Poznasi, dar dragalasi - 01-02.2004

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ana, sa iti traiasca fetitele amandoua, cred ca sunt tare dulci. Diana e mortala oricum, de fapt nu ma mir ca si Alex mai vine cu idei din astea. De fapt mai nou pretinde sa fie sarbatorita ea la ziua oricui din familie. Ieri am avut o petrecere pentru ziua cumnatului si a mamei soacre si Alex era suparata ca din 2 torturi nu e niciunul al ei. Eu m-am inscris la Dreptul Afacerilor, mobilizata fiind de cea mai buna prietena a mea. Nu regret insa cred ca voi avea mari batai de cap, azi ma aflu dupa un maraton nocturn prin carti si legi. Adica sunt in picioare de la 3 dimineata, culcata fiind la 1.

sarbatoritilor cu numele, sa ne traiti si sa fiti sanatosi si voiosi

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Nu am mai fost la analize, ptr. ca am vb. cu doctorita la tel. si mi=a zis ca nu se poate azi ca nu au contract cu casa de asigurari , fiind la inceput de an, etc. Asa ca iar nu le-am facut, l-am dus la Albert aseara la tara. Raman pe miercurea viitoare ( sper )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Monica, tu analize de singe vrei sa ii faci?
eu nu i-am facut niciodata lui Matei. ma gindeam si eu, dar ... nu stiu

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Da, Anca, analize de sange. Eu i-am facut de 2 ori pana acum, asa pentru linistea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Roxi,merci
Si voi sunteti o familie foarte frumoasa!
Referitor la munte,Cosmin a fost f cuminte si chiar i-a priit temperatura,adormea cum iesea afara in plus nu a fost gerul de acum.Alt avantaj aveam o caldura ffff mare in camera si in toata vila.Mergeti si cu el la munte,numai sa aveti cu cine-l lasa pe partie.
Eu am inceput munca,inca il alaptez pe pitic.
Va pupam

Mergi la inceput

Pai ii luam pe ai mei sa stea cu el, eu trebuie sa ma apuc de cursuri de schi ca sa dau un exemplu si Alexandrei.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Merci mult Roxana si Babe. Gata, m-ma hotarat sa fac rost de vaccinul ptr varicela (varsat de vant) si sa i-l fac cat mai curand. Chiar daca e sa faca o forma usoara tot este mult mai bine....
Anda, chiar asteptam vesti sa vad cum a fost la analize... mie imi e groaza de cat circ o sa faca acolo si nu cred ca o sa il putem tine, singura in nici un caz dar sigur o sa mergem si noi luna asta intr-o zi... :)
Roxi, succes la schi!

Mergi la inceput

Asta e primul an in care nu ma mai pot sustrage de la schi, ca eu nu sunt mare doritoare. In iarna de dinainte de Alex nu puteam ca incercam sa fac BB, anul urmator am nascut-o pe Alex, apoi era Alex mica si nu aveam cu cine sa o las, anul trecut eram gravida. Dar acum desi e Andrei mic cica nu mai am nici o scuza.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Asta e primul an in care nu ma mai pot sustrage de la schi, ca eu nu sunt mare doritoare. In iarna de dinainte de Alex nu puteam ca incercam sa fac BB, anul urmator am nascut-o pe Alex, apoi era Alex mica si nu aveam cu cine sa o las, anul trecut eram gravida. Dar acum desi e Andrei mic cica nu mai am nici o scuza.

Rox ,

Poze

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

La multi ani cu sanatate si belsug!sa ne traiasca copilasii, sa fie sanatosi si sa ne bucure!
Nu am citit mare lucru din urma dar mai revin eu...vroiam sa o felicit pe Babee, sarcina usoara si bravo mamico! eu nu am inca curajul sa ma gindesc inca la al doilea...

Mergi la inceput