nasterea in apa - o alternativa, un miracol
Raspunsuri - Pagina 5
ali spune:
Mai fetelor imi vine sa plang cand aud ce frumos povestiti.
A ajuns ca nasterea sa fie ceva frumos si aproape fara dureri.
Ma bucur pentru asta.
Martie eu am citit ce ai scris tu.Am inteles ca tu ai ajuns la el la urgenta pentru ca iti era plecat doctorul in concediu si ca te-au apucat contractiile.
Acum am priceput.
Cineva spunea ca trebuie sa ai neaparat 37 sapt ca sa te primeasca acolo.Ca in caz de copil prematur nu au acolo aparatura pentru asa ceva.Stiti cumva ceva de asta?
ali
martie spune:
Una dintre femei a relatat chiar ca a trait o stare de orgasm, iradia practic fericire... Nu cu urlete, dureri...
Selene_Bunny... uite, acum ma faci sa-mi para rau ca mi-am facut epidurala ... n-am simtit nimic...
ana1980 spune:
Iepumic se fac cezariene, cum sa nu? Canad am nacut eu, m-am imprietenit cu alta mamica. De fapt ne-am tot intalnit la controale. Si cum se tot astepata, pana la urma am povestit cam tot ce se putea Ea a fost nevoita sa faca cezariana. A fost super multumita, desi si-a dorit forte mult sa nasca in apa. De asistat alt dr nu prea cred, dar poti intreba. Oricum la cate nasteri are dr. Baiulescu...are si experienta.
ali asta trebuie sunat si intrebat ca nu stiu. Dar avand in vedere ca sunt clinica de ginecologie - neonatologie, ar trebui sa fie pregatiti si pt asta. Mie de ex nu mi s-a spus treaba asta. Si eu am nascut-o micuta si chiar era un pic ramasa in urma cu dezvoltarea.
Uite si niste poze, daca vreti sa va faceti o idee cum arata camerele unde stau mamicile http://s136.photobucket.com/albums/q174/o-ana/August%2007/
Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
martie spune:
Ali,
nici macar nu era in concediu... eu eram in 42 de saptamani(deci nu stiu cine a scos tampenia asta ca nu te primeste decat dupa 37 saptamani), aveam placenta imbatranita etc... si in sfaarsiiit m-au apucat contractiile, numai ca era sambata dimineata la ora 9 (de fap am avut toata noaptea contractii, dar am zis sa nu deranjez) si dr. mea, care era in Buc. mi-a zis ca ea nu vine si pace! Ca o doare-n spate de nasterea mea, na. Nu era saraca in concediu. (Anghel Georgiana o cheama, na, ca i-am zis-o)
I-am zis lui Iepumic chestia cu aparatura... mergeti si vedeti.
martie spune:
Sa va zic eu care e cel mai mare avantaj la nasterea in ... Brasov. Nu vine socrosenia la spital!!
martie spune:
Ana1980
si eu am vrut sa ma imprietenesc pe acolo, dar nu am avut cu cine, ca erau numai 2 mamici cu cezariana, alea se tineau de pereti cand mergeau la toaleta, eu cu cafeluta in mana, ma tineam ca raia dupa ele ca ma plictiseam, tot aveam chef de vorba, dar ele saracele erau cam varza, asa ca nu m-am mai imprietenit.
Chiar prima noapte a mea am fost "de garda"... am stat in brate cu baietelul uneia care urla non stop. Ea avusese cu vreo 2 zile inainte cezariana, dar nu avea voie sa ridice nimic si cred ca nici nu putea, abia se taraia. Si bietul copilas tacea cand era luat in brate. Am facut fericite asistentele, ca le-am trimis la culcare ca stau el cu el.
amira_roxana spune:
multumesc fetelor care mi-au trimis nr d-lui dr!
am reusit si am vb cu dansul, mi-am facut programare pe 31 ianuarie. o sa am 34 de sapt atunci. sper sa fie ok si sa ma accepte ca pacienta sa mi-o aduca pe lume pe bebita mea!
si eu auzisem de nasterea in apa (sotia unuia din tipii de la 3SE nascuse in apa la Bv), dar stiam ca la un moment dat s-a inchis din cauza ca "nu se putea controla sterilizarea mediului acvatic"!apoi nu am mai auzit nimic si mi-am scos asta din minte.
eu fiind insarcinata acum si vazand toata grozaviile care se intampla cu femeile gravide si cu puiutii lor...mi-am zis: eu la spital de stat nu ma duc nici sa mor, chiar daca toata lumea o sa spuna ca sunt o mofturoasa si mai stiu eu cum. asa ca dupa o analiza documentata am ales sa nasc la Medlife, chiar daca ajunge nasterea la 50 milioane aproape! bani pt care am facut credit...sa nu credeti ca mi-au picat din cer. dar am zis ca pt linistea mea si a copilului se merita. asa ca mi-am ales o dr dragutza, Dr Popa Mirela, de care sunt f multumita pana acum, f atenta si dedicata.
zilele trecute, tot intrand pe forumuri sa vad despere fetele care nasc la medlife si alte chestii...am vazut si topicul cu nasterea in apa...si ma gandeam ca or fi fete care au nascut de mult in apa la Bv sau care au nascut in strainatate! nici nu ma gandeam ca s-a redeschis clinica de la bv si ca e mai bine ca niciodata.
dupa ce am citit ce ati scris voi (martie si ana) aproape ca m-am hotarat! acum ramane sa vad ce zice si d-l dr, daca e ok! eu am o problema, sunt un pic cam...sper sa nu am contradindicatii pt nasterea in apa.
sotul meu deja zice ca am innebunit! dar o sa-l conving eu ca e mult mai bine asa. de fapt si el stie de benficiile nasterii in apa, insa il sperie distanta si complicatiile care pot apare pe drum!
intre timp, vreau sa va mai intreb cate ceva pe cele care ati nascut acolo: ce v-ati luat de-acasa si v-a trebuit acolo? adica v-ati luat pijamalute pt voi sau pt bebe, tampoane, biberoane, scutece etc?
ana1980 spune:
quote:
Sa va zic eu care e cel mai mare avantaj la nasterea in ... Brasov. Nu vine socrosenia la spital!!
mey, da ma distrezi...Intradevar este un avantaj.
Mi-am adus aminte ca ai mancarea asigurata cat stai acolo. Nu stiu cum e in alte parti, dar la noi, la spitalul judetean trebuia sa-mi aduca sotul mancare, ca la ei era nasoala rau.
Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
iepumic spune:
martie, esti de coma!!!!!!!!!! Nu-mi spune ca nick-ul vine de la luna nasterii....
Eu ziceam sa vina si dr. meu in ideea de a nu-l supara....pt. ca e un medic f bun si vreau sa raman la el o perioada indelungata si daca imi va urmari sarcina si apoi nasc cu altul e posibil sa il deranjeze si nu as vrea. Ah, eu nu sunt insarcinata, dar sper sa fie repede-repejor!!!!! Si cred ca primul lucru pe care il voi face cand raman e o vizita pe la Clinica din Brasov.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
martie spune:
Iepumic, nu mai stiu de la ce mai vine si nick-ul meu, ca eu cand m-am inregistrat mi-am pus o "porecla" dinasta, am dat si eu OK si Pac! imi zice ca e luata de altcineva... si tot asa... ca deja stateam cu ochii benoclati in calculator de vreo juma' de ora, cand terminam de completat toate campurile... iar, Pac! e luata de altcineva... imi venisera si nervii...
Am pus la un moment dat aprilie (asta e luna cu pricina)... pac! e luat nick-ul... chiar zic... astia cu site-ul lor fac misto de mine. Si atunci am luat lunile la rand si s-a nimerit la martie... sa ma felicite ca dupa 2 ore am avut si eu atata "imaginatie" incat sa am un nick numai al meu!