nasterea in apa - o alternativa, un miracol
Raspunsuri - Pagina 15
martie spune:
Iepumiiiic, mi-era dor de tine, uite stau cu sticla de sampanie pe masa, asteptand vesti despre barza. Misto cartea, nu? Eu rad numai cand imi aduc aminte de ea, stai sa vezi ce-o sa razi cand chiar o sa treci prin anumite stari...
deci mai bagam putin sampania la rece..
acina spune:
MissParker ce se poate trata cu branca ursului?
Martie super faina faza cu apa fierbinte.
Anca 22 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
gropite spune:
Ana 1980,, acolo nu am vorbit cu nimeni, insa am reusit sa-mi fac o programare la dr.Baiculescu. sa vedem atunci ce o sa-mi spuna.
Eu vroiam sa stiu doar daca doctorul poate veni oricand , chiar daca copilasu intarzie sa iasa sau iese mai devreme. Adica daca dr poate veni si atunci, cu o zi in minus sa in plus de cea stbilita. Pur si simplu aud aici, la maternitatile din Bucuresti, ca doctorii lucreaza si la stat si mai fac si de garda iar daca nasti si doctorul tau este de garda, atunci nasti cu cine esti acolo.
iepumic spune:
martie, .
Roxana, tin pumnii pentru maine!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
MissParker spune:
quote:
Originally posted by acina
MissParker ce se poate trata cu branca ursului?
Fusesem sfatuita sa iau branca ursului pentru a stimula ovulatia si fertilitatea, dar uite ca in final nu am mai avut nevoie.
martie, bestiala faza cu apa fiarta, cred ca si mie mi-ar fi fost la fel, ca si mie imi place sa fierb in apa
Felicia 18+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Guguluff spune:
Fetele amatoare de nasteri naturale, vreau sa va recomand un exercitiu care chiar ajuta. Nu e foarte importanta marimea bazinului cu dilatarea vaginului si flexibilitatea oaselor bazinului, in timpul nasterii. Copilul trebuie sa-si faca loc prin oasele bazinului si acestea trebuie sa fie putin antrenate, inainte de nastere. Uitati-va la pozitia a 2-a din link-ul asta: http://www.healthandyoga.com/html/pthird.html si, daca nu aveti contraindicatii medicale, incercati sa o parcticati progresiv, cat de mult suportati. Idealul este sa ajungeti cu genunchii cat mai aproape de sol si sa pastrati pozitita cat suportati. Si exercitiile Kegel ajuta foarte mult la elasticitatea vaginului ca sa evitati rupturile in timpul nasterii. Eu le-am practicat si daca nu mi se facea epiziotomie sigur nu aveam alte complicatii ca bb-ica a iesit ca pe tobogan. Bafta si nu va speriati asa usor! E cel mai bun mod de a naste, natural, eventual si fara epidurala; copilul e mult mai sanatos asa si pregatit pt lume si voi o sa aveti laptic bogat si hranitor si sigur va veti reveni muuult mai usor ca dupa o cazariana.
Si aia cu nascutul in apa curgatoare am vazut-o si eu la TV dar ma gandesc...Doamne ce rece trebuie sa fie...
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
martie spune:
Guguluff, or fi fost ape termale... oricum, decat pe uscat. Pai atunci de ce ma mai tot intrebai despre cat de sterila e apa?
Cat priveste exercitiile ca sa nasti usor, astea sunt vrajeli, eu inca nu am auzit de exercitii pentru col, uter sau vagin. Cand e sa nasti e cum vrea Dumnezeu, e un miracol de la cap la coada, pe bune. Cand am nascut eu prima oara la Cantacuzino, a aparut o fata la vreo 200 de kg, era uriasa, tipau toti dr. la ea ca "cine-a pus-o sa manance ca vaca", apoi dr. de garda s-a confesat unei asistente "sa vezi cat stau acum cu vaca asta pana naste, asta nici nu se poate misca" (ad litterram). A nascut fata in 2 minute.
Am o cunostinta, a facut atletism de mica, sportiva prin definitie, si la nastere i-au aprins o lumanare la cap, credeau ca *gata.
