Poznasi, dar dragalasi - 01-02.2004
Raspunsuri - Pagina 13
Roxana_G spune:
Nu suntem bine. Am plecat ieri pana la urma, Andrei a avut febra usoara si un inceput de otita. L-am trecut pe antibiotic si antitermic, cand am ajuns la Brasov avea 40. Dupa Novocalmin nu a scazut prea mult, apoi a urcat iar peste 39, nu am gasit nicaieri o salvare acolo si decat sa ma internez la spitalul de stat am venit cu el in Bucuresti asta noapte. Dupa noul tratament este bine, nu mai are febra, in ciuda recomandarii doctoritei de a nu pleca ma bate gandul sa ne intoarcem. Nu e vorba de egoism sau ca imi arde de distractie, dar nici aici nu e nimic diferit pentru el, acolo sunt conditii super si tratamentul tot ala e. Nici salvarea nu i-a facut mare lucru, i-au schimbat antibioticul si au marit doza, ceea ce se putea si prn telefon. Alex e la munte cu mama mea, acolo ninge si viscoleste rau. Cam atat de la noi. Nu stiu cat am fost de coerenta, am dormit foarte putin, sunt obosita si ingrijorata. Va pupic si va mai dam vesti. POate va fi bine de data asta, doamne ajuta, ca ieri am simtit ca mi se prabuseste lumea cand am vazut puiul asa.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
A_Iulia spune:
LA MULTI ANI! puisorilor sarbatoriti!
Roxana, sincer, eu in locul tau n-as mai merge. Spui ca nu e nici o diferenta - nu e chiar asa, il trambalezi pe drumuri, diferente de temperatura...hm. Las-o pe Roxi cu sotul tau acolo si stai tu cu puiutul, totusi 40 grade, e bolnavior.
Noi ne-am luat deja biletele pentru Tenerife dupa 15 februarie. Acolo sunt 27 de grade.
Cu problemele ce le-am avut cu Vivi cu virozele in decembrie si chiar si ianuarie, nici prin cap nu-mi trece s-o mai expun la aer rece (la munte).
Chiar stau indoita ca trebuie s-o duc la gradinita pana pe 15 febr...sper sa nu ia iar vreun virus ceva. In find pe iesirea din spital din decembrie scrie clar ca trebuie sa evitam expunerea la frig. Asta este, oricum nu ii place in mod deosebit iarna si nici frigul.
Adina + Olivia Q1.04
buli spune:
Roxana, sanatate
sper ca sinteti mai bine
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
ad_risnov spune:
Salutareeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
Noi ne-am intors azi printre nameti si un peisaj de poveste. La Azuga a nins toata noaptea si azi toata ziua... Credeam ca nu mai ajungem la gara sa luam trenul.
Toata iesirea asta a fost nemaipomenita: Rares s-a simti super la schi, s-a bucurat din plin de zapada, a stat la aer curat si nu s-a imbolnavit deloc. Mai mari emotii am de maine ca ne vom intoarce la gradi. Ca bonus a primit calatoria cu trenul pe care a savurat-o efectiv.
Am pus si poze, asa cum am promis:
http://community.webshots.com/user/ad_risnov
Roxi, imi pare tare rau ca aveti probleme de sanatate!!! Nici eu nu as pleca din Bucuresti. Mai ales cu zapada asta in Bv... Sper sa se rezolve totul si sa puteti pleca linistiti in vacanta.
Pupici.
CRISCOSTY spune:
Roxana sanatate multa, imi pare rau ca sunt bolnaviori copii...sper sa se faca repede bine
Adriana am vazut si eu pozele cu Rares...f. frumoase, se vede ca s-a distrat.
Noi ne pregatim ptr. ziua de miercuri, am fost si am dat comanda ptr. 2 torturi, unul ptr. la gradi si unul ptr. acasa. Dany este tare incantat si dabea asteapta. Dar pe mine ma ingrijoreaza ceva...acum 2 sapt. s-a vaitat ca il doare piciorul stang, am zis ca s-a lovit sau ca are febra fiidca el nu merge normal, numai alearga si sare ca un ied. Si se vedea ca ii era frica sa calce pe el. In fine, i-a trecut....aseara insa dupa ce a fost la un loc de joaca, iar s-a plans de durere tot la stangul, dar la genunchi si dim. iar. Nu este o durere care sa persiste, trece dar....nu stiu, ma pune pe ganduri. Oare sa ma ingrijorez? Am mai vb cu colegele mele, am citit pe net..cica ar fi dureri de crestere, oare asa sa fie? De ceva vreme mananca de ma si mira...Voi ce ziceti? Oricum, sapt. viitoare ma duc cu el la doctor, trebuie sa facem si analize. Sper ca nu v-am zapacit prea tare
Va pupam si la multi ani tuturor sarbatoritilor din aceasta saptamana
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community
ad_risnov spune:
Mai, mai, ce de sarbatoriti!!!
La multi ani pentru:
Maysa(27ian.)
Vivien (27 ian)
Mihai Alexandru (27 ian)
Yann (28 ian.)
Philip (28 ian.)!!!
Sa cresteti mari si sanatosi, norocosi si frumosi!
Sa aveti parte de zile senine, multa dragoste si prieteni adevarati!!!
buli spune:
La multi ani sarbatoritilor, sa fiti sanatosi si fericiti!
Adriana, ne-ati facut o pofta de zapada si de munte ...mmm
iar Rares e superdragutz
Cris, dupa ce mergeti la doctor o sa va linistiti
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
ad_risnov spune:
Azi sunt sarbatorite doua fetite frumoaseeeeeeeeeee:
Alma si Iris!!!
LA MULTI ANI si sa aveti parte de petreceri pe cinste!
Multumim mult pt. aprecieri . Noi am jurat ca ne mai facem timp sa mergem la munte pt. ca sigur zapada va tine pana prin martie. Este intr-adevar feeric acolo.
Roxana, ce mai faceti??? Cum mai sunt puii?
Va dorim o zi minunata!
firutza spune:
Adriana,super pozele!E tare bine ca+l poti lasa atatea zile la munte...Am fost si noi in weekend in Poiana,dar nu era asa zapada+sapt.trecuta+si apoi oricum mi+era teama sa+l las pe Edi cu schiurile...chiar si cu monitor...mi se pare mic..desi am vazut si copii de 2 ani
Poate altadata...Are momente cand are chef de joaca in zapada dar si cand nu vrea deloc,zice ca e urat si frig...Ma intreba ,la munte,cand mergem odata la mare,ca el vrea in apa,dar i+am explicat ca si acolo e tot iarna...la noi in tara...ca mai departe_!!!nu se poate
Cam atat...pupici ,pupici!
Edi si Dalia
firutza spune:
LA MULTI ANI,ALMA!LA MULTI ANI,,IRIS!EDI va saluta si va ureaza bun venit in clubul copiilor de 4 ani!