* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (107) *
Raspunsuri - Pagina 19
Ellenuta spune:
mitusleee .. paturica e sintetica?????? offfff .. si ce ma bucuram ca n-am gasit pe nicaieri culoarea aia .. asa imi placea .. o sa merg totusi s-o vad ..
daca-i asa atunci o sa intru si pe la celelalate magazine, poate gasesc ceva asemanator!
39+
EVA MARIA
AMR 3 ZILE!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
stoisor spune:
quote:
Originally posted by emiliapop
Fetelor si eu experimentez tranpiratul ala instantaneu ma schimb la tricou si dupa 2h imi e frig si tb sa ma imbrac. Mi se uda si parul in cap.
Da eu m-am speriat rau aseara ca am zis ca dau ortu popii ca eram la TV cu sotul si Alex alerga de colo colo prin camera ca nu vroia sa doarma si odata imi pleaca imaginea ochilor spre dreapta si am simtit ca ma duc asa...si ma ridic repede in fund ma uit la sot si il vad in dublu exemplar si parca in ceata,sotul aprinde lumina si eu eram terminata de spaima ca nu am mai patit asa ceva, l-am luat pe Alex in brate si ma gandeam daca mor cine imi mai creste copilul?
Eu la ultimele analize aveam anemie si calciu sub limita,o fi de la astea ca am cam neglijat cu vitaminele ca ma facda'uite ca m-am speriat si am inceput sa iau din nou.
A mai patit cineva ca mine?
emiliacu
Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noiAMR 7 saptamani !!!
asta patesc si eu cu transpiratul emiliapopsi am anemie mare ,ar trebui de ayi sa iau calciu cu D3 dar imi este fff frica ca am citit pe aici ca da contractii si calcifiaya oasele ,oricum oc a yis sa iau 10 yile si apoi iara fier pana nasc ,mi frica si nu stiu ce sa fac
33+
Sara Ioana
Mitsu-bishu spune:
Ellenuta, nu stiu exact, ca am taiat eticheta de carton, iar pe unica etichetutsa mica pe care o are scrie numai firma... Nu ma pricep la bbc versus sintetic, odata ma pricepeam, dar au aparut atatea combinatii ca e greu sa iti dai seama - oricum, e foarte pufoasa, muuult mai moale la atingere decat un prosop, ceea ce ma face sa cred ca e sintetica... Sper sa nu fie, ce naiba, ar trebui sa nu se faca lucrusoare pentru bebici din material sintetic... Oricum, daca afli tu, sa imi spui si mie, pls ![]()
37+ 
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
Atat mai avem!
creata2008 spune:
Gina, David are niste ochi mari si frumosi si e deja marisor, are 10 zile, ha?? :):):)
Emilia, ai probleme cu calciul si/sau magneziul. Am trecut, din pacate, cu multi ani in urma, prin aceste probleme si stiu cum se manifesta. Daca ti s-a prescris Elevit sau Materna, ar trebui sa le iei, cate una in fiecare zi. Din cate stiu, alte doze suplimentare nu se dau in sarcina. Dar ar trebui sa vorbesti cu doctorul tau. In rest... baga fructe la greu si legume proaspete, pe cat posibil. Lasa ciocolata, cafeaua, orice produs pe baza de cofeina sau taurina. Nu ai de ce sa te sperii, dar nici placut nu este! Ai grija de acum incolo!
Ellenuta spune:
mitsu daca mai ajung in seara asta in mall, intru la miniblu si ma uit sa vad daca paturica e din sinetetic sau bbc .. vedem .. ca sotu' a plecat la contabila sa ia niste OP-uri si habar nu am cand se intoarce ... si e deja tarziu .. cred ca la 21 inchide la miniblu ..
si ai dreptate .. nu ar trebui sa faca lucruri ptr copii din sintetic!
39+
EVA MARIA
AMR 3 ZILE!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
creata2008 spune:
Stancuta, esti foarte frumoasa in poze. Ai o burtica mare si rotunda. :) Asa, si acum sa trecem la problemele tale. Eu m-as interesa la Medlife, decat la Euroclinic. E mai ieftin si sunt conditii excelente si acolo. Si da, as face la fel, m-as orienta catre un alt spital. Daca tot nu ti se indeplinesc conditiile si afli acum, pe ultima suta de metri, e groaznic. Nu numai pentru confortul psihic de acum, ci in ziua nasterii propriu-zise. Daca nu ma insel, Lala a nascut la Medlife, deci ai putea sa o intrebi una-alta. Oricum, orice decizie ai lua, trebuie sa te grabesti.
jelimoni spune:
lorena_andreianu felicitari pt clopotelul tau!!esti prima pe ianuarie!!
sa fie sanatos si mancacios, iar mamicii refacere rapida!
Moni
36+, 
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
atat mai avem
AMR 4 SAPTAMANI!!!!!
Qamar spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Salutare, zuziciNu am nascut, inca, am stat si m-am odihnit azi…am fost un pic in oras si am baut pepsi
iar acum imi revizuiesc bagajul.
Fetelor care ati nascut prin cezariana ati folosit centura pt burtica, dupa operatie?
Am visat, iar, azi noapte ca am nascut o fetita si aveam o multime de lapte are venea usorUfff abia astept sa scap de arsurile pe piept!
Carmen_e
Lorenafelicitari pentru clopotelul curajos
Lala (felicitari pt buricutul lui Andrei)Miri
Miki_baby
Angi (ma bucur tare ca reusesti sa alaptezi pe Pupi
)
Elenuta
Monica_doc
Darene
BB
va multumesc mult, fete sufletiste! Offf, sunt asa sensibila, ca am plans la toate mesajele voastre de incurajare
Ma invart ca o curca beata prin casa si nu stiu pe ce sa mai pun mana (ca sa nu zic ca un c.i intr-o caldare
), ce sa mai pun si ce sa mai scot din bagaj.
Imi trebuie la mine medicamentele de la inceput sau poate sa mi le aduca sotzul mai tarziu (ma refer la supozitoarele cu glicerina, diclofenac, cele pt bebe: bonisan si baneocin pudra; pompa de san, mameloanele de silicon si altele)?
Fetele cu cezariana poate ne spuneti si noua ce v-a folosit din bagaj, cel putin in prima zi!Irlandeza
![]()
40+
AMR 1 zi
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
Buna, Laura
daca mai esti prin preajmaincerc sa iti raspund si eu din amintiri; eu nu am avut pompa de san la inceput dar a doua zi l-am trimis urgent pe Dragos sa imi ia, ca ajunsesem sa ma mulg
-medicamentele e bine sa le ai cat mai repede, inclusiv supozitoarele si celelalte minuni, cred ca ai lista lor, eu imi mai amintesc piafen si alte calmante, supozitoare cu glicerina -very good
laptele mi-a venit fff repede, am pus bb la san dupa 2-3 ore si deja seara aveam lapte garla, tot dupa cezariana, mai ales ca eram si cu vreo 3 zile inainte de termenul oficial
din bagaj mi-au folosit f mult tampoanele de vata invelite in tifon, in primele 2-3 zile; bepanthenul, in mod clar; multe prosoape -era f cald si transpiram-, camasute de schimb, la fel-transpiram mult; hainutele de bebe
eu am mancat a doua zi chiar daca multi spun sa nu bei decat ceaiuri si supe; am mancat sa prind forte pt bb
scriu din amintiri cu pitica agatata de mine
cam atat imi amintesc acum
oricum, ideea e ca trebuie sa stii ca o sa fie bine; eu am avut mari emotii pana am intrat in sala de operatie, dar dupa ce am auzit bebele plangand prima data mi-am adunat toate fortele si am zis: hai ca nu e chiar asa de nasol, acum ma pot descurca cu orice

scuze ca scriu asa haotic, dar sunt f emotionata pentru tine, imi dau seama ca esti in al 9lea cer si abia astept sa te vad cu bebe

daca mai ai vreo intrebare asa de ultima suta de metri, revin dupa ce adoarme Bia

daca nu, iti doresc tot binele din lume si tot ce e mai frumos pentru voi doi, care de maine veti fi trei

pupam x 3
Ce mai citim noipe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by irinouka
jelimoni, mersi, chiar uitasem de povestea cu calculul, pup
irina39
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
pai mi-o fost tare usor ca eu am DPN in 25 ian o zi dupa ea...asa ca n-am avut decat o zi sa adaug la cate am eu
Moni
36+, 
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
atat mai avem
AMR 4 SAPTAMANI!!!!!
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by stoisor
a ramas si vechea semnatura
avem deci 33 saptamani astazi
trebuie sa incep sa iau de azi 10 zile calciu D3 cate 2 tab pe zi si mi asa de frica ,azi nu am luat dar trebuie sa-l iau asa-i??v-am tot auzit pe voi ca nu i bine dar daca asa a zis sa iau ce sa fac ,mai am si contractii aproape in fiecare noapte dar nedureroase......uff nu stiu ce sa fac zau cu calciul asta ,sper sa nu imi fac rau cu mana mea ca oricum mai am o pata pusa cu tabletele de No-Spa pe care le inghit de la inceputul sarcini si in ziua de azi ,zilnic ,zilnic si mi asa frica si de ele sa nu aiba te miri ce efecte la bebita stiu ca ai voie dar nici chiar asa nu??doc zice ca-i in regula....
va pup33+
Sara Ioana
daca ti-a prescris doc n-are de ce sa-ti fie frica!!si mi-e mi-o prescris din sapt 28 si n-am avut probleme!eu zic sa-l iei linistita ca nu degeaba ti l-o prescris,iar daca observi ceva efecte negative atunci renunta...sau spunei doctorului!FELICITARI PT NOUA SAPTAMANA! si sa stai lnistita ca bebe e deja mare!va mai rezista el 2-3 sapt in burtica si o sa fie bine! pup
Moni
36+, 
atat mai avem
AMR 4 SAPTAMANI!!!!!

da'uite ca m-am speriat si am inceput sa iau din nou.
AMR 7 saptamani !!!
Ufff abia astept sa scap de arsurile pe piept!
Carmen_e
felicitari pentru clopotelul curajos
AMR 1 zi