Si la mine primul bb a iesit imediat si n-am facut nici un exercitiu. Chiar ma intreba o tipa_"vai, ce bine arati, faci sport mult, nu?" Eu i-am raspuns "Daa,....", dar nu m-a lasat sa termin, le-a zis celorlalti prezenti "vdeti? v-am zis eu ca face sport... " Si ma luase si rasul, am rugat-o sa ma lase sa termin... sport cu telecomanda pe canapea, practicat non stop in timpul liber, ca la serviciu cu fundul pe scaun la calc.
Cam asa si cu sportul si nasterea.... (parerea mea, ca sa nu se sesizeze cineva si sa mi-o iau de la vreo sportista bine antrenata)
Guguluff spune:
quote:
Originally posted by martie
Guguluff, or fi fost ape termale... oricum, decat pe uscat. Pai atunci de ce ma mai tot intrebai despre cat de sterila e apa?
Cat priveste exercitiile ca sa nasti usor, astea sunt vrajeli, eu inca nu am auzit de exercitii pentru col, uter sau vagin. Cand e sa nasti e cum vrea Dumnezeu, e un miracol de la cap la coada, pe bune. Cand am nascut eu prima oara la Cantacuzino, a aparut o fata la vreo 200 de kg, era uriasa, tipau toti dr. la ea ca "cine-a pus-o sa manance ca vaca", apoi dr. de garda s-a confesat unei asistente "sa vezi cat stau acum cu vaca asta pana naste, asta nici nu se poate misca" (ad litterram). A nascut fata in 2 minute.
Am o cunostinta, a facut atletism de mica, sportiva prin definitie, si la nastere i-au aprins o lumanare la cap, credeau ca *gata.
Si la mine primul bb a iesit imediat si n-am facut nici un exercitiu. Chiar ma intreba o tipa_"vai, ce bine arati, faci sport mult, nu?" Eu i-am raspuns "Daa,....", dar nu m-a lasat sa termin, le-a zis celorlalti prezenti "vdeti? v-am zis eu ca face sport... " Si ma luase si rasul, am rugat-o sa ma lase sa termin... sport cu telecomanda pe canapea, practicat non stop in timpul liber, ca la serviciu cu fundul pe scaun la calc.
Cam asa si cu sportul si nasterea.... (parerea mea, ca sa nu se sesizeze cineva si sa mi-o iau de la vreo sportista bine antrenata)
Martie, nu te-am inteles deloc? Crezi ca ma duc sa nasc la rau, sau cum? Eu am constatat ca apele curgatoare sunt reci nu stiu ce legatura vezi tu cu sterilitatea apei in care ai nascut tu.
Si in ceea ce priveste exercitiile pt oasele bazinului, nu sunt atletism sau sport de performanta. Poti sa stai in pozitia aia la TV cu telecomanda in mana. De aia exista in afara cursuri prenatale Lamaze, Yoga si Pilates pt gravide, etc. ca sa nu fie o loterie si sa nastem mai usor, indiferent de constitutie. Si pt vagin exista exercitiile Kegel:
http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=175
http://www.kegel.ro/
Oricum, scuze ca am postat la subiectul tau. M-am gandit ca sunt fete interesate de nasterea normala, cele care il citesc, si poate ajuta pe cineva. Daca scriam la alte subiecte imi sareau in cap cele cu cezariana ca nu le intereseaza. Dar stii cum e? Informatia e putere...
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
acina spune:
MissParker ca nu a mai fost nevoie de branca ursului.
Roxana abia astept sa vii cu vesti proaspete de la BV.
Anca 23 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
martie spune:
"Martie, nu te-am inteles deloc? Crezi ca ma duc sa nasc la rau, sau cum? Eu am constatat ca apele curgatoare sunt reci nu stiu ce legatura vezi tu cu sterilitatea apei in care ai nascut tu."
Pai nu iti explicam eu .... ca si mie imi explica la randul sau, dr. Baiulescu, despre faptul ca poti naste fara probleme si in apa care nu e sterila?!? Apa raului e sterila?
Acum vezi legatura?
Cat priveste gimnastica, raman la parerea mea, la nastere nu te ajuta nici mama lu' Lamate sau a lu' Yoga, asta e super vrajeala, cred ca mai mult te pregateste psihic si te poate apropia de copil, pentru ca te preocupa mai mult tot ce e legat de nastere si ce va urma, dar ca o sa nasti mai usor din cauza asta .... Suuuper vraja marii..