Orasul Sf. Gheorghe: ma puteti ajuta?
Raspunsuri - Pagina 2
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by diuna
[ Pai nu"cu rabdare si perseverenta..."...?
Ba da
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
diuna spune:
Multumesc, @cana!Pe mine ma intereseaza in mod special piscina din orasul tau, pentru ca in Bv e mult prea scumpa ptr conditiile ce le ofera. Am auzit ca la voi intrarea e mai ieftina, ca nu exista limitare de timp si as vrea sa stiu daca e adevarat. Deci m-ar interesa costul pe intrare, daca pot sta cat vreau de suma aceea, daca apa e curata, daca dusurile functineaza impecabil, foarte important daca e lume multa, ca as lua si copiii, ce program are, daca intra si altceva in cost(o sauna, ceva) etc.
Daca nu ai fost,poate din auzite sti ceva.Sau poate au afisat undeva un www sa pot intra in legatura direct cu ei.Sau un link de ziar local care are asfel de informatii. Eu oricum vin cat de curand, dar m-ar ajuta sa stiu cate ceva dinainte.
A! E aproape de centru? Mersi mult!
Luna75 spune:
diuna,website nu au sigur caci piscina e in subordinea primariei iar piscina lucreaza in pierdere de foarte multa vreme
oricum in vara biletul era sub 10 lei pe persoana dar nu stiu daca e valabil toata ziua
in costul biletului intra si sauna,dus iar din auzite stiu ca conditiile sunt decente
sa speram ca cana va veni cu informatii detaliate - chiar sunt curioasa
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
cana spune:
BUNA FETELOR
Ma-m interesat si un bilet costa 10 lei pentru adulti si 5 lei pentru copii. Abonamente nu se mai fac ca intradevar lucreaza in pierde de ceva vreme .Durata este de 1,45 min au si sauna bazin pentru cei mici exista si instructori de inot .Zilele orasului sant in aprilie la sfarsit nu mai stiu data exacta.Sper ca ti-am fost de folos
AncaDelia Ioana 17 ian 2007 si Adelina Dana 20 octombrie 1999
diuna spune:
Multumesc, @cana! Revin cu amanunte daca ajung totusi, caci daca e cu limita de timp nu mai e chiar asa ieftin... S-ar putea sa merite sa raman la Brasov sa inot, desi e cam ...hm...asta...
diuna spune:
Am reusit sa ajungem, in sfarsit...Merita cu prisosinta taxa de intrare. Categoric mai mergem!
columbiana spune:
diuna,
daca vrei sa-ti pastrezi silueta, dupa piscina , dupa ce iesi din Sf.Gheorghe spre Sovata este undeva o pescarie, pe dreapta soselei(era o cabana din lemn- sper ca nu s-a desfiintat ca la vara trag o vizita :)))unde mincam cel mai bun pastrav prajit cu mujdei, la viata mea
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
diuna spune:
Ana, cam la ce distanta de Sfantu se afla pescaria?Ca noi iesim din oras spre Bv sau Valcele, de obicei, si sa stiu cam ce ocol facem. Nu de alta, da' sa nu ne apuce o foame de lup pana ajungem...