Poznasi, dar dragalasi - 01-02.2004

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Of, of, acum cand intru si eu mai des pe DC nu va mai inghesutiti la scris...

Anca va doresc o saptamana usoara si sa va ocoleasca bubitele!!! Cred ca sunt multi colegi de-ai tai care abia asteapta sa petreaca jumatate de ora cu "minunel". Sa vezi ce se vor distra si ei si el! Asa ca tot raul spre bine...

Da, este tot acea doamna!!! De fapt este mai mult decat bunica lui si decat prietena noastra, a mea si a lui Cosmin, cu care discutam orice subiect si orice framantare. O iubim ca pe ochii din cap si niciodata nu-i voi putea inapoia binele si linistea pe care ni le-a adus in casa. Am incredere sa-l las cu dansa pe Rares si pana pe luna... Niciodata nu mi-ar fi teama ca nu are grija de el sau ca ceva rau se poate intampla. Noi am invatat enorm de mult de la dansa in ceea ce priveste viata, relatiile cu oamenii, lucrurile importante, felul in care iti poti recapata echilibrul dupa ce viata te-a daramat efectiv. Este un om din acela langa care te imbogatesti continuu, care raspandeste numai energie pozitiva in jur. Rares cred ca ii datoreaza cea mai mare parte a educatiei lui, a felului in care vorbeste, in care se poarta cu altii. Are infinita rabdare si blandete. Am avut cel mai mare noroc din lume cand am gasit-o si e deja parte din familia noastra.

Dupa prima lectie de schi a mers cu el la farmacie sa-i ia ceva pt. febra musculara. In fiecare zi ii face masaj la picioruse ca sa nu faca febra. De la partie il aduce cu saniuta. In fiecare seara ies la plimbare prin Azuga. Seara ii citeste tone de povesti. Tot dansa a vb pt. el cu monitorul, pt. ca este o cunostinta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

chiar ca ati avut mare noroc. bravo ei si voua ca stiti s-o pastrati!

da, pe de o parte e nostim tare la birou, dar sint unele momente cind chiar n-ar trebui sa fie acolo.
azi rideam cu Alina, bona, ca daca or sa faca amindoi varsat de vint, vor sta amindoi in casa, uitindu-se pe geam - ca intr-un desen cu tom si jerry :))

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Hei, hei, la Azuga cica ninge ca-n povesti!

Anca, ce ati mai facut? Azi ce jocuri au mai jucat colegii cu Matei? Dar bubitele stau departe de voi?

Restul gastii ce face???

Mergi la inceput

Adriana
azi am jucat v-ati ascunselea pe sub birouri (pe bune)
o colega l-a insfacta pe Matei cu 10 min inainte de o intilnire fff importanta si l-a parcat la gradi (mai devreme decit ar fi trebuit, dar fuse bine)
intilnirea a iesit beton - pfui!
Alina nu are varsat de vint, doar o intoxicatie conbinata cu viroza
in seara asta am fost si la aniversare, la adversarul lui de sah de la gradi
ce mai, fuse o zi ...

da chiar, restul gastii pe unde s-o fi pitit?
cu-cu!

Mergi la inceput

BAU! Tot noi doua ...

Rushinica, rushinica... n-a mai scris nimeni...

Anca, ma bucur ca nu mai aveti emotii cu varsatul, desi e mai bine sa faca acum cat sunt mititei. Un pic dalamatian si gata! Eu l-am vaccinat pe Rares la un an, dar nu o mai fac inca o data pt. ca am inteles ca dureaza imunizarea doar 5 ani. Apoi ar tr. facut iarasi. Mai bine sa-si faca natura treaba.

Voi jucati sah ??? Ma impresionati !

Mergi la inceput

de varsat de vint mai tare sint stresata pt mine, ca nici eu n-am facut
iar sah jucam asa ... ca la 4 ani, sa nu-ti inchipui ca facem cine stie ce performante. dar stie cum se misca toate piesele si are rabdare ceva pina la 20 de mutari. dar perseveram

pupici - hai gasca la soare!

Mergi la inceput

Iuhuuuuu!!! Eu plec la Azugaaaaaaa!!!
Promit sa ma intorc duminica cu poze si cu impresii!!!

Laaaaaaaa muuuuuuuuuuulti aaaaaaaaaani pt. Ilincutza!!!
Sa ne pastrati si noua o felie de tort pana duminica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ioi fetelor, nu stiu de ce mie nu imi apare tematica noastra la subiecte active, nu e prima data, chiar daca sunt mesaje noi. Nu am mai postat, super prinsa cu pregatiri de munte, examene, si mai grav cu 2 pui bolnavi. Andrei are bronsiolita, Alex tuseste si are muci. Maine am ultimul examen si se va duce tati cu ei la doctor sa vedem daca sunt apti de plecare. Daca da, o saptamana suntem la Poiana. Asa ca va pupic de pe acum, va doresc o saptamana super, numai bine si sanatate tuturor.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Adriana, have fun sa vedem poze!

Roxana, sanatate - da-ne vesti cum sinteti

Mergi la inceput

La multi ani, Ilinca!

Mergi la inceput