Poznasi, dar dragalasi - 01-02.2004

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Adina, pai tu razi de mine? Parca vad ca imi rup fundul pe acolo. Idealul meu era sa creasca puii amandoi cat sa poate schia si sa ii trimit cu taica-sau pe partie iar eu sa lenevesc la hotel in liniste. Mai un masaj, mai o carte. Pfiii ce bine! Cu un an inainte de Alex am mers in Austria si cam asa mi-am petrecut timpul, ca nu mergeam la schi. Masaje, piscina, somn mult, citit si shopping. O fericire!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Bine v-am regasit in noul an si la noua "tema"!

Va doresc un an nou mai bun decat cel trecut, cu multa fericire, sanatate, noroc, iubire si oameni buni in jurul vostru!

Nici mie nu-mi vine sa cred ca avem deja copii atata de mari (cel putin la noi, ultimii doi ani au zburat de-a binelea). Ne bucuram ca sunt sanatosi (la capitolul acesta ne laudam c-avem putine probleme, eventual cate-un nasuc curgator, cate-o tuse - mai mult la baieti). Clara e o adevarata domnisoara, care face nazuri la hainele cu care se imbraca, de multe ori si le alege singura (nu intotdeauna in combinatii potrivite), vrea s-o dau cu parfum, ruj si oja. Vorbeste multe si nevrute, de multe ori nici nu mai pot s-o urmaresc. Din noiembrie am mutat-o la alta gradinita. Din septembrie si pana am mutat-o facea scandal in fiecare dimineata ca nu vrea la gradi (desi anul trecut a fost cu aceleasi educatoare, in aceeasi sala etc), dar dupa vacanta nu i-a mai placut. Asa am hotarat sa-i cautam alta gradinita si-am facut alegerea cea mai buna, ca de-atunci s-a shimbat foarte mult: a devenit mai responsabila, mai sigura pe ea, si-a imbogatit vocabularul in mod semnificativ. Ii place foarte mult, merge de placere si o data n-a ripostat ca nu vrea la gradi.

Preferatul ei e ursuletul Winnie si prietenii sai - sub orice forma: carti, filme, autocolante, haine. Ii place si ei filmul Cars si-mi povesteste fragmente cu mult entuziasm (inca n-am ajuns sa si cumparam masinutele, dar vin din urma baietii...)

De sarbatori ne-am bucrat sa fim cu copiii (ne-am luat concediu). Am vrut sa petrecem cateva zile in Maramures, dar n-am stat decat doua pentru ca nu era zapada, doar frig si nu aveam ce face (ni s-a parut complicat sa mergem 20-30 km s-ajungem la zapada, mai ales ca baietii sunt terminati fara somnul de pranz. Si asa, de Craciun am fost acasa, dupa care am plecat la bunica din Satu-Mare, iar de Revelion, iarasi acasa, cu niste prieteni foarte buni. Clara a fost incantata ca nu trebuia sa se culce, a stat treaza pana pe la ora 3 dimineata.

Desi am inceput noul an cu forte proaspete (avem maaaare nevoie pentru cei trei duraceli), deja ma gandesc la concediul de vara...

TANIA, n-am apucat sa povestim (de asta vara)... Clara a fost fermecata de Bianca si Anduta. In zilele urmatoare vroia sa mai mergem la voi. Iar "la cucaracha, la cucaracha, in bucataria mea" a cantat-o multa vreme, bine-nteles cu dansul (trenuletul) de rigoare. Va pupam si ma bucur foarte mult ca ne-am intalnit!

Felicit gravidutele, le doresc sarcina usoara in continuare, nastere usoara si bebei sanatosi.

Si pentru ca nu intru prea des pe forum,
"LA MULTI ANI tuturor POZNASILOR DRAGALASI, sa creasca mari, sa fie veseli si fericiti!"

Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Feteeelooor!nu va mai gaseam...
Ma gandeam ca ati petrecut asa de mult incat nu mai aveti timp pentru scris!Dar v-am descoperit!...uite-asa ne vom muta si la "PROBLEME CU adolescentii"...
Revenind:LA MULTI ANI!SANATATE SI FERICIRE!SA VA ADUCA NOUL AN TOATE BUCURIILE CU CARE CELALALT A RAMAS RESTANT!Sa ne traiasca poznasii si sa faca tot mai multe ca ,stiti vorba,:,, ,daca-i cal, sa traga ;daca-i popa, sa cante ;iar daca-i copil sa se joace!"Asa mi-l doresc:pus pe sotii,cu chef de nazbatii...si extrem de sanatos!
Sa ne traiasca piticii!
La multi ani tuturor micutilor capricorni!

Va pupam dulce,mami+tati+EDI.care inca nu are 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna dimineata !!
Tatiana, bine ai revenit cu vesti despre voi !!
Roxana, ce mai fac bebeii? S-au facut bine ??
Albert este tot la mama , se simte bine acolo (inca, ca dupa un timp se plictiseste si vrea acasa). Eu am avut o saptamana super aglomerata, am muncit pe rupte , dar aproape am terminat ce mi-am propus, pot spune ca am muncit eficient.
Va doresc week-end placut !!

Mergi la inceput

Tatiana, ce bine ca mai auzim de voi. Sa stii ca si noi am patit-o cu gradi, dupa ce a mers 2 ani la cea veche nu reuseam sa o mai ducem si facea mereu scandal. La noua gradi e multumita, merge cu placere, nu plange si face mari progrese.

Monica, numai Alex este bine. Andrei tot asa, i-am facut vaccin de 4 luni pentru ca nu avea febra insa de abia respira.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pfiiii ... trecura si sarbatorile de iarna
toate
greu mai fuse, dar trecura

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Si uite-acum vine 8 martie si apoi concediul de vara. Trece foarte repede vremea, eu de mult m-am obisnuit cu trecerea rapida a anilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Mamico,azi e ziua puiului tau!...La multi ani,piticule dragalas si poznas!Sa cresti mare ,sanatos si frumos!Sa fii intelept si ambitios,sa te gaseasca viata la momentul potrivit in locul potrivit!...e urarea mea pentru puiul meu mic!pentru acum,pentru mai tarziu!
Stiti ce spunea Edi ieri?Dupa ce s-a trezit spunea ,,Tatal nostru,,
si cand l-am intrebat de ce,mi-a spus ca se roaga sa-i trimita Doamne-Doamne un fratior ca sa nu mai fie si el singur~!Si-mi zice sa ne rugam impreuna,dar l-am refuzat ....ca noi nu mai vrem un copil-fratior asa ca....Pe moment l-am convins ...dar stiu eu?!
I-am dus tort la gradinita,a fost tare fericit...desi dimineata nu mai voia la gradi!Era asa de bucuros ca ,in sfarsit,are si el 4 ani! Va pupam !Va uram :La multi ani !

Dalia &Edi

Mergi la inceput

Edi sa fii sanatos si norocos, sa ai parte de bucurii si sa ii bucuri pe parintii tai!

Firutza, sa va traiasca puiul si sa va bucurati de el!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani, Edi! sa fii sanatos si fericit, sa ai o viata buna!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput