nasterea in apa - o alternativa, un miracol
Raspunsuri - Pagina 10
bujo spune:
Buna fetelor si bine v-am gasit.
Si eu o sa nasc la Clinica Eva chiar daca nu in apa. Recunosc ca m-am gandit la asta dar nu indeajuns incat sa fiu convinsa ca asta vreau sa fac. Chiar eram curioasa sa aflu niste pareri de la cele care au nascut acolo si am fost surprinsa sa gasesc topicul asta. Si eu sunt de parere ca sunt conditii super acolo si de abia astept sa incep scoala mamei ca sa aflu mai multe. Multa bafta celor care urmeaza sa nasca.
Iepumic tu esti arhitecta? Ca prea vorbesti in termeni de specialitate
bujo 14+
album de nunta
mini Bujo
Ancuta-Maria spune:
Buna tuturor...
Si eu sunt in faza de proiect, dar din pacate proiectul meu dureaza minim un an, deoarece trebuie sa elimin din tratamentul meu cortizonul intai si asta dureaza 10 luni, apoi inca 2 luni sa fiu sigura ca s'a eliminat tot din corp... abia apoi trecem la actiune . Macar proiectul nostru a inceput.
Deja m'a luat in evidenta un medic gine, si mi'a spus din start ca nu o sa rezist decat daca nasc in apa sau daca fac ceza. A ramas nascutul in apa, imi surade mai mult, insa pana atunci mai este. Sper sa fie totul bine.
iepumic spune:
bujo, sunt inginer
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
gropite spune:
Buna
Noi avem 10 saptamani(primul copilas, prima sarcina, prima frica) si inca nu ne-am hotarat la ce doctor sa mergem. Dorinta mea este sa nasc la Brasov. Asta-i clar, desi nu sunt de acolo.
Am intrat pe acest subiect si vroiam sa pun atatea intrebari insa, citind tot, mi-ati dat raspunsurile.
As vrea sa cred ca nasterea in apa este la fel de "dureroasa" pentru toate. Nu-mi vine sa cred ca poate fi asa usor. Oare?
Eu care sunt o fricoasa in ceea ce priveste copilasu, in timp ce citeam experientele voastre, ma si vedeam cum nasc al doilea copil.
Dar ma intreb eu, daca atunci cand soseste clipa minunata, nu este doctorul meu in clinica. Daca face de garda in alta parte sau mai stiu eu ce?
Pe voi va programay el sau totul a depins de dorinta si vointa copilului de a iesi?
gropite spune:
Si inca un aspect. Am fost si eu la Eva ca sa vad locatia, doctorii si speram sa discut cu o persoana care sa-mi dea cateva detalii, sa ma ajute si sa ma convinga sa nasc acolo. Nu am reusit. Mi-au dat voie sa vad doar acel hol.
Trebuie sa ajung la o consultatie ca sa-mi dea si mie cineva detaliile necesare? In afara de ce am vazut aici si fff putin pe site-ul lor nu mai cunosc nimic altceva.....
ana1980 spune:
bujo, ancuta_maria bine ati venit si pe aici.
bujo de ce nu nasti in apa? Tu locuiesti in Brasov, sa inteleg. Am acolo o prietena care e si ea insarcinata si va naste in apa la Clinia Eva. Are acum 4 luni.
iepumic cam cu multe faze proiectul vostru. Astept sa aud finalizarea
ancuta_maria tinem pumnii sa se finalizeze si la voi cu bebita.
Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
iepumic spune:
bujo, pai hai, ce mai stam?
ana, mda, cam asa e ...cu multe faze proiectul, dar poate mai sarim peste ele!
Sunt tare curioasa ce ne-ar povesti o mamica la prima nastere care a nascut in apa! oare avem norocul sa ne scrie si noua o astfel der mamica?
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
luny spune:
quote:
Originally posted by martie
Ali,
nici macar nu era in concediu... eu eram in 42 de saptamani(deci nu stiu cine a scos tampenia asta ca nu te primeste decat dupa 37 saptamani), aveam placenta imbatranita etc... si in sfaarsiiit m-au apucat contractiile, numai ca era sambata dimineata la ora 9 (de fap am avut toata noaptea contractii, dar am zis sa nu deranjez) si dr. mea, care era in Buc. mi-a zis ca ea nu vine si pace! Ca o doare-n spate de nasterea mea, na. Nu era saraca in concediu. (Anghel Georgiana o cheama, na, ca i-am zis-o)
I-am zis lui Iepumic chestia cu aparatura... mergeti si vedeti.
nu-mi vine sa cred ce citesc!!...atat am cautat informatii despre dr asta...mie mi-a urmarit sarcina pana inainte de Craciun!!e cea de la cantacuzino, nu, sa nu confundam??
mi-a spus din primele luni ca la cantacuzino politica spitalului e sa nasti cu cine e de garda, deci dak nu nasc cand e ea de garda...drept pt care, m-am mutat la Medlife! Dar eu m-am inteles super cu ea, mi s-a parut fff competenta si om ca meedic, nu ma asteptam sa fi procedat asa...ce sa mai zic, in fine, orice e posibil...acum citesc si eu topicul, tare mult mi-as dori sa nasc in apa, dar din pacate, distanta ma impiedica...serviciul sotului meu, la fel...si apoi, cum ar fi de procedat, sa ma 'mut' la Brasov cu cateva saptamani inainte, ca nu stiu cand mi se declanseaza nasterea?? sunt la prima sarcina, va dati seaman...citesc pana la capat topicul si revin! Martie, spune-mi mai multe te rog despre dr. Anghel, sunt curioasa dak am luat o decizie buna!...
Luny, in 32+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
gata, am terminat, am citit tot.
Vad ca mai e cineva care vine de la Medlife, tot de la Popa Mirela, scuze, nu am retinut numele, am citit pe nerasflate!
Eu sunt cam mare, ca sarcina, nu stiu ce sa fac acum, cum as putea sa ma razgandesc?...
Care dintre voi este la rand pe lista, ca DPN?
Luny, in 32+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!