* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (107) *

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Hai ca intru acum pe contul zuzelor ca sa fac un capitol nou!

Tina 33+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 7 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Zuzelor, avem capitol nou aici.
Va pup, Tinna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Eu zic ca nu e asa utila o masuta de infasat... Cat timp ii pui lui bebe sub fundulet paturici d'alea absorbante poti sa il schimbi si pe pat si pe birou si pe masina de spalat si pe mai unde te taie capul! Iar rafturi... D'alea am si daca nu iti incap hainutele poti sa cumperi sertare d'alea de plastic demontabile, foarte frumos colorate si fff. ieftine... Am vazut la Auchan un fel de dulapior mic cu 4 sertare la 60 ron!!!

37+

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici

Atat mai avem!

asa ma gandeam si eu...si la mine e cam nasol cu spatiul si-l cazez pe bebe cu noi in dormitor...asa ca nu prea mai am pe unde sa pun o masa de infasat...si vorba mamei...cum o crescut ea 3 fete fara asa ceva nu cred ca as duce lipsa ei..unele mamici mi-au spus ca nu stiu ce s-ar fi facut fara masuta de infasat de aia m-ampus si eu pe ganduri...
ma gandeam la baita cum sa fac?pun cadita pe pat si ii fac baie??oi vedea eu..
si eu astept sa primesc cadu caruciorul a insistat cumnatica mea ca vrea ea sa-l ia...acums tau ca pe ace...sper sa fiu multumita de ce ia si daca nu rezist eu pana in vara cand o sa-i iau unu de ala sport asa cum imi doresc..nu?

mai fetelor...am inceput sa ma simt deja o mama rea caci ieri am avut asa o cadere psihica din cauza durerilor ca vreau sa nasc odata...in loc sa rabd si sa ma rog sa stea bebe cat mai mult in burtik eu ma gandesc la mine ca nu mai suport greul asta..azi mi-o fost mai bine si am mustrari de constiinta acum

Moni 36+,

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

atat mai avem

AMR 4 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput