Orasul Sf. Gheorghe: ma puteti ajuta?
Deschid acest subiect dupa cateva cautari nefinalizate. Cred ca sunt putine persoane pe forum din sf. ghe.
Stiti cumva daca orasul are un site de interes general? Respectiv program RAT, teatre, expozitii, zilele orasului etc.? Ma intereseaza in mod deosebit programul piscinei din Sfantu Gheorghe.Il stie cineva? Aceasta piscina are un site?
Eu sunt din Bv si as fi vrut sa incep de sapt asta sa dau jos kilogramele adunate de sarbatori, dar nu m-as duce degeaba pana la sf.ghe. fara sa am informatiile intai. Va rog, ajutati-ma sa caut, daca nu stiti direct cate ceva. Multumesc
Raspunsuri
diuna spune:
Multumesc, eu am cautat dar n-am gasit despre piscina decat articole din ziare locale ce n-au nici o legatura cu orarul de functionare. Iar ce-am gasit la generale despre oras nu includ si piscina.
Poate totusi ma ajuta cineva...?!
Luna75 spune:
eu sunt din Sfantu-Gheorghe
o sa incerc sa ma documentez eu pentru tine de la prietenii de acolo
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
diuna spune:
Multumesc, @Luna75.Cred ca ne-am mai intalnit pe topic de Adrieni si Adriene. Ce ti-e si cu netu asta...! Daca ma urc in masina ajung in sf ghe in 20 min, dar raspunsul il primesc din emirate...Mai sa fie...!
Gabi_K spune:
piscina e inchisa luni, respectiv in jur de orele pranzului. Dupa masa e deschis parca de la ora 15.
Zilele orasului sunt la sfarsitul lui aprilie.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
diuna spune:
Multumesc @Gabi K, dar doresc mai multe amanunte.Ma gandeam ca poate pe un site, ceva...Pentru ca acum, de ex., as fi vrut sa merg in 31 dec. E deschisa...nu-i deschisa...? Normal ca daca as fi vrut neaparat as fi reusut sa dau un telefon, dar orasul sf.ghe e aproape de Bv si poate as mai merge si cu alte ocazii, chiar organizari ptr o zi, doua.Intelegi?
Tu ai fost la piscina?Am inteles ca e ieftin, dar e ok?
Luna75 spune:
nu am reusit sa aflu nici eu mare lucru - am primit doar un singur raspuns: piscina e deschisa toata ziua cu exceptia zilei de luni cand se schimba apa
eu personal nu am ajuns la piscina dar din cate stiu lumea e multumita de conditiile de acolo
pretul cred ca nu e prea mare din moment ce piscina e in subordinea primariei
Poate reusesti sa ajungi in week-endul asta si ne spui si noua cum a fost
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.