Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CAMI, CALATOARE ..va multumesc din suflet pt raspunsurile voastre..mi-am dorit enorm acest copil si il iubesc mai mult decat orice pe lume dar mi-a fost..de fapt ne-a fost foarte greu..am avut o problema de comunicare cu sotul meu destul de mare care a dus la o cearta destul de nasoala din care am invatat multe ..am lasat practic la inceput sa intervian copilul intre noi ....cand a inceract sa discute cu mine despre ce simte el dupa nastere fara sa-mi dau seama l-am dat la o parte si el a discutat cu altcineva ...asta mie nu mi-a cazut foarte bine si am reactionat foarte urat mai mult decat trebuia ..in fine nu mai conteaza..lucrurile au revenit la normal ..cat se poate de normal ...sper sa nu mai avem vreodata problema asta de comunicare ..am realizat ca ne iubim enorm de mult si ca o sa murim impreuna ..la bb 2 momentan nu vreau sa ma mai gandesc...si noi il luam pe bb George cu noi peste tot nu l-am lasat niciodata singur cu altcineva si nu concep chestia asta ..poate mai tarziu o sa simt nevoia nu zic nu dar momentan suntem toti 3.

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..fetelor din ce cauza se constipa bebe daca e alaptat exclusiv numai la san??...al meu facea de cel putin 5 ori pe zi si de 2 zile nu a facut nimic ..ce sa-i fac?

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

eu am dormit ca valiza-n gara de aseara de la 12 pana acuma la 11!! bebe e la buni de ieri dupa masa si a dormit aseara cu buni!! mie un dor de ea!!!! acuma ma duc sa o iau si sa ii dau pupicuri multe!@!!!!!!!!!! profitam si noi ca buni va pleca peste vreo sapt doua si dupa aia ramanem fara ajutor!!!

dany ma intrebai de ceaiul de fenicul, a dat rezultate pe moment, dupa aia ciu-ciu, dar in schimb da la besinute cu usurinta de la el, nu se chinuie deloc!!! am inceput sa ii dau suculet ca asa ma considerat eu ca e bine si prin carti scrie ca se incepe cu suculet de morcov de la 6-8 sapt!! si a mea fiind hranita cu formula, face kk greu am zis ca ar trebui sa incep!

pussi, nu am incercat ceaiul de chimen. doar fenicul si musetel!!

dany2007
, iti inteleg 'disperarea" in privinta vomitatului. si eu m-am speriat rau de tot acuma 2 nopti, a papat bebe, a ragait intotdeauna ragaie chiar si de doua ori dupa papa)( apoi am pus-o in patut cu fata in sus ( greseala trebuia pe o parte!!) si am auzit din bucatarie ca se chinuie , tuseste tare cand ajung saraca era cu lapte plina in gurita si se chinuie , deja era un pic vanata la fata...doamne asa m-am speriat!!!

ca tot vb de kg si eu mai am 5 de dat jos.... dar eu nu am ambitie deloc... mananc la o purcica, pizza, hamburger, cola in prostie, cioco, praji....numa' prostii....

gata ma duc dupa bubulina mica!!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

In primul rand FELICITARI la toate mamicile de nov -dec si sa va fie bebeii super sanatosi si super cuminti iar voi super odihnite ca sa puteti face fata la tot ceea ce urmeaza.
In al doilea rand ( sau mai bine spus tot primul dar cu steluta) La multi ani si multa sanatate si tot ce va doriti voi in noul an!
Si acum... Roxana nu se considera ca bebe e constipat daca doua zile nu are scaun se mai poate intampla sa nu aiba scaun... Este constipat doar atunci cand iese afara foarte tare... Se constipa din cauza a ceea ce manaci tu... Tot ceea ce tu mamanci il afecteaza si pe el daca tu ar trebui sa te constipi se constipa si el, daca tu te deranjezi la burta se deranjeaza si el...Daca vrei sa-l ajuti sa iasa afara poti incerca cu supozitoare cu glicerina pentru copii. Il tai pe jumatate longitudinal si il introduci in fundulet poti incerca chiar si cu un sfert. Incearca sa nu folosesti supozitoare prea des pt. o sa se invete sa faca doar daca ii pui supozitor.
Mai poti incerca si cu varful la termometru, ii dai cu putin crema si il gadili la anus si introduci putin in anus ( doar varful la varf - ce expresie tampita-).

copilul meu

alte poze

Cristina 25+
Briana Maria

Brianna-Maria Sufletul meu

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Buna mamici

Dany2007, si fata mea regurgiteaza destul de mult, eu am pus o paturica sub saltea si am grija sa o tin in brate cu capul sus macar 15 -30 de minute dupa fiecare masa.

Eu am ZERO ore dormite azi noapte, ZERO ore dormite ieri noapte. Noroc ca am dormit ieri dimineta vreo 4 ore. Nu inteleg ce se intampla, dupa baita nu mai doarme. Adica motaie cate 10-15 minute si se trezeste. Intr-o prima faza ar dormi in brate, dar cand se trezeste in patut iar incepe sa strige. Ca nu plange, ci mai degraba tipa. Dupa cateva ore devine de-a dreptul agitata. Vrea numai in brate, dar nu la nani, ci pe umar ca sa se uite ca o nevastuica in toate directiile cu ochii cat cepele si sa-mi povesteasca ce vede pe limba ei. Iar ziua doarme bustean. Ieri am incercat sa o tin treaza mai mult dar fara rezultat. I concluzie vad ca si-a dat programul peste cap si se comporta noaptea ca ziua si viceversa. Asta in conditiile in care camera ei e pe sud si e foarte luminioasa.

Si mai am o nelamurire : in vacanta asta de Craciun i-am tot dat sa suga cand si cum a vrut, adica sugea cate 5-10 minute, dormea cate 20-30 de minute, iar sugea. Are 7 saptamani , deci nu mai e nou nascut, iar inainte de vacanta avea un program mai bun. Prin program nu se intelege ca manca la ore fixe, dar masa era masa, somnul era somn. Acum totul e amestecat, exceptand ziua in ultimele zile cand a dormit zdravan, dar ce folos daca noaptea nu.... Am tot tinut-o la san ca sa-mi mai creasca productia de laptic, dar tot nu pot scoate suplimentul. Bine, nu suplimentez decat la vreo 2 mese, cate 60 de ml sau mai putin.

Deci, cum ii schimb programul de noapte sau ce sa fac, sa o las sa planga ? Si cu papa ce fac, sa incerc iar sa-i fac program ? (am incercat de fapt ieri, in sensul ca am cam fortat-o sa pape supliment, in speranta ca va dormi si ea vreo 3 ore, dar fara succes)

Scuzati eventualele incoerente, dar nu mai am decat un neuron functional, si ala de-abia palpaie...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Mihuta, imi pare rau pentru somnicul tau. Asa face si a mea, din fericire ziua, vrea sa o tin pe umar, sa se uite ea prin casa, se uita cu niste ochi mari si mirati si intoarce capul foarte curioasa. Incearca, dupa un timp sa o cobori in brate, o legeni putin pe un brat si poate adoarme. La mine merge faza dupa cateva incercari, dar si cand nu-mi reuseste tipa de se aude in tot blocul. Ieri am mai descoperit, ca daca o infasor (nu infasez) intr-un scutec cald luat de pe calorifer iarasi adoarme repede.
Mie mi-e teama de faza cu leganatul, sa nu se obisnuiasca asa, desi adoarme si singurica in patut....

http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Si sa ma mai plang nitel, dupa ce ca sunt ca un zombie imi face si ta-su o mie de nervi, dimineata cu "nu stii tu sa culci copilul, la mine cum doarme" (la el doarme pe piept, dar pieptul meu miroase a lapte si in plus ideea e sa pot si eu sa dorm pe langa ea) si acum la telefon " de ce nu dormi ? eu daca vreau sa dorm, dorm. tu de ce nu poti sa dormi ? " Imi vine sa ma impusc. Si apoi sa ma arunc pe geam.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Adra, asa facea si a mea pana acum, numai ca acum face treaba asta noaptea. Incerc sa interactionez cat mai putin cu ea noaptea, desi ea e in plina verba, rade, ma striga chicoteste. Si ca in povestile cu Sheherezada, cum se lumina de ziua, ea tacu...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Idiotii astia de la CET, s-au gasit pe frigurile astea sa opreasca caldura. M-am trezit azi-noapte si erau 16 grade in casa. Lasasem un calorifer electric in priza, ca-i stiu eu cat sunt de nemernici, dar ca un facut se miscase triplul din priza si era si ala rece.
Fetita mea doarme fara caciula, o pati ceva? Nu stiu cat timp a fost temperatura aia in casa, eu m-am trezit fiindca dorm in maneca scurta si aveam bratele reci.
Mihuta...completare. A mea adoarme foarte greu, pe la 12.30-1 noaptea, doarme cu mine in pat si, de multe ori, trebuie sa ia niste guri de laptic din pozitia culcat si sa adoarma cu tzatza in gura. Bine, nu spun sa faci asa, ca asea sunt numai greseli, sunt sigura

http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Adra, nu cred ca o sa raceasca, daca nu au fost virusi prin zona, nasoala treaba cu caldura, dar daca e bine invelita n-are nimic ca are capul gol. Eu nu-i pun caciulita decat dupa baie pentru 5-10 minute pana i se usuca parul.

Am incercat si strategia asta, dar cand ii scot sanul din gura se trezeste. Si nu pot sa o las cu sanul in gura ca eu am mameloanele extrem de sensibile si fac rani una doua.

mami de Sophia

Mergi la inceput