Poznasi, dar dragalasi - 01-02.2004
Raspunsuri - Pagina 6
Helen spune:
LA MULTI ANI ptr toata lumea!
Iata ca suntem in 2008 si deja puii nostri au 4 anisori (sau vor implini f. curand ) asa ca v-ati mutat si eu cum nu reusesc decat rar sa intru pe forum, mi-a luat ceva timp sa va gasesc :)
Dar imi doream cel putin sa va urez La multi ani! Sa fiti sanatoase, copiii la fel, multe impliniri in noul an si sa fiti iubite''
Felicitari inca o data celor care deja au al doilea sau al treilea copil... stiti ca va invidiez dar asta e...!
Pe scurt despre noi:
Cosmin e bine, a facut si el o viroza acum o luna si jum. cred, dar nu avem probleme deosebite, merge la gradi in continuare cate 9-10 ore/zi, e tare istet (ca toti copiii de fapt), vorbeste fffff mult, e fff energic, te epuizeaza dar totusi nu este un copil rau, stie multe cantece si poezii si in romana si in germana(in germana nu stie el prea mult ce inseamna ceea ce zice, dar zice si iar zice...),la PC cat se paote, ii plac f mult jocurile care necesita numarat si este f concentrat sa nu piarda - daca pirde cere sa i se dea bous si sa fie egalitate, daca castiga da el bonus si e tot egalitate dar e mult mai fericit asa (jocuri gen ,,Piticot'' sau ,,Nu te supara frate'' etc) deci toate bune cu baiatul nostru. Aaaa... cu mancatul e aceiasi poveste, ne tinem dupa el ca sa manance totusi ceva, ii place in continuare acru si sarat iar dulce f putin sau deloc, sucurile ii plac.
Cam asta e la noi! Singura realizare cat de cat in ultimul timp (adica de acum o jum. de an) e ca am reusit sa luam in sfarsit o masina (nu cine stie ce dar noi suntem multumiti - e o Skoda Fabia din 2005) si asa ne descurcam mult mai bine cu timpul.
Sper sa reusesc sa intru mai des pe forum sau mai bine spus sa scriu mai des ca de citit am mai citit dar e adevarat, nu sunt la zi...
Multa sanatate bolnaviorilor si pe curand!
anda141 spune:
Roxana, spor la invatat !! Lasa ca treci tu si de asta !!
Helen, bine ai revenit , te asteptam mai des !!
M-am hotarat sa ma duc maine dimineata cu Albert la analize, sper sa ajung si sa reusesc sa ii iau. Dupa aia il voi duce la tara. Vreau sa imi iau grija asta de pe cap, ca mi s-a pus pata sa ii fac analize.
Roxana_G spune:
Monica, pai fa-i analizele sa scapi de o grija. Cat despre invatatul meu, nu am nici o sansa.
Helen, ma bucur ca ne dai vesti si inca din cele bune. Ai noroc ca nu mananca dulciuri Cosmin decat ca a mea pe care trebuie sa o feresc eu de ele.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Helen spune:
Da, si eu sper sa fiu mai activa pe aici...
Roxana, ce copii frumosi ai, la pozele tale am reusit sa ma uit... dar daca nu gresesc, tu mereu ai evitat sa pui album pe net, vad ca te-ai razgandit...(chiar sper sa nu confund situatia)
Si eu vreau sa-l duc pe Cosmin la analize ca nu a facut niciodata (cu execptia celor de dinainte de 1 an cand tot cu intoleranta la lactoza am fost la spital...)Asa ca Anda astept sa prinzi tu curaj prima...
O intrebare: as vrea sa ii fac lui Cosmin vaccinul ptr Vricela. Stiu ca unele dintre voi l-au facut copiilor. Cum a fost? Ok? Ceva reactii adverse? Eu nu as vrea sa faca bolile astea daca tot pot fi evitate iar in plus si tatal lui nu a avut si riscam si mai mult... Am vrut sa il fac de acum 2 ani de cand l-am facut pe cel ptr oreon, pojar si rubeola dar nu se mai gasea, apoi am uitat si uite asa a trecut timpul... Deja am auzit de ceva cazuri in Cluj si Bucuresti si parca m-as grabi sa fac rost de el si sa il fac cat mai repede. Deci e ok? Are vre-o legatura ca are 4 ani? Oricum aici e mai complicat ca tr. sa-l comand la farmacie, sa vad daca si cand mi-l aduce, daca nu, tr. sa meg dupa el in Tg mures...
Deci daca aveti ceva opinii?...
merci,
multi
Babee spune:
Helen eu i-am facut lui Phillip vaccinul si a facut totusi varicela-forma usoara.
Si eu oscilez daca sa-i fac rapel la hepatita A sau nu!?
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
Roxana_G spune:
Helen, multumim mult. Da, eu nu voiam album pe net dar mi-a mai trecut. Eu i-am facut vaccinul Alexandrei la un an, odata cu ROR sau la o luna dupa, nu a avut reactii adverse si nu a facut nici boala desi au mai fost cazuri in gradi. Nici eu nu am facut varicela si mai mult de aceea am decis sa ii fac vaccin. Acum cu fratiorul e si mai bine ca i l-am facut.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
buli spune:
Helen, bine c-ai revenit pe aici!
varicela e varsat de vint?
Roxana, bafta la ex
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
anabordea spune:
Buna si La Multi Ani dragele mele!
Si noi suntem bine, azi am serbat 2 anisori ai piticei si Diana m-a intrebat de ce nu le-am nascut in aceeasi zi sa primeasca si ea cadouri , si ca daca Daria nu e cuminte si plange sufla ea in lumanari si ii facem ei ziua in locul Dariei...Iar la sorcova dupa ce jumulise pe toata lumea de bani, bagau un bis la tac-su si cand a vazut ca scoate niste hartii de un leu a zis ca "e rusine sa le dai la copii bani din aia, scoate altii". In rest suntem bine, mergem la gradi. Si apropo, fi-mea a zis ca nu vrea sa creasca, ea vrea sa ramana exact cum e acum...
Roxana, vad ca nu sunt singura cu mancarimi care s-a inscris la master...tu unde te-ai inscris? Eu incep sesiune pe 25 dar iti tin pumnii...
Va pup si va urez un An Nou plin de realizari si bucurii!
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
anabordea spune:
Am uitat sa sterg de la semnatura adresa veche a albumului care s-a inchis, am sa incerc sa refac
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
buli spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi! Ioan, Ioana!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@