noi se intampla mereu asa.....deja incep sa ma obisnuiesc cu ideea dar e f greu....sunt tot timpul agitata si nu o las singura nici cand doarme...uneori varsa mai putin dar sunt situatii cand varsa destul de serios....
din nasuc laptele il scot cu batista bebelusului. eu sunt multumita.
ENI si IULIA( 13.11.2007)
si la noi s-a intamplat, insa eu o tin dupa masa 15-20 min pe umar si o bat usor pe spate, apoi o asez in patut si dc in scurt timp se agita o ridic iar si sigur da gaz, ca asta o agita; apoi doarme;iar in timpul alaptarii o opresc pt gaz; si o asez sa doarma numai intr-o parte, desi noaptea se mai da si pe spate;
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
mariussimiuc spune:
Multumim frumos pt reprimire!
Azi m-am delectat cu poze de bebei frumosi si dragalasi.
Bb,am vazut ca o tii pe Yasmi in cosulet de masina.Asa e? Am incercat si eu,dar mi se pare ca sta prea inghesuita acolo.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
dany26 spune:
of fetelor ma mai calmez un pic cand vad ca avem acelasi pb cu dormitul...eu trebuie sa ii cant vreo 30 min pana adoarme...iar ziua doar in pat doarme pe perna mea...dar noi mai avem si pb cu scremutul in timpul somnului cam des saracul...dar fara kk
kk nu face nici cu supozitor...oare e normal??cam aiurea zic eu....doar cu termometru reusim...abia dupa vreo 15 min de "prestare"...la funduletz
scrie pe undeva cate kg trebuie sa aiba la 2 luni un bb??
ca eu nu stiu inca cata completare sa ii dau...avem 5 mese in 24 ore...iar san nu mai papa decat 15-20 min...sa ii dau peste la fiec masa inca 90 ml lapte paf sau e prea mult..??mentionez ca nu cred ca am mai mult de 50 ml lapte
voi cand ii dati cu ulei de masline inainte sau dupa baie?mie la spital mi-au zis inainte de baie cu ulei si dupa cu lotiune...
bb_y si gabitz mersi pt ultimele raspunsuri!!!
lala interesanta lista aia..mersic!!!!!!
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Victo
anca-a...eu cred ca e f normal ca bebe sa caste..ca doar asa arata ca le e somn, nu?
eu am dat 2,3 mil pe vaccin
sanda..dc copilu nu rezista 6 ore nu ai cum sa ii impui.e prea devreme la 5 saptamani.stefan acum la 2 luni mai rezista uneori 6 ore..uneori doar 3..
dany, sry..da nu stiu ce sa te sfatuiesc s afaci..aa..pai daca e doar o gurtia,nu-i bai..si stefan regurgiteaza aproape la fiec masa, mai nou..desi ragaie si dupa fiec san si dupa biberon
wow..darleena..250 ml??????? uuuu..pai eu ma chinuiam o zi intreaga sa adun 50 ml..:(:( acu nici nu ma mai chinui..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
si eu cam la fel...dar tu cata completare ii dai in 24 ore???cate bibe pe zi si cati ml??
scuze daca am mai intrebat
14 Noiembrie 2007
ellis spune:
quote:
Originally posted by dany26
of fetelor ma mai calmez un pic cand vad ca avem acelasi pb cu dormitul...eu trebuie sa ii cant vreo 30 min pana adoarme...iar ziua doar in pat doarme pe perna mea...dar noi mai avem si pb cu scremutul in timpul somnului cam des saracul...dar fara kk
kk nu face nici cu supozitor...oare e normal??cam aiurea zic eu....doar cu termometru reusim...abia dupa vreo 15 min de "prestare"...la funduletz
scrie pe undeva cate kg trebuie sa aiba la 2 luni un bb??
ca eu nu stiu inca cata completare sa ii dau...avem 5 mese in 24 ore...iar san nu mai papa decat 15-20 min...sa ii dau peste la fiec masa inca 90 ml lapte paf sau e prea mult..??mentionez ca nu cred ca am mai mult de 50 ml lapte
voi cand ii dati cu ulei de masline inainte sau dupa baie?mie la spital mi-au zis inainte de baie cu ulei si dupa cu lotiune...
bb_y si gabitz mersi pt ultimele raspunsuri!!!
lala interesanta lista aia..mersic!!!!!!
14 Noiembrie 2007
Dany, si noi avem problema cu kk, nu face deloc singurica si ii pun supozitor dim si seara ca altfel plange de numa...si face dupa vreo ora; asta in conditiile in care face kk moale, moale si ..verde(ii dau si lapte praf si ceai), si bem lapic Lactogen de la Nestle care "cica" regleaza tranzitul..si noua nu ne-a reglat nimic.
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
roxx spune:
cupilu' meu atomic abia acum 20 de minute a reusit sa adoarma fiind treaz de la ora 2
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze
dmtr_anca spune:
buna mamici
si noi avem mici probleme cu somnul noaptea adica ne agitam foarte mult si nimic nu ne place, dar aceste probleme apar in zilele in care Andrei nu iese afara la aer. De asemenea nici kk nu face bine in zilele in care nu iese la aer.
dany26 spune:
quote:
Originally posted by dmtr_anca
buna mamici
De asemenea nici kk nu face bine in zilele in care nu iese la aer.
hmm interesant....noi iesim afara de 2-3 ori pe sapt doar...
14 Noiembrie 2007
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by sanduta
Lala_D, pt ce calciu gluconic 5 ml / 10 zile pe luna. Mie pediatru nu mi-a spus de asa ceva.
bogdan sanda
Pentru profilaxia rahitismului in combinatie cu vigantolul.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze