nasterea in apa - o alternativa, un miracol

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

quote:
Aveti vreo idee daca e cazul sa pun vreo intrebare speciala? Oricum, ma gandesc ca ei sunt mult mai bine pregatiti decat mine, deci vor sti ce sa ne spuna.

Depinde de ce vrei tu sa stii. Dar oricum cred ca iti vor arata si explica ei destul de bine tot ce trebuie sa stii. Abia astept sa ne povestesti si noua.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
nasterea in apa
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

Buna fetele!
Am intrat sa va salut si sa va pup!
Ana1980, azi am vb cu dl doctor si mi-a dat programul de consultatii de la cabinetul particular. Stii daca se asteapta mult pana intri la consultatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetele,
Am intrat sa va salut, nu am noutati inca
pupicei tuturor.
Martie baga capitolul 2 ca am trecut de pagina 20 deja.
Yuuupii!!!

Anca 26 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

gessy am steptat si 3 h la el.Depinde cat esti obisnuit sa astepti....

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
nasterea in apa
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Martie,nu cred ca trebuie sa fi rautacioasa doar pentru ca nu poti intelege de ce nu doresc sa nasc cu alt dr,decat cel la care sunt...daca nu era dr Anastasiu,nu aveam acest copil,apoi din saptamana 24 am fost in pericol de avort si nastere prematura si datorita lui,am ajuns unde am ajuns acum,deci e f normal sa am toata increderea in el!Si multumesc pentru tot ce imi doresti...

Simo,mamica lui DAVID,,38+ cu SAMUEL

AMR 14 ZILE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Trebuie sa recunosc ca pe mine m-ati convins sa-mi fac programare la dr. Baiulescu pentru a naste in apa. Voi merge sambata probabil la Victoria si sa speram ca totul va fi ok si voi putea naste la inceputul lui mai la Eva. Acum am 29 de saptamani de sarcina si e al doilea bb, asa ca stiu de ce imi doresc aceasta alternativa la nasterea cu epiziotomie si tot tacamul. Am o prima intrebare, aveti idee, poti fi programata pentru o data anume - cand sa ti se induca nasterea? Eu sunt din Bucuresti si am emotii ca as putea prinde vreun blocaj pe DN 1 in plin travaliu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvionex spune:

Va salut si eu fetelor! n-am mai intrat de mult ca sunt "prinsa" rau cu jobul...oricum, revin cu impresii dupa 13.03 cand va fi prima intalnire cu dr. Baiulescu si ...apoi...sper sa fiu a treia mamica (daca ma insel-mea culpa, dupa martie si ana1980) care o sa va relateze despre nasterea in apa (dpn 19.07) - sper sa nu intampin obstacole de ultim moment...
In rest, sarcini usoare, nasteri si mai usoare tuturor!

Sa faceti bine pe acolo pe unde sunteti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvionex spune:

Daca sunt mamici care nasc mai devreme in apa, le asteptam impresiile cu interes.
Acina - mult a fost, putin mai este - pana pe 13 martie; parca tu esti programata mai devreme decat mine; daca vrei sa ma astepti pana la 17.00 mi-ar placea sa ne vedem (oricum o sa fiu acolo 10-15 min mai devreme).
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetele,
avem capitolul 2 aici

Anca 26 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mofu spune:

quote:
Originally posted by martie

Draga mcm, vreau sa-ti spun ca am ajuns sa nasc in apa dintr-o intamplare nefericita... pentru ca dr. mea m-a lasat balta, pentru ca m-au apucat contractiile intr-o sambata, iar ea m-a sfatuit respectuos sa ma duc sa nasc cu medicul de garda.
Eu nu aveam incredere in nasterea in apa, in primul rand pentru ca nu credeam ca poti sa nasti fara sa te rupi sau fara nenorocita aia de epiziotomie, desi fusesem la un control si dr. imi explicase in amanunt avantajele nasterii in apa, dar mie mi se parea un moft si ziceam ca incearca sa-si atraga "clienti", find vorba de clinica particulara.
Ramanand fara doctor cu care sa nasc, ca doar nu ma duceam sa nasc cu medicul de garda, am inceput sa sun disperata la toti dr. din familie (al lui mama, soacra etc.)si fiind sambata si necunoscandu-mi trecutul medical nu a dorit nici unul sa ma asiste.
Disperata!!!, m-am urcat cu sotul in masina si am plecat la Brasov, la Clinica Eva, ca sa nasc in apa, ca sotul meu a insistat, ca a citit f mult pe tema asta, dar va spun sincer, eu m-am dus acolo DOAR pt. ca era singurul doctor care m-a primit sa nasc, desi ma vazuse doar la o ecografie, cand l-am si cunoscut.
Se numeste Dr. Baiulescu, are peste 1000 de nasteri subacvatice la activ, EL NU TAIE, pentru ca apa te dilata extraordinar.
Maternitatea la care am nascut este "Clinica Eva" din BV (www.clinicaeva.org) si m-a costat 500 Euro, dar cred ca acum este mai ieftin, ca eu cand am nascut, nu aveau inca contract incheiat cu Casa de Asigurari de Sanatate.
Nu se primeste spaga.. asistente sau doctori.. camerele sunt super, iti dai in camera cat de cald vrei, ai in camera plasma, mancarea a fost excelenta, venea sotul meu si ma invidia pentru meniu, doar niste ciocolata mi-a adus de acasa, ca in rest avem orice, sotul poate asista la nastere (noi in timpul nasterii am ras impreuna cu doctorii de ne-am stricat), am avut camasi de noapte de la ei, ca sa nu le murdaresc de sange pe ale mele, bebi a fost imbracat cu hainute roz de la ei, mi-au adus in camera pampersi, crema, termometru..de toate. Eu am facut si epidurala in banii astia. Inainte de externare a venit unul dintre asociatii care detin clinica si m-a intrebat daca mi-a placut, dar mai ales sa-i spun ce nu mi-a placut.
De dr. Baiulescu nu am cuvinte,eu si sotul meu am ramas prieteni cu el, ne sunam, vorbim la tel., este un medic cu HAR. Ma suna de pe tel. lui sa ma intrebe cum ma simt etc. si nu sunt nici vedeta, nici nu am venit la clinica cu Rolls-ul.
Ce mi s-a parut interesant e ca am cautat pe net despre el, inainte sa ma duc la ecografia aia, poate-poate gasesc vreun copil mort sau ceva in genul asta pe agenda lui. Vreau sa zic ca toata lumea scria despre el cam ce scriu si eu acum, chiar ma enervasem ca nu gaseam nimic, pentru ca eu nu voiam sa nasc in apa si sa ma trambalez pana la Bv si voiam sa gasesc motiv.

Buna,

M-am tot uitat pe internet in cautarea de informatii referitoare la doctori, nasteri, spitale etc...si am gasit si ceea ce ai postat tu despre Clinica Eva. Sunt oarecum intr-o situatie asemanatoare cu a ta, pentru ca desi doctorul meu ma asigurase ca va fi in tara cand va fi timpul sa nasc, adica in jur de 30. aug- 5 sept.2008, asta fiind unul din motivele pentru care nu vroiam sa-l schimb, m-a informat acum 2 saptamani ca nu va fi in tara, insa as putea sa vin pe 24 aug. adica in ultima zi a d-lui in Bucuresti si probabil ca mi-ar face cezariana si m-ar lasa asa nesupravegheata sau pe mana unui doctor de incredere. Am aflat asta numai pentru ca am intrebat in gluma ce face pe 30 august.
Si asa disperata m-am apucat sa caut din nou doctori si clinici. Nu sunt cu fitze, insa am dorit un doctor calm si care sa-mi explice si mie ce se intampla cu mine, cu bebe...etc. E rpimul bb si e cadoul meu de Craciun, deci e cu atat mai pretios...
Am vazut ce ai scris tu despre Clinica Eva...si as vrea sa te rog sa-mi mai spui ceva detalii legate de camera de nastere in apa, cum sunt aparatele, daca au aparatura pentru interventie in caz de urgenta, cate persoane asista la nastere, cum sunt rezervele, cat ai stat in clinica, cum sunt serviciile,cand pot veni rudele in vizita...si orice alt detaliu pe care, daca tu l-ai fi stiut, ai fi fost mai linistita.
Cand ai nascut tu?...vad ca esti membru ian. din 2008.
Multumesc pentru rabdarea cu care ai citit si pentru eventualul raspuns...daca ai un bb micut, probabil ca nu prea ai timp sa stai de raspunsuri pentru unele ca mine...

Sanatate multa bebelului si tie!

Mergi la inceput