nasterea in apa - o alternativa, un miracol
Raspunsuri - Pagina 19
martie spune:
Gessy, bine ai venit! Activeaza-ti PM, te rog.
Acina, iubita inca o data LA MULTI ANI! (Poate ne-ncuscrim, ca am 2 feteee, mandrete, nu alta! Nu dau fetele la oricine
acina spune:
Ana, martie, multumim de urari.
Martie sigur ca tu ai 2 fete.
Eu nu sunt prea in forma , broscuta se misca intr-una si ma loveste in col, imi da niste contractii...
Ieri am plecat de la serviciu ca nu mai puteam de rau ce mi-a fost.Azi dimineata la dr cu mine.CA de obicei, repaus si no-spa.Deci sunt cumintica.
Apropo de tarifele de la Eva ,sunt super din punsctul meu de vedere.Chiar ma gandeam la varianta in care nu se poate sa nasc in apa o sa nasc natural tot la ei, mai ales ca sunt particulari si au grija de pacienti asa cum trebuie, fata de maternitatile de stat.
Anca 25 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
martie spune:
Acina,
de ce sa nu nasti in apa?? daca ai voie sa nasti natural, atunci in apa e mai bine
Martie & Bebica & maimuta Sara
acina spune:
Martie eu stiu ..., na din cine stie ce motive medicale, nu vrea broscuta sa se intoarca sau mai stiu eu ce.
Iti dai seama ca eu vreau sa nasc in apa, ca practic de aia ma duc acolo.
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
martie spune:
O sa fie bine, nu-ti face griji, exact ca tine am avut si eu a doua sarcina si am nascut bine mersi, cred totusi ca ... ai facut excese cu petrecerea de 2 ani
si acuma vezi, ti-e rau, na.. ce sa-ti fac
Simo27 spune:
Eu nu o sa nasc in apa,deoarece sunt pacienta dr Anastasiu si nu vreau sa ma duc la un alt dr...o sa nasc normal,cu epidurala si cu voie buna!mai am asa de putin...pana la Marea Intalnire!
va
Simo,mamica lui DAVID,,38+ cu SAMUEL
AMR 14 ZILE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
martie spune:
Doamne, n-am sa inteleg niciodata atasamentul asta fanatic pt. un dr., stilist, manichiurista etc, asa ca o credinta in Dumnezeu, pe principul crede si nu cerceta, mai ales cand e vorba de viata ta si a bebelusului tau.
Daca ai avea probleme medicale ar fi de inteles sa nu nasti in apa, dar asa... dar na, daca tu vrei epiziotomie cu orice pret o s-a ai.
Iti doresc multa sanatate!
CryssUK spune:
Buna fetelor,
Ma bucur sa aud ca se poate naste in apa si in Romania.
Pacat ca inca nu e in sistemul public de sanatate, dar poate va fi ...in curand.
Si eu, ca orice femeie ma gandesc cu teama la clipa cand va trebui sa nasc (sper in urmatorii 2 ani ;)
Acum 5 zile prietena mea a dat nastere unui baietel de 4.4kg in apa.
Totul a descurs f bine, nu s-a rupt si ea a fost cea care a scos si ridicat copilul din apa. Nu a vrut ca moasa a intervina prea mult.
A nascut stand in genunchi si asta a ajutat-o f mult.
Tot de pe Forumul DC a aflat despre masajul perineal care se face zilnic pt 2 luni inainte de nastere si il recomanda tuturor viitoarelor mamici.
nastere usoara tuturor!
Pupici,
Cristina
acina spune:
Simo nastere usoara iti doresc.
Martie si eu sper sa fie ok si sa pot naste in apa.Abia astept sa ajung la Bv luna viitoare.Stii care e ingijorarea mea fata de nastere?Faptul ca prima data am avut nasterea provocata, nu o sa-mi dau seama cand se va declansa nasterea de data asta...si n-o s aajung in timp util la piscina ...
Cristina felicitari pt nasterea baietelului prietenei tale.Acolo la voi e altceva .
Sper din tot sufletul sa se mai schimbe si pe aici cate ceva.
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
Aurorra spune:
buna fetelor, ce mai faceti? cum va mai simtiti? intru si eu in randul vostru, sper sa ma primiti
Ana, multumesc pentru nr de tel. Uite ca se pare ca o sa am nevoie de el mai curand decat ma asteptam! am tot muncit si cu folos ca am aflat ca sunt ,deocamdata e mica sarcina de doar cateva saptamani! Ma bucur tare mult si acum sper ca totul sa fie bine, sa decurga normal sa nu am nici o pr.
totusi sunt putin panicata, mai ales ca eu circul mult cu masina (microbuzul) pentru ca fac naveta de la piatra la bicaz si sper ca asta sa nu fie nici o pr, ca nici doctorita nu m-a lamurit in privinta asta. si doctorii astia sincer nici nu stiu la cine sa merg aici in piatra, tu la cine ai fost?
Oricum avand in vedere ca vreau sa nasc la Eva, daca totul e ok, ma intereseaza doar sa ma supravegheze pe timpul sarcinii sa nu fie vreo pr.
te-am inebunit suficient!
Sper sa tinem legatura!
Aurora