nasterea in apa - o alternativa, un miracol
Raspunsuri - Pagina 20
gessy spune:
Buna martie!
Acum mi-am activiat PM-ul. O zi buna si sanatate maxima.
quote:
Originally posted by martie
Gessy, bine ai venit! Activeaza-ti PM, te rog.
Acina, iubita inca o data LA MULTI ANI! (Poate ne-ncuscrim, ca am 2 feteee, mandrete, nu alta! Nu dau fetele la oricine
ana1980 spune:
Martie e cam greu sa inteleaga cineva ce pierde daca nu a nascut in apa. Cel putin asa cred eu...noi daca am nascut in apa stim ce inseamna.
Simo iti doresc numai bine si sa te ajute Dumnezeu sa nasti cat mai usor.
Mteleleu pt nastere in apa.
Prietena mea din Brasov a decis sa mearga la alt dr pe perioada sarcinii si sa nasca in apa cu dr Baiulescu. Ambii dr sunt de accord, mai ales ca dr Baiulescu este din ce in ce mai ocupat.
Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
nasterea in apa
www.elipetromed.ro
mteleleu spune:
Multumesc Ana
Si eu am o alt doctor care imi supravegheaza sarcina !
Din cate am auzit Dr. Baiulescu este tare ocupat si eu chiar nu suport sa stau sa astept cateva ore sa intru la un consult !
Iar dr. meu nu are nimic impotriva sa nasc cu alt doctor !
Cand am fost la primul control, cand mi-a confirmat si sarcina , sotul i-a zis ca vrem sa nastem la Eva, in apa...si a zis ca e super ok si ca o sa vorbim cu dr. Baiulescu cand mai avanseaza sarcina !
Dr. meu are cabinet si la Eva asa ca si mai bine !
Tot la Eva vreau sa merg si la Scooala Mamei !
Va mai tin la curent !!
ana1980 spune:
Aurorra esti bine venita printre noi. Vom tine legatura in continuare. Nu cred sa fie o problema mersul cu masina. Eu am fost la Ileana ionescu, dar sincera sa fiu nu prea imi mai place de ea. Am mai auzit de dr Nitu sau dr Margine. Amandoua sunt femei. In rest e cam varza.
mteleleu tinem pumnii sa ajungi sa nasti in apa. Sarcina cat mai usoara.
gessy ti-am trimis email.
nasterea in apa
www.elipetromed.ro
martie spune:
quote:
Originally posted by ana1980
Martie e cam greu sa inteleaga cineva ce pierde daca nu a nascut in apa. Cel putin asa cred eu...noi daca am nascut in apa stim ce inseamna.
Da mai, exact, asa si este. Si eu eram la fel, dar mai ales ca am nascut in ambele moduri vreau sa ajut si alte fete, sa le deschid ochii, sa stie ca se poate naste si fara rupturi, taieturi etc.
Si chiar mi-e ciuda sa vad cum se duc sa se chinuiasca MAI ALES la prima sarcina. Stiu multe fete care din cauza unei epiziotomii nici nu mai vor apoi sa auda de al doilea bebe. E chiar pacat.
Martie & Bebica & maimuta Sara
iepumic spune:
Salutare, Delfinasilor! Ce ne-am inmultit! Am intrat doar sa va salut si sa va spun ca nu v-am uitat, sunt doar foarte ocupata! Pupici tuturor!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
martie spune:
Doamne iepumic, chiar ma gandeam ce e cu tine, ce bine-mi pare ca ai revenit, esti tare dulce!
Eu pe bebica mea mai nou o alint iepumic.
Ma bucur ca esti bine si ca ai mai dat pe-aici
Martie & Bebica & maimuta Sara
ana1980 spune:
quote:
Da mai, exact, asa si este. Si eu eram la fel, dar mai ales ca am nascut in ambele moduri vreau sa ajut si alte fete, sa le deschid ochii, sa stie ca se poate naste si fara rupturi, taieturi etc.
Si chiar mi-e ciuda sa vad cum se duc sa se chinuiasca MAI ALES la prima sarcina. Stiu multe fete care din cauza unei epiziotomii nici nu mai vor apoi sa auda de al doilea bebe. E chiar pacat.
Mare dreptat mai ai.....
Am ajuns la pagina 20, ai observat? Yupiii, vom ajunge si la Nasterea in apa2 Si ne mai si inmultim...
nasterea in apa
www.elipetromed.ro
acina spune:
Da mai fetelor se aduna delfinasii...
Sper sa nu moara subiectul si sa afle cat mai multe fete si despre aceasta varianta.Ce mi-ar fi placut sa existe si cand am nascut eu prima data.Oricum ma bucur ca am aflat de el acum , la sarcina asta si fetele sunt super..Multumesc pt incurajari.
Anca 25 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
MissParker spune:
Pup si eu toti delfinasii si sunt in zona!!
Maine seara mergem la prima seara de informare pt. viitori parinti, la un spital din Hanau care ofera nasterea in apa ca standard. Am sa fiu f. atenta si apoi vin sa va povestesc impresiile.
Aveti vreo idee daca e cazul sa pun vreo intrebare speciala? Oricum, ma gandesc ca ei sunt mult mai bine pregatiti decat mine, deci vor sti ce sa ne spuna.