nasterea in apa - o alternativa, un miracol

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

quote:
Originally posted by martie

"Martie, nu te-am inteles deloc? Crezi ca ma duc sa nasc la rau, sau cum? Eu am constatat ca apele curgatoare sunt reci nu stiu ce legatura vezi tu cu sterilitatea apei in care ai nascut tu."

Pai nu iti explicam eu .... ca si mie imi explica la randul sau, dr. Baiulescu, despre faptul ca poti naste fara probleme si in apa care nu e sterila?!? Apa raului e sterila?
Acum vezi legatura?

Cat priveste gimnastica, raman la parerea mea, la nastere nu te ajuta nici mama lu' Lamate sau a lu' Yoga, asta e super vrajeala, cred ca mai mult te pregateste psihic si te poate apropia de copil, pentru ca te preocupa mai mult tot ce e legat de nastere si ce va urma, dar ca o sa nasti mai usor din cauza asta .... Suuuper vraja marii..

Peace to you, too...

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

L-am pus pe omuletul ala pt. semnul intrebarii de deasupra capului

Nu sunt inarmata, pe bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

eeeeeeiii da.........am fost, am vazut, am discutat si m-am hotarat!

dar sa incepem cu inceputul!
d-l dr e super! f rabdator, f bun profesionist (din cate am vazut eu)mi-a explicat tot ce aveam nevoie sa stiu. clinica arata f bine intradevar, si ca tehnica stau f bine.

numai ca eu am niste probleme peste care nu pot sa trec asa ca voi naste in Bucuresti, la Medlife! si anume: am hipertensiune indusa de sarcina, si bb e f dezvoltata si exista riscul unui travaliu prelungit la care nu stiu daca tensiunea mea va creste sau cum va fi!
desi d-l dr m-a asigurat ca vor monitoriza tot, nu vreau sa risc!

asa ca din pacate, nu voi naste la bv cu d-l dr! cred ca acina va deschide lista pe anul asta! oricum va urez toate cele bune, bbei frumosi si sanatosi si nasteri cat mai usoare!

va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Gropite dr vine cand e sa nasti.Oricand se intampla asta. Ai nr lui de tel,il suni si vine sigur,ca oricum n-are cine sa faca in locul lui.

Martie,Guguluff poti sa faci tot ce iti sta in putinta pt ati usura nasterea,dar intradevar evenimentul in sine se intampla cum iti este scris.Tu alegi calea prin care se aunge acolo si cum sa nasti. Adica contribui si tu cu vreo 20% max.Parerea mea.....

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Amira_roxana, adica dr. Baiulescu, pe care l-ai cunoscut si ti si ai vazut ce fel de om si dr. este, te-a asigurat ca va fi totul bine la nasterea in apa si totusi ai decis sa nasti ... pe uscat???

Lamureste-ma, pls!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

nu chiar pe uscat,martie! cu cezariana, e mai indicat pt situatia in care sunt eu. oricum eu nu vroiam sa nasc natural, doar in apa daca se putea, dar daca era totul ok! sincera sa fiu, din cate am inteles sansele erau destul de mari sa fie ok, dar nu 100%. si nu vreau sa risc! stiu ca nici la cezariana nu e mereu sigur 100%, dar prefer asa.

asa ca acum sper sa fie totul ok, si bb sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

amira_roxana as pute spune ca imi pare rau pt ca stiu ce experienta pierzi.Dar e mai bine asa - adica sa fii tu multumita de alegere si sa te canalizezi cu ganduri bune pe aceasta alegere.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Amira_roxana, acum am inteles! Ai avut mai multe variante, te-ai documentat, ai fost chir si pana la bv. si in final Tu ai ales cum e mai bine pt. tine si bb tau, foarte bine! Sa-ti ajute DD si sa fie bine si sa ne dai si noua de veste cand vei avea un bebi nou nout! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata,
noa ca a venit si deschizatoarea de drumuri pe anul 2008 la clubul delfinasilor.
Roxana merci de informatii.Mie sincer imi pare rau ca nu nasti in apa dar presupun ca ai luat cea mai buna decizie pt tine.
Eu sunt in continuare convinsa ca nasteai sigur in apa daca erai la a doua nastere.nu stiu de ce dar raman la parerea mea ca nasterea in apa e ceva nou la noi si fetele sunt reticente .Doamne ajuta sa-mi zica si mie dr ca pot sa nasc in apa.
Eu sper din tot sufletul sa fie ok, dar ma gandesc eu daca l-am nascut pe fimiu pe uscat , natural , oi putea s-o nasc si pe fimea tot natural , in apa.Ca pana la urma fetitele sunt mai mici nu ?Numai 5 kg sa nu aiba pana la sfarsit.(avem antecedente -sotul meu a avut 5 kg , fimiu 4kg)
Daaaaaaaaaaar totul va fi bine si broscuta mea va fi inotatoare! Yuuuppiiii!!!!!!

Anca 23 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Acina, lasa mofturile, pregateste draga colacul si ratustele!

Mergi la inceput