* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (107) *
Raspunsuri - Pagina 18
Ellenuta spune:
mitsule cadita mea e de la cam, am luat-o din cora militari si a costat 75 ron .. este ergonomica cu forma anatomica ptr bebe si material antiderapant! pana intr-un an, bebe sta pe forma aia si dupa aia il muti in partea cealalata .. intra la lucrushoare bebe si ai sa vezi cadita la pag 3 parca!!!
la ce etaj este miniblu in plaza? vreau si io sa trag o fuguta ca tot vrea sotu sa mearga acolo si sa iau paturica mov ... ce frumu este!!
39+
EVA MARIA
AMR 3 ZILE!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
Mitsu-bishu spune:
Ellenuta,
Miniblu e la etajul 1, la fel ca multe alte magazine pentru bb - Magazinul Z, Mother Care, etc. Merci mult pentru indicatiile cu cadita - cred ca o sa imi iau si eu ca a ta, ca pare foarte practica, plus ca am Cora la doi pasi de mine.. 
37+ 
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
Atat mai avem!
Ellenuta spune:
mitsule, gata .. am gasit, miniblu e la et 1.
succes cu cadita!
39+
EVA MARIA
AMR 3 ZILE!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Lala D, Andrei este o frumusete de baietel si m-a terminat in fotografia aceea in care zambeste!! Doamne cat par are !!! Dimitris nici la un an nu a avut atat de mult perisor! Asa l-ai nascut - cu mult perisor - si pe fratele cel mare ?
Laura35+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Da Laura si Bogdan a avut mult par la nastere doar ca a fost mai saten.
O sa pun in album si o poza cu el.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ellenuta spune:
mitsu, saru-mana dar cred ca ma voi limita la paturica mov de la miniblu .. si asa mi-a sarit sotu' in cap .. ca am luat prea multe ptr bebe, ca nu o sa aiba cand sa le poarte pe toate .. bla bla bla ..
daca mergi in cora, vezi ca au acolo o gramada de modele. ai de unde sa alegi!
39+
EVA MARIA
AMR 3 ZILE!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
IrinaL spune:
Felicitari, Lorena, sa-ti traiasca baietelul!
Ven, Natalia, taaare scumpi bebelusii, sa fie sanatosi. Si, Natalia, povestea nasterii tale e datatoare de sperante...
Irlandeza, sper ca esti la spital, ti-o spune una care la prima nastere a ajuns la spital cu dilatatie 8, prea tarziu pt. epidurala (!), pt. ca nu i se pareau contractiile suficient de dureroase. Durerea n-are neaparat legatura cu eficienta. Pup, tin pumnii!
Laura Ioana, bafta maine, o sa fie totul bine si o sa ai o fetita sanatoasa
. Sau un baiat la fel...
Irina 37+
Ileana
http://good-times.webshots.com/album/561638078UNmTAB
Mitsu-bishu spune:
Merci si eu pentru indicatii... Da' ziceam ca sunt www.plazaromania.ro/magazine_list.php?cheie=&categorie=14&etaj=3&formDestination=searchShop&Submit.x=45&Submit.y=17&Submit=Submit" target="_blank">mai multe magazine in ideea ca poate paturica mea nu e ideala si vrei sa mai vezi ce si cum si pe la altii... Ca eu m-a grabit si am luat-o din prima, cum am vazut-o, ca mi-a placut... Dar nu stiu cat e de buna, cred ca e sintetica... Poate ar fi trebuit sa studiez toata "oferta"...
37+ 
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
Atat mai avem!
creata2008 spune:
Am vazut pozele Roxanei Ginette si ale Kristinei... nu am cuvinte. Bebelacii sunt asa de frumosi si de puri... Sunt superbi! Sa va traiasca!
Miutza, si burtica ta e superba! Sa vezi ce copilas frumos o sa iasa de acolo!
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by IrinaL
Irlandeza, sper ca esti la spital, ti-o spune una care la prima nastere a ajuns la spital cu dilatatie 8, prea tarziu pt. epidurala (!), pt. ca nu i se pareau contractiile suficient de dureroase. Durerea n-are neaparat legatura cu eficienta. Pup, tin pumnii!
Inca sunt aici.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
39+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 1 zi ?!?!

docdecap spune:
quote:
Originally posted by emiliapop
Fetelor si eu experimentez tranpiratul ala instantaneu ma schimb la tricou si dupa 2h imi e frig si tb sa ma imbrac. Mi se uda si parul in cap.
Da eu m-am speriat rau aseara ca am zis ca dau ortu popii ca eram la TV cu sotul si Alex alerga de colo colo prin camera ca nu vroia sa doarma si odata imi pleaca imaginea ochilor spre dreapta si am simtit ca ma duc asa...si ma ridic repede in fund ma uit la sot si il vad in dublu exemplar si parca in ceata,sotul aprinde lumina si eu eram terminata de spaima ca nu am mai patit asa ceva, l-am luat pe Alex in brate si ma gandeam daca mor cine imi mai creste copilul?
Eu la ultimele analize aveam anemie si calciu sub limita,o fi de la astea ca am cam neglijat cu vitaminele ca ma facda'uite ca m-am speriat si am inceput sa iau din nou.
A mai patit cineva ca mine?
emiliacu
Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noiAMR 7 saptamani !!!
emilia, eu dupa lesinul de asta-vara am mai avut 2 tentative recente -acu' vreo 2 saptamani- in care era la una sa lesin stand intinsa pe canapea! adica ameteala, puctisoare colorate in fata ochilor, senzatia ca o sa cad (de parca as fi avut unde) eu am ignorat sa iau fierul, cine il ia acum in fiecare seara???)
cred ca trebuie s ane tinem mai bine de vitaminele alea, eu mananc fructe si verdeturi la greu, da' nu cred ca primesc de toate, asa ca un supliment e deja bine-venit!
fata si nu te speria, imi spunea o prietena: in sarcina am aflat ca tot ce pare anormal e adesea cat se poate de normal. plecam de la ipoteza asta, altfel ne speriem prea repede!Monica 39s cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

da'uite ca m-am speriat si am inceput sa iau din nou.