* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (107) *
Raspunsuri - Pagina 20
creata2008 spune:
Sa vin si cu vesti bune... nu mai stiu daca va aduceti aminte, dar v-am povestit eu la un moment dat ca o prietena de-a mea a facut un chiuretaj (se oprise sarcina din evolutie) chiar in ziua de Sf. Maria, ziua ei de nume. A fost traumatizant, evident. Important este ca au trecut peste asta si acum este insarcinata in 8 saptamani!!!! Sunt asa de fericita pentru ei de nu va pot povesti! Iar noi vom boteza copilasul. Iupiiiii! 

La noi, de revelion, am fost asa: noi trei, nasii nostri cu fetita, viitorii nasi ai Mariucai cu baietelul si viitorii nostri fini. Deci am fost numai intre fini-nasi si nasi-fini. ![]()
A fost frumos... Eu am stat pana la 5 si ceva dimineata, dar ultimele 2 ore le-am petrecut in pat, cu viitoarea finuta, stand de vorba. Mariuca a dat din toate cele de pe la 10 pana la 5, cand am adormit. Iar ieri nu am intrat, pentru ca eram extrem de obosita. Nu m-am resimtit niciodata atat de puternic. Acum sunt mai bine, dupa alte multe ore de somn si azi. Usor, usor imi revin.
Si am realizat ca de azi intr-o saptamana e posibil sa fiu cu Mariuca in brate. Si cred ca mi-a intrat putin morcovul. E aproape rau termenul. Dar ma stiu pe mine: am emotii in fata oricarui examen de nu mai pot. Mi-aduc aminte ca fumam ca turcii de emotie si ma framantam. Dar cand intram si ma asezam pe scaun, ascultam subiectele, ma puneam pe treaba. Gata, stiam ce am de facut, nu mai era niciun mister. Deci... dragele mele zuze. Astept intrebarile si problemele ca sa ma desfasor. Si alta chestie: in aproape toate cazurile, terminam prima si ieseam din sala. Sa sper la cele 7 minute ale Iuliei??? ![]()
![]()
![]()
emiliapop spune:
Monica chiar ca m-am speriat rau ca eu nu am mai lesinat nciodata da' asta nici lesin n-a fost!
MULTUMESC ptr. raspuns
!
Creata
si pe tine,eu iau magne+B6,mi-a mai dat Centrum Materna si Ferogradumet dar in ultimele zile le-am neglijat.![]()
Stoisor cu transpiratul m-am obisnuit ca am patit-o si la prima sarcina da'cu ameteala asa mare nu ma pot impaca nicicum.
emilia
cu
Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
AMR 7 saptamani !!! 
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by NataliaS
Salutare zuzici!
Lorena si Geo - felicitari pentru clopotei! Sa fie sanatosi, frumosi si norocosi! iar voua refacere rapida si mult laptic pentru bebici!
Ven - frumusel Mathias...ia baga si tu okiu sa vezi daca te satisface Stefanita mea...mama de doi baieti ce esti...
Am pus si eu poze cu Stefania, daca vreti sa o vedeti :)
Va pup si revin, nu spun cand cu povestea nasterii...e tare greu cu doi copii, mai greu cu cea mare... decat cu cea mica
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2008 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
e superba Stefania!sa-ti traiasca!doamne cand va vad puiutii ce minunati sunt..nu pot sa nu ma intreb daca va fi si al meu asa frumos!!felicitari pt asa familie frumoasa!
Moni
36+, 
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
atat mai avem
AMR 4 SAPTAMANI!!!!!
creata2008 spune:
Miri, LA MULTI ANI! Aniversarea casatoriei la debutul unui nou an este extraordinara si ma bucur mult pentru voi!
Tinna, LA MULTI ANI Andreiusului tau! Sa creasca mare si sanatos, ca frumos e deja! Chiar ma uitam aseara la tv, la stiri, cand au dat reportajul cu bebelusii nascuti in prima zi a anului si mi-au dat lacrimile. Cel mai rapid bebelus se pare ca a fost unul din Austria, la numai 8 secunde dupa miezul noptii. Si se pare ca sunt foarte norocosi.
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
mitsule cadita mea e de la cam, am luat-o din cora militari si a costat 75 ron .. este ergonomica cu forma anatomica ptr bebe si material antiderapant! pana intr-un an, bebe sta pe forma aia si dupa aia il muti in partea cealalata .. intra la lucrushoare bebe si ai sa vezi cadita la pag 3 parca!!!
la ce etaj este miniblu in plaza? vreau si io sa trag o fuguta ca tot vrea sotu sa mearga acolo si sa iau paturica mov ... ce frumu este!!39+
EVA MARIA
AMR 3 ZILE!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC![]()
am sie u o intrebare...ati luat uma cadita sau cu tot cu masa de infasat??nus tiu ce sa fac..merita sa iau masuta de infasat sau e doar un moft??voi ce spuneti?ca am auzit tot felul de pareri...si ma tot gandesc daca sa iau caci e totusi 7 milioane ce-am vazut...sau la 3 mil cu etajere de plastic.
Moni
36+, 
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
atat mai avem
AMR 4 SAPTAMANI!!!!!
honey79 spune:
Bun gasit, scumpele mele dragi.
Carmen, LA MULTI ANI,FERICITI!!! iti doresc. Fie ca toate dorintele sa ti se implineasca, sa ai parte de-o nastere usoara, un bebe sanatos si papacios, iar tu sa te refaci cat mai repede.
Lorena felicitari pentru ingerash.Refacere rapida, laptic pe saturate , bebe sanatos si mancacios.
Laura I nastere usoara maine. Sa fii tare si sa te gandesti la bebe surpriza, la faptul ca foarte curand il vei tine in brate.
Eu ieri m-am speriat ingrozitor. Intorcandu-ne de la cumparaturi, in masina m-au luat niste dureri de-am zis ca in loc de mers acasa, ne oprim direct la spital.
Banuiesc eu c-au fost contractii, caci burtica mi-era ca un pietroi, iar cand durerea atingea apogeul... simteam cum parca cineva ma strange din toate partile.Acasa, am luat un No-Spa... primul de cand sunt insarcinata si m-am bagat in pat. Spre seara inca ma mai durea, si inca aveam contractii... dar nu asa intense.
Sper din suflet ca bebe va sta cuminte inauntru, cel putin inca 4 saptamani.
Pentru zuzele sefe: daca vreti sa treceti pe prima pagina in lista... nasc la Metroplex Hospital Plaza, cu MD Ed P. Kemper... si speram natural cu epidurala.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
33+
Vali
Mitsu-bishu spune:
jelimoni,
La mine, din cauza de lipsa de spatiu, nu o sa pot lua masuta de infasat... Dar o sa am un patut pliant care vine cu tot cu "masuta" - care e de fapt un suport ce se prinde de pat... Cum e www.shopix.ro/produs-Graco---Masa-de-infasat_9701.html" target="_blank">aici.
Eu nu o sa am camera pt bb separat deci... O sa inghesui cat mai multe in camera mea...
37+ 
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
Atat mai avem!
Mitsu-bishu spune:
Eu zic ca nu e asa utila o masuta de infasat... Cat timp ii pui lui bebe sub fundulet paturici d'alea absorbante poti sa il schimbi si pe pat si pe birou si pe masina de spalat si pe mai unde te taie capul!
Iar rafturi... D'alea am si daca nu iti incap hainutele poti sa cumperi sertare d'alea de plastic demontabile, foarte frumos colorate si fff. ieftine... Am vazut la Auchan un fel de dulapior mic cu 4 sertare la 60 ron!!!
37+ 
Atat mai avem!
Mitsu-bishu spune:
Eu ma bag la un micro - dush acum, apoi la un pui de somn, ca maine mergem sa luam streptococu' de coarne (nici pana acum nu am ajuns la analize..
) deci tre' sa fim fresh!
Va pup si sa ma asteptati si pe mine cu un capitol "aburind" cand oi veni maine de-afara! Nity - Nite!
37+ 
Atat mai avem!
Tinna S. spune:
Va pup fetelor! De-abia acum am reusit sa intru si eu pe net pe ziua de azi! De fapt am intrat un pic mai devreme, dar am stat sa mai citesc din urma un pic, ca iar ati scris mult azi... Sper sa nu uit tot ce vreau sa va scriu... ![]()
In primul rand multumesc la toate fetele care m-au felicitat pentru ziua puiului meu Andrei... Daca ati stii ce mandru e ca e nascut pe 1 ianuarie 2001, in prima zi a Mileniului 3, se lauda la toata lumea... ![]()
Am vazut ca a aparut si un clopotzel nou. Felicitari Lorena si bine ai venit pe lume bb Stefan!!! 

Laura
, tinem pumnii pentru maine!!! De-abia asteptam vestile bune!!! 

Am mai vazut si ultimele poze cu clopotzeii nostri! Sunt intr-adevar superbi! Asa de mici si de gingasi! Lala_D, Ceska, Ven, Natalia, aveti niste copii asa de frumoshi!!! Sa va traiasca si sa fiti fericiti!!! Aaaa, si felicitari Lala pentru buricutzul lui Andrei! Ai baietzel mare deja, ce mai! ![]()
Angi
, am citit si povestea nasterii lui bebe Viktor! Ce m-a emotionat!!! Insa e poveste cu final fericit, si asta conteaza cel mai mult! Sa fii fericita langa Pupi al tau, e asa de scump!!! Am vazut si pozele voastre!!! Imi pare bine ca ai reusit sa-l alaptezi, dar ai grija, nu-l tine mai mult de 20-25 de minute la fiecare san (chiar si mai putin), ca altfel o sa-ti faca rani si il vei alapta mult mai greu! Eu am tinut cont de lucrul asta si nu am facut deloc rani (si am alaptat 1 an si o luna, chiar ca puteai sa-mi zici Milka
), in schimb sora mea statea cu orele cu puiul ei la san si i-a facut niste rani asa de mari de ajunsese bebele ei sa bea lapte cu sange, iar sor-mea sa indure niste dureri groaznice!
... cred ca mai vroiam sa mai scriu ceva, dar m-a lasat memoria se pare... Dar voi reveni, pe masura ce-mi amintesc!
Va pup,
Tina
33+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 7 saptamani !!!