nasterea in apa - o alternativa, un miracol

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Aaaa, inteleg.
Pai pana faci tu bebi o sa nasc eu si adaug aici experienta pt o mai buna documentare

Anca 20 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariucha spune:

Felicitari pt initierea acestui subiect Diseara ma pun pe treaba sa-i fac Dariei un fratior ,am tot aminat si inca mai amin pt ca dupa prima experienta (groasnic de dureroasa), nu-mi este usor sa ma decid ,dar dupa ce am citi aici si ce am citi ,auzi orgasm , zimbete in timpul nasterii ,tinut bebe in brate imediat dupa nastere etc ,gata ,am decis si acum astept pe sot
Multumesc mult pt ca mi-ai dat sperante !

Iubeste ca sa fii iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Dariucha, uite ca si eu ma tot chinui sa ma pun pe treaba dar tot intervin factori care ma tin in loc. OF!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Dariucha spor la treaba ! Mai ales ca ai avantajul de a fi in Brasov. Prietena la care am sta eu pana am nascut e insarcinata si ea cu bebe2 si s-a dus tinta la Dr Baiulescu sa nasca in apa.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Dariucha este in Japonia, ca sa stiti, dar va naste la Bv. Mi-a trimis un mail, aproape am plans, m-a impresionat foarte mult. Iti multumesc!

Dariucha, bine ai venit in Clubul Delfinasilor!

In alta ordine de idei, observ la acest topic o hlizeala si o veselie, cine citeste aici nici n-ar zice ca vorbiti de nasterea naturala.
Ce-i aici, bar de negri? Putina ordine si disciplina, ei comedie!

Deci, sa ne ordonam:

martie, vestitorul primaverii - sefa Clubul Delfinasilor
ana1980 - co-sefa, intrucat v-a impartasit tuturor, alaturi de mine, minunata experienta a nasterii in apa (adica eu scriam vreo 5 pagini si ea, calma si blanda scria "da, martie are dreptate"

Apoi, in ordinea numerelor de pe tricou, adica DPN, urmeaza:

amira_roxana - DPN martie 2008
acina - va naste si ea la Bv. al doilea bebic

iepumic- in faza de proiect (sau... ce treaba are!)
Luna75- simpatizant declarat al Clubului, careia ii multumim pentru periodicele sale aparitii.. de incurajare.
Dariucha- cel mai nou simpatizant aflat in faza de proiect datorita acestui site, respectiv topic.

Lista ramane deschisa tuturor.
Pe aceasta cale, eu si Ana80va multumim ca ne-ati ales in unanimitate sefe de trib.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

martie - esti haioasa, auzi...'calma si blanda'. Ai dreptate, nu prea ma agit, dar cand ma infurii afla tot poporul.Noroc ca imi trece repede.

Dariucha m-ai pacalit tura asta...

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

bunaa,
doamna sefa de Club al Delfinasilor, trece DPN-ul la fata 29 mai 2008.
amira_roxana astept cu nerabdare sa nasti.O sa avem informatii noi.
Mai fetelor acum pe bune ...io nu stiu sa inot.

Anca 21 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariucha spune:

Va multumesc din suflet pt cuvintele frumoase ce mi le-ati spus . Intradevar eu locuiesc in Japonia de 5 ani si am o pustoaica de 4 ani pe care am nascut^o aici cu un doctor batrin dar tare de treaba isa cu idei invechite ,adica femeia tre'sa nasca natural cu dureri si tot tacimul ,am incercat eu sa-l intreb de epidurala sau alta metoda (daca o mai fi )dar mi-a taiato scurt Maicata cum a nascut ?......Pai normal ,zic eu .Si asa s-a terminat discutia .
Noi urmeaza sa ne mutam in Shanhay si daca da Domnul si ramin luna viitoare o sa pot naste in Ro si asta pt ca sotul o sa fie ocupat si nu o sa aiba timp sa obiecteze .........oau abia astept
Iar am scris un roman ,scuze nu vreau sa plictisesc insa cum nu vorbesc prea mult ,nu de alta dar nu prea am cu cine ...turui aici .
Martie ,multumesc mult si scuse dar nu am vrut sa te fac sa plingi
Iepumic ,te citesc cu placere si asta nu de acum ci de mult ,eu citesc forumul din 2003 dar ma-m inscris mai tirziu .
Ana1980 ,multumesc !

Iubeste ca sa fii iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

martie ...sa-ti explic cum e cu fazele de proiectare. Avem asa: studiu de fezabilitate (SF), proiect tehnic + autorizatie de constructie (PT+PAC), detalii de executie (DE) si AS-BUILT (AsB).
Ei bine....noi acum executam SF +PAC+PT impreuna , da' cu PT-ul stam mai prost ca suntem amandoi bolnavi si na, nu vreau sa risc (iau antibiotic). Partea buna e ca aproape m-am lasat de fumat (zic aproape pt ca la 2-3 zile mai trag cate o tigara dar in rest deloc).
Dariucha, , multumesc! Nu te-ai socat inca de cate tampenii debitez?
amira, abia astept si eu vesti noi....pana atunci poate intru si un in vreun club la Odisee.....si schimb cada din baie,sa fiu acoperita in caz ca nu ajung la Brasov.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Iepu , daca nu ajungi la Bv venim noi sa te sustinem la Bucuresti , in cada personala.Bey dar vezi sa iei cada frumoasa ...

Anca 21 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput