Poznasi, dar dragalasi - 01-02.2004

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Roxana, multumesc Alex si Dany zici ca sunt frati in ceea ce priveste inaltimea si greutatea, sunt pe acolo amandoi. Mult succes maine la examen.
Iri multa sanatate la puiuti

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Criscosty nu stiu cat te va ajuta raspunsul meu, Phillip la nici 4 ani are 20.5 kg si 117 cm.El a fost mereu marisor, mi se pare chiar ca nu se mai termina de lung ce e.

Am reusit sa gasesc loc pentru petrecere, astazi am pus invitatiile(am chemat toata grupa ), am primit deja un refuz si o confirmare- mi-ar prinde bine sa stiu cati vin si cati fratiori/surioare extra(ca asa e).M-a ajutat si am scris invitatiile si astazi era emotionat.Sper sa iasa frumos si sa fiu inca in formula 2 in 1.Dupa ziua lui Phillip are unda verde bebe, pana atunci sper sa nu am surprize.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Babee pai Phillip este un adevarat barbatel. Sa-ti traiasca copii si nastere usoara Oricum m-am mai linistit, Dany nu sta chiar asa de rau.
O zi buna

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Astazi am reusit, in sfarsit sa ii fac analizele lui Albert. A fost foarte cuminte , a plans el putin de tot, asa pe infundate cand i-a pus acul , dupa aia nu a mai zis nimic. A fost un barbat adevarat. La sfarsit a zis ca nu i-a placut acolo...buna idee, parca il dusesem de drag.
Azi l-am dus la gradi, prima data anul asta ,nu mai vroia sa se duca, dar s-a dus. I-am dus si un tort de ziua lui, chiar daca e sambata, dar el nu va mai fi atunci. Maine plecam.
va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Monica, bine ca ati scapat de hopul asta. Eu i-am tot facut analize Alexandrei, plange putin si ii trece insa. Sper sa ii iasa rezultate bune. Voiam sa iti mai zic ca Alex mananca tone de fructe facute la blender, imi cere ea mereu "fructutze". Cu biscuiti. Dar bine si asa. Minim 3-4 fructe pe zi. Dar ieri la gradi cica a mancat mar intreg si l-a luat si pe al colegului. Acasa nu pune gura pe mar nepasat.

Babee, si eu ma ocup cu organizarea sa vad ce si cum. Ma bucur ca ai stabilit tot, va dorim petrecere frumoasa. Si sa nici nu te gandesti ca nu veti fi 2 in 1, ce te-a apucat?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Roxana pai..nu se stie niciodata, nu?

Mergi la inceput

Siguuur...drobul de sare poate sa cada oricand. Sincer m-ai ingrijorat pentru ca eu nu te stiu pesimista, ba dimpotriva, ai mereu o atitudine pozitiva si calma si sanatoasa.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Roxana pesimista nu sunt, putin nedormita as putea spune.Ideea este ca sunt mult mai mult solicitata acum si cum colul este scurtat.E posibil sa nasc oricand.Sunt pregatita si o sa fie bine, n-am pus raul inainte.Sunt linistita ca bebe e marisor, si daca va fi o nastere prematura ar fi ok-zic eu.Dar am "vorbit" cu el sa mai stea pana e aniversarea lui Phillip si gata apoi sa il vedem

Mergi la inceput

Babee, asa sa fie, sa il respecte pe fratior.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Hai sa va povestesc ceva haios despre Alex si Andrei. Pe langa joaca lor si disperarea lui Andrei dupa ea (pedaleaza intr-un ritm in care eu nu pot misca picioarele, de parca alearga dupa ea), Alex o tine una si buna ca ea vrea sa se casatoreasca cu Andrei, in ciuda explicatiilor noastre ca fratii si surorile nu se casatoresc. Il tot ameninta pe Andrei ca se supara pe el daca va vrea alta fata, ca ea mai bine nu se casatoreste daca Andrei gaseste alta fata, ea nu vrea alt baiat. Si ca va sta trista si linistita la nunta lui cu alta fata si doar se uita, si apoi o cheama pe maia sa stea cu ea cand va ramane singura.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput