Poznasi, dar dragalasi - 01-02.2004

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Am fost si eu cu Albert la medic azi, a zis tot asa ca n-are nimic, mucii o sa-i treaca. Eu m-am saturat de cand ii tot curg si nu se mai opresc odata. I-ma cerut sa ii fac analize, dar tocmai miercurea cealalta i le voi face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu ii facusem si exudate si analize de sange in decembrie si sunt bune. Nu stiu ce e cu mucii astia.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Bine v-am gasit dragilor
...eu va pierdusem,adica am ramas in urma la clubul scutecelor .V-am scris si un mesaj de La multi ani acolo si ma miram de ce nu mai scrie nimeni
UN AN 2008 PLIN DE IMPLINIRI SI DE IUBIRE!!!
LA MULTI ANI POZNASILOR NOSTRII SARBATORITI PANA ACUM!!!!
Sa creasca mari,frumosi,sanatosi si din ce in ce mai destepti!!!!
Am pus si noi poze noi in album,Craciun-Revelion 2007.
De Iris ce sa va mai spun...e un copil FANTASTIC,care reuseste sa ne iumeasca zi de zi cu ideile,comentariile,imaginatia ei bogata,reactiile ei surpinzatoare,dragalasenia si inteligenta ei.O iubesc nespus asa cum sunt sigura ca va iubiti si voi puiutii si vorba voastra:CAND AU CRESCUT ATAT???
Va pupam si multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Buna dimineata....
Gata,de luni la munca. Astazi facem ultimele vizite...
Azi noapte(ca nu pot spune aseara-ca deja era 23.30 ceasul), inainte de a se culca Andrei imi spune k el mai vrea o mami. Tot ca mine, sa o cheme tot Imelda si sa fie la fel de frumoasa ca mine.
L-am intrebat de ce mai vrea o mami daca o sa fie exact ca mine?
Stiti ce mi-a raspuns? K vrea o mami la fel ca mine k sa stea langa mine in pat si apoi sa stea cu el acasa......Sentimental mic!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

http://craiustefan.3x.ro/

http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hahaha - ce idei le mai vin!!! - ce-ar fi sa te clonezi?

da, chiar, ce idee - eu as vrea citeodata - iar originalul sa stea la gura sobei cu o carte, o muzica in surdina si un vin fiert

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Anca bestial 121-ul vostruVazut pozicile si cred ca s-au distrat de minune , Erica este o domnisoara frumoasa foc.

Noi am fost pe 1 seara la un loc de joaca ca nu prea era nimic deschis si s-au jucat amandoi.La un moment dat un copil a imbrancit-o pe Rebecca si a sarit Phillip repede ca e sora lui si ca trebuie sa se poarte frumos cu ea-ca e si mai mica.Ne uitam amandoi la el...si parca nu ne vine sa credem.
Phillip e inca putin dezamagit ca nu mai vine o surioara dar a spus ca si un fratior e bun

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ahaaaa - deci la voi sint locuri de joaca deschise pe 1 ian - e bine de stiut

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Sunt Anca dar putine si am mers hat in alt capat de oras.

In alta ordine de idei nu gasesc loc sa ii fac petrecerea lui Phillip si intru putin in panica.Am gasit ceva departe dar sa vedem daca au liber cand vrem noi, si inca un loc aproape de noi dar Phillip a mai fost la o petrecere acolo in Decembrie(un copil de la gradi).Ce sa fac?

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Anul asta o sa fim in Spania de ziua lui Albert. Si abia asteapta, mereu ma intreaba cat mai e pana plecam. E mare amator de plecari, seamana cu mine, ca tati nu e asa plimbaret.
De luni si eu la munca si sunt f. f. aglomerata tot din cauza plecarii,trebuie sa termin o tona de treburi inainte sa plec si pe acest motiv l-as duce pe Albert la tara saptamana asta ca sigur voi fi nevoita sa stau mai mult la serviciu si nici el nu mai vrea la gradinita, prefera la mamaia.Zice ca e tot in vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu nu reusesc sa fac prea multe cu ei, de 2 zile sunt si menajera ca tanti a noastra nu a venit, asa ca am facut eu curat in ditamai casoaia, am spalat tone de masini de spalat si chiar si de mana, am calcat si mai multe tone de rufe si sunt franta. De la noapte ma apuc de invatat cica, luni am primul examen, la o materie care e o sinteza a altor 3 materii de baza. Misiune imposibila.

Muciosii sunt mai bine. Colargolul ala a dat ceva rezultate la mucii lui Alex, aviz amatorilor care intrebau de picaturi.

Monica, spor la treburi, cred si eu ca e emotionat Albert. Nici Alex nu vrea la gradi luni, desi se plictiseste acasa.

Imelda, tare smecher Albastrel. Dar cam periculos pentru nora-ta, ca te cloneaza si tine o clona de a ta si cu ei.

Babee, pai si daca a mai fost acolo la o petrecere ce e? Trebuie un loc nou? Cu atat mai mult daca i-a placut. Alex a renuntat la ideea de surioara, uneori mai cere alteori zice ca ajunge un bebelus in casa. Insa sigur daca ar fi sa mai facem un BB ceea ce nu cred ar fi dezamagita sa fie tot fratior.

Iri, sunteti tare frumosi si pare ca a fost minunat si v-ati distrat la munte. Sunt asa dragalasi puii. Cum a fost cu Cosmin acolo? Vrem si noi sa mergem la schi acum la final de ianuarie cu tot cu Andrei, va avea aproape 5 luni.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput