Poznasi, dar dragalasi - 01-02.2004
Raspunsuri - Pagina 11
dadi_t spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Hai sa va povestesc ceva haios despre Alex si Andrei. Pe langa joaca lor si disperarea lui Andrei dupa ea (pedaleaza intr-un ritm in care eu nu pot misca picioarele, de parca alearga dupa ea), Alex o tine una si buna ca ea vrea sa se casatoreasca cu Andrei, in ciuda explicatiilor noastre ca fratii si surorile nu se casatoresc. Il tot ameninta pe Andrei ca se supara pe el daca va vrea alta fata, ca ea mai bine nu se casatoreste daca Andrei gaseste alta fata, ea nu vrea alt baiat. Si ca va sta trista si linistita la nunta lui cu alta fata si doar se uita, si apoi o cheama pe maia sa stea cu ea cand va ramane singura. Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
OOO sa pupe mama pe ea de scumpica...m-a topit....ce mult isi iubeste fratiorul...Roxi, a fost o seara chiar reusita(daca am stat pana kla ora 6, cand in ultimii ani mai mult de ora 4 nu ne-a prins nici o sindrofie...)-asta ca n-am apucat sa-ti raspund despre seara de revelion. A fost o petrecere cu 100 de invitati si cu 40 ne cunosteam...deci beton ca sa reproduc noua expresie a Andutei-RBD.
Tatiana-aceleasi sentimente avem si noi. Deci si data viitoare va mai asteptam....poate avem norocul sa fie si Costin acasa si poate facem si o intalnire DC in Constanta ...pana acum ne-am intalnit cu : Adriana,Anca,Monica,Tatiana,Ioana,Narcisa...oare am uitat pe cineva...sper ca nu...
La multi ani tuturor sarbatoritilor de pana acum!Sa creasca mari , frumosi, sanatosi si mai ales norocosi in viata!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
Roxana_G spune:
sarbatoritilor de pana acum, sa fie sanatosi si norocosi
Tania, ma bucur ca v-ati distrat. La noi mai greu de acum cu Andrei mic, macar o perioada.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Albert Sa fii sanatos, sa ai numai bucurii si sa ii bucuri pe parinti, sa ai parte de noroc si impliniri in viata! Monica, la multi ani, sa va traiasca puiul!
Rox ,
Poze
CRISCOSTY spune:
La multi ani, Albert
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community
Roxana_G spune:
Cosmin Sa fii sanatos si norocos, sa ai numai bucurii!
Rox ,
Poze
firutza spune:
La multi ani ,Cosmin!Sa cresti mare si voios!Helen,sa va traiasca puiutul!
Roxana,super faza!Cred ca li se pare amuzanta si interesanta problema casatoriei ca si Edi si+a gasit o iubita la gradi doar ca o mai vrea un baiat ...dar au gasit ei solutia:merge fata o saptamana la unul ,alta vine la celalalt!vedeti ce simplu e...
Cam atat...se pare ca vine primavara...pe la noi!
Dalia si Edi
ad_risnov spune:
La multi ani tuturor copilasilor care au sarbatorit deja cel de-al 4 lea anisor de viata!!!!!
Sa fie sanatosi si norocosi, veseli si nazdravani, sa aiba parte numai de bucurii si de cadouri minunate!!!
Noi suntem bine, sanatosi.
De ieri Rares este la Azuga, impreuna cu tanti Cila, bona lui draga, unde a inceput lectiile de schi. Avem un monitor de nota 10, foarte priceput si cu mare drag de copii.
Vorbim zilnic la telefon si Rares este super incantat. Deja ne promite ca ne va da si noua lectii despre cum sa tinem genunchii indoiti si sa luam virajele. Abia astept in we sa-l vad pe partie .
Pupici tuturor!!!
buli spune:
a inceput o saptamina ... din aia
balamuc mare de tot la serviciu, matei de dupa amiaza la gradi, bona si bolnava si in sesiune, acu cica i-au iesit bubite si zice ca n-a avut varsat de vint ...
am ajuns sa iau cupilu 2-3 ore la birou - facem cu rindul la puzzle si jocuri pe calculator
en fin - trece
Adriana, ca fain ca aveti asa incredere in bona sa o trimiteti cu Rares ... e doamna de care vorbeam noi demuuult-demuuuult?
Roxana, Alex e nostima rau, ca de obicei :))
macar ea e hotarita, eu pina pe la 9-10 ani voiam sa ma casatoresc cu toti baietii-barbatii care mi se pareau mai interesanti - majoritatea veri, pt. ca frati n-am avut. la un moment dat am hotarit ca nu ma mai marit deloc :))
ca tot sintem la simpatii si altele, Matei o "iubeste" pe Cati la gradi, dar prietena lui "ramine" Corina pt. ca ea se poarta si vorbeste frumos cu el.
e sensibil la vorbe frumoase, poate l-o face vreuna din vorbe cind o creste :))
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@